5 dages holdbarhed
Boller i karry med ris
Ny opskrift
Under 25 min
1 Ingredienser
Klassisk ovnklar boller i karry med jasminris fra Cofoco med en topping af bagte gulerødder og limeblad. Skal blot varmes i ovn eller microovn. Fås med 2, 3 eller 4 portioner.
Klassisk ovnklar boller i karry med jasminris fra Cofoco med en topping af bagte gulerødder og limeblad. Skal blot varmes i ovn eller microovn. Fås med 2, 3 eller 4 portioner.
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
Basisvarerne kan indeholde andre allergener
Basisvarer:
Boller i karry
2 bakke
Næringsindhold (per portion)
- Energi:
- 666 kcal
- Fedt:
- 27 g
- Kulhydrater:
- 76 g
- Protein:
- 30 g
Oplysninger om allergener
Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.
Sådan gør du
Tip fra kokken:
Fryseegnet
Tænd ovnen på 170 grader varmluft. Fjern papsleeve og prik huller i folien. Sæt bakken i den forvarmede ovn og bag 20-25 minutter. Hold øje med den da ovne er forskellige. Fjern folien og server.
Fjern papsleeve, prik huller i folien og sæt bakken i microovnen og giv den 5-6 minutter på 800 W. Tag den ud og lad stå 1 minut inden folien fjernes.
Har du frosset retten, skal den tø op i køleskab og derefter tilberedes som i pkt 1 eller 2. Eller du kan tilberede den direkte fra frost ved 160 grader varmluft i ca. 45 minutter. Husk at fjerne papsleeve og prik huller i folien.
Håber maden smager!