Slip for at spekulere over aftensmaden

Få sunde, komplette måltidskasser med opskrifter og alle råvarer leveret lige til døren.

  • Slip for at finde på aftensmaden
  • Spar tid på indkøb
  • Få nem aftensmad
  • Ingen binding
Tilmeld dig og spar fragten
Bente S. Sørensen
Jægerspris, DK
Det ER ret nemt!!
Positivt overasket over de lækre måltidskasser, som vi p.t. har fået leveret 8 af...Varerne er friske og velsmagende og det passer fint med portions størrelserne, på trods af 2 halv store drenge og en sulten mand :-)
Og hvor er det fedt - ikke at skulle handle og finde på hele tiden - kan varmt anbefale retnemt.dk :-)

Slip for at spekulere over aftensmaden

Få sunde, komplette måltidskasser med opskrifter og alle råvarer leveret lige til døren.

Slip for at spekulere over aftensmaden

Få sunde, komplette måltidskasser med opskrifter og alle råvarer leveret lige til døren.

  • Slip for at finde på aftensmaden
  • Spar tid på indkøb
  • Få nem aftensmad
  • Ingen binding
RetQuick

Kylling i kokos og karry

(baseret på 483 kunders bedømmelse)

Ingredienser

500 g kylling i kokos og karry
200 g basmatiris
4 forårsløg
30 g peanuts

Ingredienser

750 g kylling i kokos og karry
300 g basmatiris
6 forårsløg
40 g peanuts

Ingredienser

1000 g kylling i kokos og karry
400 g basmatiris
8 forårsløg
50 g peanuts

Ingredienser

1500 g kylling i kokos og karry
500 g basmatiris
11 forårsløg
80 g peanuts

Tilberedning – ca. 20 min.

  1. Kog risene i en gryde med 3½ dl vand tilsat ½ tsk salt 12 min. under låg og for svag varme.
  2. Skyl og snit forårsløgene og bland dem i risene. Hvis du ønsker mildere løgsmag, kan du lade dem koge med i de sidste 2 min. af risenes kogetid.
  3. Varm kylling i kokos og karry op i en gryde under omrøring og lad det simre 3 min., drys med peanuts og server med ris.

Tilberedning – ca. 20 min.

  1. Kog risene i en gryde med 5 dl vand tilsat ½ tsk salt 12 min. under låg og for svag varme.
  2. Skyl og snit forårsløgene og bland dem i risene. Hvis du ønsker mildere løgsmag kan du lade dem koge med i de sidste 2 min. af risenes kogetid.
  3. Varm kylling i kokos og karry op i en gryde under omrøring og lad det simre 3 min., drys med peanuts og server med ris.

Tilberedning – ca. 20 min.

  1. Kog risene i en gryde med 7 dl vand tilsat 1 tsk salt 12 min. under låg og for svag varme.
  2. Skyl og snit forårsløgene og bland dem i risene. Hvis du ønsker mildere løgsmag kan du lade dem koge med i de sidste 2 min. af risenes kogetid.
  3. Varm kylling i kokos og karry op i en gryde under omrøring og lad det simre 3 min., drys med peanuts og server med ris.

Tilberedning – ca. 20 min.

  1. Kog risene i en gryde med 1 ltr vand tilsat 1½ tsk salt 12 min. under låg og for svag varme.
  2. Skyl og snit forårsløgene og bland dem i risene. Hvis du ønsker mildere løgsmag, kan du lade dem koge med i de sidste 2 min. af risenes kogetid.
  3. Varm kylling i kokos og karry op i en gryde under omrøring og lad det simre 3 min., drys med peanuts og server med ris.

Næringsindhold pr. person

Energi: 2735 kJ (654 kcal)

Energi (kJ) Energi (kcal) Energi (%)
Protein 520 124 19
Kulhydrat 1586 379 58
Fedt 629 150 23

Klar til at prøve retnemt?

Lige nu kan du prøve RetNemt og spare fragten.

tilmeld dig nu