4 dages holdbarhed
Karrysuppe med kalkuntern og røde linser
Ny opskrift
Under 20 min
5 Ingredienser
Fyldig og næsten færdig suppe med mager kalkun. Du skal bare varme suppen og tilsætte æble og bladselleri.
Fyldig og næsten færdig suppe med mager kalkun. Du skal bare varme suppen og tilsætte æble og bladselleri.
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Laktose·
- Gluten·
- Hvede
Basisvarerne kan indeholde andre allergener
Basisvarer:
- Salt
Røde linser
30 g
Karrysuppe med kalkun og grøntsager
600 g
Bladselleri
1 stilk
Æble
⅔ stk
Foccacia brød
⅔ stk
Næringsindhold (per portion)
- Energi:
- 490 kcal
- Fedt:
- 22 g
- Kulhydrater:
- 57 g
- Protein:
- 15 g
Oplysninger om allergener
Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.
Sådan gør du
Tænd ovnen på 200 grader varmluft.
Kog 30 g linser i 10 min. i rigeligt letsaltet vand.
Lun brødet i ovnen 5-6 minutter.
Kog suppen i en gryde sammen med snittet bladselleri og æble skåret i små tern.
Hæld evt. overskydende vand fra linserne. Tilsæt linser og varm suppen godt igennem.
Skær brødet i skiver og server til suppen.
Håber maden smager!