Slip for at spekulere over aftensmaden

Få sunde, komplette måltidskasser med opskrifter og alle råvarer leveret lige til døren.

  • Slip for at finde på aftensmaden
  • Spar tid på indkøb
  • Få nem aftensmad
  • Ingen binding
Tilmeld dig og spar 10 %
Bente S. Sørensen
Jægerspris, DK
Det ER ret nemt!!
Positivt overasket over de lækre måltidskasser, som vi p.t. har fået leveret 8 af...Varerne er friske og velsmagende og det passer fint med portions størrelserne, på trods af 2 halv store drenge og en sulten mand :-)
Og hvor er det fedt - ikke at skulle handle og finde på hele tiden - kan varmt anbefale retnemt.dk :-)

Slip for at spekulere over aftensmaden

Få sunde, komplette måltidskasser med opskrifter og alle råvarer leveret lige til døren.

Slip for at spekulere over aftensmaden

Få sunde, komplette måltidskasser med opskrifter og alle råvarer leveret lige til døren.

  • Slip for at finde på aftensmaden
  • Spar tid på indkøb
  • Få nem aftensmad
  • Ingen binding
Sund

Kyllingekødboller i sød teriyakisauce

(baseret på 465 kunders bedømmelse)

Ingredienser

300 g hakket kylling 3-6 %
1 fed hvidløg
Salt
Ingefær
1 spsk hvedemel
½ tsk sambal oelek
Olie
2 dl basmati ris
½ dl teriyakisauce
1½ dl vand
½ hønsebouillon-terning
40 g tørret mango eller abrikos i tern
125 g slikærter
200 g gulerødder

TIP: Frys kødet ned, hvis du ikke kan nå at lave retten senest dagen efter levering.

Deadline for ændring til levering i påsken er flyttet fra fredag frem til onsdag d. 17/4 kl. 7
Se oplysninger om leveringsdage på bagsiden.

Ingredienser

400 g hakket kylling 3-6 %
1½ fed hvidløg / ½ solo hvidløg
Salt
Ingefær
1½ spsk hvedemel
3/4 tsk sambal oelek
Olie
3 dl basmati ris
3/4 dl teriyakisauce
2 1/4 dl vand
3/4 hønsebouillon-terning
60 g tørret mango eller abrikos i tern
200 g slikærter
350 g gulerødder

TIP: Frys kødet ned, hvis du ikke kan nå at lave retten senest dagen efter levering.

Deadline for ændring til levering i påsken er flyttet fra fredag frem til onsdag d. 17/4 kl. 7
Se oplysninger om leveringsdage på bagsiden.

Ingredienser

600 g hakket kylling 3-6%
2 fed hvidløg / 2/3 solo hvidløg
Salt
Ingefær
2 spsk hvedemel
1 tsk sambal oelek
Olie
4 dl basmati ris
1 dl teriyakisauce 
3 dl vand
1 hønsebouillon-terning
80 g tørret mango eller abrikos i tern 
250 g slikærter
500 g gulerødder

TIP: Frys kødet ned, hvis du ikke kan nå at lave retten senest dagen efter levering.

Deadline for ændring til levering i påsken er flyttet fra fredag frem til onsdag d. 17/4 kl. 7
Se oplysninger om leveringsdage på bagsiden.

Tilberedning – ca. 30 min.

  1. Kog risene i 3½ dl vand tilsat ½ tsk salt i 12 min. Sluk og lad trække, til resten af retten er færdig.
  2. Skræl gulerødderne. Skær i tynde stænger ca. 5x½ cm. Skræl og riv ingefær. Pil og pres hvidløg.
  3. Rør kyllingen med hvidløg, salt, ingefær, mel og sambal oelek (pas på den er stærk!). Form farsen til 12-14 små kødboller.
  4. Brun kødbollerne i olie på en pande ved stærk varme. Steg i ca. 5 min.
  5. Tilsæt teriyakisauce, vand, bouillon og tørret frugt. Ryst panden og lad simre 3-4 min. Tilsæt gulerødderne de sidste 2 min.
  6. Skyl ærterne i kogende vand (evt. fra el-kedel) og derefter i iskoldt vand. Snit dem i 1 cm store stykker. Drys ærterne på retten og servér med ris.

Tilberedning – ca. 30 min.

  1. Kog risene i 5 dl vand tilsat ½ tsk salt i 12 min. Sluk og lad trække, til resten af retten er færdig.
  2. Skræl gulerødderne. Skær i tynde stænger ca. 5x½ cm. Skræl og riv ingefær. Pil og pres hvidløg.
  3. Rør kyllingen med hvidløg, salt, ingefær, mel og sambal oelek (pas på den er stærk!). Form farsen til 14-16 små kødboller.
  4. Brun kødbollerne i olie på en pande ved stærk varme. Steg i ca. 5 min.
  5. Tilsæt teriyakisauce, vand, bouillon og tørret frugt. Ryst panden og lad simre 3-4 min. Tilsæt gulerødderne de sidste 2 min.
  6. Skyl ærterne i kogende vand (evt. fra el-kedel) og derefter i iskoldt vand. Snit dem i 1 cm store stykker. Drys ærterne på retten og servér med ris.

Tilberedning – ca. 30 min.

  1. Kog risene i 7 dl vand tilsat 1 tsk salt i 12 min. Sluk og lad trække, til resten af retten er færdig.
  2. Skræl gulerødderne. Skær i tynde stænger ca. 5x½ cm. Skræl og riv ingefær. Pil og pres hvidløg.
  3. Rør kyllingen med hvidløg, salt, ingefær, mel og sambal oelek (pas på den er stærk!). Form farsen til 14-16 små kødboller.
  4. Brun kødbollerne i olie på en pande ved stærk varme. Steg i ca. 5 min.
  5. Tilsæt teriyakisauce, vand, bouillon og tørret frugt. Ryst panden og lad simre 3-4 min. Tilsæt gulerødderne de sidste 2 min.
  6. Skyl ærterne i kogende vand (evt. fra el-kedel) og derefter i iskoldt vand. Snit dem i 1 cm store stykker. Drys slikærterne på retten og servér med ris.

Næringsindhold pr. person

Energi: 2967 kJ (709 kcal)

Energi (kJ) Energi (kcal) Energi (%)
Protein 723 173 24
Kulhydrat 1518 363 51
Fedt 726 174 24

Klar til at prøve retnemt?

Meld dig til LIGE NU og få 10 % rabat de første 2 gange og spar op til 284,-. Det er helt uforpligtende og du kan melde dig fra igen fra uge til uge.

tilmeld dig nu