2 dages holdbarhed
Kyllingekødboller i hoisinsauce med nudler
3.79 (256)
Under 30 min
8 Ingredienser
Asiatisk inspireret ret med små smagfulde kødboller, lynstegte grøntsager og nudler. Det smager bare forrygende!
Asiatisk inspireret ret med små smagfulde kødboller, lynstegte grøntsager og nudler. Det smager bare forrygende!
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Gluten·
- Soja·
- Sesamfrø·
- Hvede
Basisvarerne kan indeholde andre allergener
Basisvarer:
- Mel
- Peber
- Salt
Nudler
125 g
Hakket kylling
300 g
Hoisinsauce
3 spsk
Sesamolie
2 tsk
Rød chili
¾ stk
Markchampignon
150 g
Grønne bønner
150 g
Nigellafrø
1 tsk
Næringsindhold (per portion)
- Energi:
- 562 kcal
- Fedt:
- 14 g
- Kulhydrater:
- 68 g
- Protein:
- 42 g
Oplysninger om allergener
Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.
Sådan gør du
Tip fra kokken:
Frys kødet ned, hvis ikke du kan nå at lave retten senest dagen efter levering.
Kog letsaltet vand op i en gryde. Kog 125 g nudler i 3 min. uden låg, og skyl i koldt vand.
Rør kødet med 1 spsk hoisinsauce (GEM resten til senere), 1 spsk hvedemel, salt og peber. Form til små kødboller med en lille ske.
Steg kødbollerne i 1 tsk sesamolie (GEM resten til senere) ved god varme på en pande 6-8 min. Vend dem jævnligt. Tilsæt 2 spsk hoisinsauce, ryst panden, så saucen bliver jævnt fordelt over kødbollerne, og sæt dem til side på en tallerken.
Reducér mængden af chili, hvis du ikke ønsker retten stærk. Rens svampene, og skær i halve stykker. Skyl bønnerne, del på tværs i store stykker.
Lynsteg chili, svampe og bønner 3-4 min. i 1 tsk sesamolie. Bland nudler i og lynsteg et kort øjeblik inden kødbollerne vendes i. Tilsæt ½ dl vand og vend det hele godt rundt. Drys med 1 tsk nigella frø og servér.
Håber maden smager!