Slip for at spekulere over aftensmaden

Få sunde, komplette måltidskasser med opskrifter og alle råvarer leveret lige til døren.

  • Slip for at finde på aftensmaden
  • Spar tid på indkøb
  • Få nem aftensmad
  • Ingen binding
Tilmeld dig og spar 10 %
Bente S. Sørensen
Jægerspris, DK
Det ER ret nemt!!
Positivt overasket over de lækre måltidskasser, som vi p.t. har fået leveret 8 af...Varerne er friske og velsmagende og det passer fint med portions størrelserne, på trods af 2 halv store drenge og en sulten mand :-)
Og hvor er det fedt - ikke at skulle handle og finde på hele tiden - kan varmt anbefale retnemt.dk :-)

Slip for at spekulere over aftensmaden

Få sunde, komplette måltidskasser med opskrifter og alle råvarer leveret lige til døren.

Slip for at spekulere over aftensmaden

Få sunde, komplette måltidskasser med opskrifter og alle råvarer leveret lige til døren.

  • Slip for at finde på aftensmaden
  • Spar tid på indkøb
  • Få nem aftensmad
  • Ingen binding
XtraRet

Kylling med thaikarry, nudler — og peanuts

(baseret på 1102 kunders bedømmelse)

Ingredienser

125 g nudler
1 spsk olie
350 g kylling
½ spsk soyasauce
½ tsk sesamolie
2 forårsløg 
60 g babymajs 
½ squash
½ peberfrugt 
30 g peanuts
Frisk koriander efter smag
Sauce:
1 dl hønsebouillon (½ terning og 1 dl vand)
1 tsk karrypasta 
1½ spsk ketchup
½ spsk sesamolie
1 tsk saucejævner

Ingredienser

125 g nudler
1 spsk olie
450 g kylling
½ spsk soyasauce
½ tsk sesamolie
2 forårsløg 
60 g babymajs 
½ squash
½ peberfrugt 
30 g peanuts
Frisk koriander efter smag
Sauce:
1 dl hønsebouillon (½ terning og 1 dl vand)
1 tsk karrypasta 
1½ spsk ketchup
½ spsk sesamolie
1 tsk saucejævner

Ingredienser

250 g nudler
1½ spsk olie
450 g kylling
3/4 spsk soyasauce
3/4 tsk sesamolie
3 forårsløg
60 g babymajs
1 squash
1 peberfrugt
50 g peanuts
Frisk koriander efter smag
Sauce:
1½ hønsebouillon (3/4 terning og 1½ dl vand)
1½ tsk karrypasta
2 spsk ketchup
3/4 spsk sesamolie
1½ tsk saucejævner

Ingredienser

250 g nudler
1½ spsk olie
600 g kylling
3/4 spsk soyasauce
3/4 tsk sesamolie
3 forårsløg
60 g babymajs
1 squash
1 peberfrugt
50 g peanuts
Frisk koriander efter smag
Sauce:
1½ dl hønsebouillon (3/4 terning og 1½ dl vand)
1½ tsk karrypasta
2 spsk ketchup
3/4 spsk sesamolie
1½ tsk saucejævner
 

Ingredienser

400 g nudler
2 spsk olie
600 g kylling
1 spsk soyasauce
1 tsk sesamolie
4 forårsløg
125 g  babymajs
1 squash
1 peberfrugt
50 g peanuts
frisk koriander efter ønske
Sauce:
2 dl hønsebouillon (1 terning og 2 dl vand)
2 tsk karrypasta
3 spsk ketchup
1 spsk sesamolie
2 tsk saucejævner
 

Ingredienser

400 g nudler
2 spsk olie
900 g kylling
1 spsk soyasauce
1 tsk sesamolie
4 forårsløg
125 g babymajs
1 squash
1 peberfrugt
50 g peanuts
Frisk koriander efter ønske
Sauce:
2 dl hønsebouillon (1 terning og 2 dl vand)
2 tsk karrypasta
3 spsk ketchup
1 spsk sesamolie
2 tsk saucejævner
 

Ingredienser

500 g nudler
2 spsk olie
900 g kylling
1½ spsk soyasauce
1½ tsk sesamolie
6 forårsløg 
125 g babymajs 
2 squash
2 peberfrugter
75 g peanuts
Frisk koriander efter smag
Sauce:
3 dl hønsebouillon (1 terning og 3 dl vand)
3 tsk karrypasta 
4 spsk ketchup
1½ spsk sesamolie
3 tsk saucejævner
 

Tilberedning – ca. 30 min.

  1. Kog nudlerne i rigeligt vand tilsat ½ tsk salt i 4 min. Hæld dem i en sigte og spul dem med koldt vand. Lad dem dryppe godt af.
  2. Vend kødet i soyasauce og sesamolien (husk du skal bruge olie senere i saucen også). Kog vand til bouillonen.
  3. Rens og istandgør grøntsagerne. Forårsløgene skæres i stykker på ca. 2½ cm, babymajs, peberfrugt og courgetten skæres i tern på 1 cm.
  4. Rør alle ingredienserne til saucen sammen i en skål. TIP: Pas på karrypasten er stærk! Du kan regulere styrken ved at reducere mængden af karrypasta.
  5. Varm olien i en wok eller en stor pande og lynsteg kødet ca. 2 min.heri. Tilsæt forårsløg, majs, courgette og peberfrugt og lynsteg 2 min til .
  6. Tilsæt derpå saucen og lad retten koge i 2 min. Tilsæt nudlerne og bland alle ingredienserne godt sammen.
  7. Servér omgående med et drys peanuts og friske koriander.

Tilberedning – ca. 30 min.

  1. Kog nudlerne i rigeligt vand tilsat ½ tsk salt i 4 min. Hæld dem i en sigte og spul dem med koldt vand. Lad dem dryppe godt af.
  2. Vend kødet i soyasauce og sesamolien (husk du skal bruge olie senere i saucen også). Kog vand til bouillonen.
  3. Rens og istandgør grøntsagerne. Forårsløgene skæres i stykker på ca. 2½ cm, babymajs, peberfrugt og courgetten skæres i tern på 1 cm.
  4. Rør alle ingredienserne til saucen sammen i en skål. TIP: Pas på karrypasten er stærk! Du kan regulere styrken ved at reducere mængden af karrypasta.
  5. Varm olien i en wok eller en stor pande og lynsteg kødet ca. 2 min.heri. Tilsæt forårsløg, majs, courgette og peberfrugt og lynsteg 2 min til .
  6. Tilsæt derpå saucen og lad retten koge i 2 min. Tilsæt nudlerne og bland alle ingredienserne godt sammen.
  7. Servér omgående med et drys peanuts og friske koriander.

Tilberedning – ca. 30 min.

  1. Kog nudlerne i rigeligt vand tilsat ½ tsk salt i 4 min. Hæld dem i en sigte og spul dem med koldt vand. Lad dem dryppe godt af.
  2. Vend kødet i soyasauce og sesamolien (husk du skal bruge olie senere i saucen også). Kog vand til bouillonen.
  3. Rens og istandgør grøntsagerne. Forårsløgene skæres i stykker på ca. 2½ cm, babymajs, peberfrugt og courgetten skæres i tern på 1 cm.
  4. Rør alle ingredienserne til saucen sammen i en skål. TIP: Pas på karrypasten er stærk! Du kan regulere styrken ved at reducere mængden af karrypasta.
  5. Varm olien i en wok eller en stor pande og lynsteg kødet ca. 2 min.heri. Tilsæt forårsløg, majs, courgette og peberfrugt og lynsteg 2 min til.
  6. Tilsæt derpå saucen og lad retten koge i 2 min. Tilsæt nudlerne og bland alle ingredienserne godt sammen.
  7. Servér omgående med et drys peanuts og friske koriander.

Tilberedning – ca. 30 min.

  1. Kog nudlerne i rigeligt vand tilsat ½ tsk salt i 4 min. Hæld dem i en sigte og spul dem med koldt vand. Lad dem dryppe godt af.
  2. Vend kødet i soyasauce og sesamolien (husk du skal bruge olie senere i saucen også). Kog vand til bouillonen.
  3. Rens og istandgør grøntsagerne. Forårsløgene skæres i stykker på ca. 2½ cm, babymajs, peberfrugt og courgetten skæres i tern på 1 cm.
  4. Rør alle ingredienserne til saucen sammen i en skål. TIP: Pas på karrypasten er stærk! Du kan regulere styrken ved at reducere mængden af karrypasta.
  5. Varm olien i en wok eller en stor pande og lynsteg kødet ca. 2 min.heri. Tilsæt forårsløg, majs, courgette og peberfrugt og lynsteg 2 min til .
  6. Tilsæt derpå saucen og lad retten koge i 2 min. Tilsæt nudlerne og bland alle ingredienserne godt sammen.
  7. Servér omgående med et drys peanuts og friske koriander.

Tilberedning – ca. 30 min.

  1. Kog nudlerne i rigeligt vand tilsat 1 tsk salt i 4 min. uden låg. Hæld dem i en sigte og spul dem med koldt vand. Lad dem dryppe godt af.
  2. Vend kødet i soyasauce og sesamolien (husk du skal bruge olie senere i saucen også). Kog vand til bouillonen.
  3. Rens og istandgør grøntsagerne. Forårsløgene skæres i stykker på ca. 2½ cm, babymajs, peberfrugt og courgetten skæres i tern på 1 cm.
  4. Rør alle ingredienserne til saucen sammen i en skål. TIP: Pas på karrypasten er stærk! Du kan regulere styrken ved at reducere mængden af karrypasta.
  5. Varm olien i en wok eller en stor pande og lynsteg kødet ca. 2 min heri. Tilsæt forårsløg, majs, courgette og peberfrugt og lynsteg 2 min til.
  6. Tilsæt derpå saucen og lad retten koge i 2 min. Tilsæt nudlerne og bland alle ingredienserne godt sammen.
  7. Servér omgående med et drys peanuts og friske koriander.

Tilberedning – ca. 30 min.

  1. Kog nudlerne i rigeligt vand tilsat ½ tsk salt i 4 min. Hæld dem i en sigte og spul dem med koldt vand. Lad dem dryppe godt af.
  2. Vend kødet i soyasauce og sesamolien (husk du skal bruge olie senere i saucen også). Kog vand til bouillonen.
  3. Rens og istandgør grøntsagerne. Forårsløgene skæres i stykker på ca. 2½ cm, babymajs, peberfrugt og courgetten skæres i tern på 1 cm.
  4. Rør alle ingredienserne til saucen sammen i en skål. TIP: Pas på karrypasten er stærk! Du kan regulere styrken ved at reducere mængden af karrypasta.
  5. Varm olien i en wok eller en stor pande og lynsteg kødet ca. 2 min.heri. Tilsæt forårsløg, majs, courgette og peberfrugt og lynsteg 2 min til .
  6. Tilsæt derpå saucen og lad retten koge i 2 min. Tilsæt nudlerne og bland alle ingredienserne godt sammen.
  7. Servér omgående med et drys peanuts og friske koriander.

Tilberedning – ca. 30 min.

  1. Kog nudlerne i rigeligt vand tilsat 1 tsk salt i 4 min. Hæld dem i en sigte og spul dem med koldt vand. Lad dem dryppe godt af.
  2. Vend kødet i soyasauce og sesamolien (husk du skal bruge olie senere i saucen også). Kog vand til bouillonen.
  3. Rens og istandgør grøntsagerne. Forårsløgene skæres i stykker på ca. 2½ cm, babymajs, peberfrugt og courgetten skæres i tern på 1 cm.
  4. Rør alle ingredienserne til saucen sammen i en skål. TIP: Pas på karrypasten er stærk! Du kan regulere styrken ved at reducere mængden af karrypasta.
  5. Varm olien i en wok eller en stor pande og lynsteg kødet ca. 2 min.heri. Tilsæt forårsløg, majs, courgette og peberfrugt og lynsteg 2 min til .
  6. Tilsæt derpå saucen og lad retten koge i 2 min. Tilsæt nudlerne og bland alle ingredienserne godt sammen.
  7. Servér omgående med et drys peanuts og friske koriander.

Næringsindhold pr. person

Energi: 2665 kJ (637 kcal)

Energi (kJ) Energi (kcal) Energi (%)
Protein 703 168 26
Kulhydrat 1065 255 40
Fedt 897 214 34

Klar til at prøve retnemt?

Meld dig til LIGE NU og få 10 % rabat de første 2 gange og spar op til 284,-. Det er helt uforpligtende og du kan melde dig fra igen fra uge til uge.

tilmeld dig nu