Mexipandekager med kylling og sprød salat
25
5 dages holdbarhed

Mexipandekager med kylling og sprød salat

Den varme kyllingekødsauce pakket i wraps’ene giver en god oplevelse af en lidt utraditionel hverdagsret, der er super hurtig at lave og mætter både mave, nysgerrighed og smagsløg.

Ingredienser

Allergener
  • Laktose,
  • selleri

Basisvarerne kan indeholde andre allergener

Basisvarer

  • Olie
  • Salt
  • Peber

Det skal du bruge

Tortilla-wrap (Gluten, Hvede)
4 stk
Kyllingeinderfilet
300 g
Mexico mix-krydderi (Selleri)
1 spsk
Madlavningsfløde (Laktose)
1½ dl
Majskerner
150 g
Bladselleri (Selleri)
2 stilk
Icebergsalat
⅓ stk
Ernæringsberegning (pr. portion)
  • Energi 607 kcal
  • Fedt 18 g
  • Kulhydrater 62 g
  • Protein 50 g
Oplysninger om allergener

Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.

Sådan gør du

  1. Tænd ovnen på 200 grader. Pak 4 tortillas i stanniol og lun 10 min. TIP: Du kan også lune tortillas i microovn 20 sek. pr stk uden stanniol. Så skal du først gøre det lige inden servering.
  2. Steg kyllingen på en pande i lidt olie ca. 5 min. på hver side. Drys 1 spsk krydderi på.
  3. Tilsæt 1½ dl fløde og kog godt igennem. Hæld væden fra majsene, vend 150 g i saucen og smag til med salt og peber.
  4. Høvl selleri i lange tynde strimler med en kartoffelskræller. Læg i iskoldt vand så de krøller sig sammen. Skær salaten i tynde strimler.
  5. Fordel fyld, selleri og salat i tortillas. Rul sammen og spis dem straks.