Kalvegryde med champignon, ris og sprød salat
20
5 dages holdbarhed

Kalvegryde med champignon, ris og sprød salat

Lækkert mørt kalvekød i flødesauce med champignon, der blot skal varmes mens risene koger og salaten anrettes. Det er både nemt og hurtigt og smager dejligt.

Ingredienser

Allergener
  • Laktose,
  • gluten,
  • soja,
  • mælk,
  • selleri

Basisvarerne kan indeholde andre allergener

Basisvarer

  • Salt

Kalvegryde med champignon

Basmatiris
200 g
Kalv i champignonsauce (Gluten, Soja, Mælk, Selleri, Laktose)
600 g
Salatmix Toscana
100 g
Kruspersille
1 drys
Citrusvinaigrette
1 spsk
Ernæringsberegning (pr. portion)
  • Energi 811 kcal
  • Fedt 34 g
  • Kulhydrater 90 g
  • Protein 36 g
Oplysninger om allergener

Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.

Sådan gør du

  1. Sæt 200 g ris over i 3½ dl vand tilsat ½ tsk salt og kog dem 12 minutter under låg. Sluk og lad stå på eftervarmen til resten af retten er klar.
  2. Hæld kalv med champignon i en gryde og varm den op ved medium varme så den småsimrer i ca. 15 minutter.
  3. Skyl og tør persille og hak det groft. Hæld salaten i en skål. Ryst posen med dressing og dryp den over salaten.
  4. Server kalvegryde med et drys persille, kogte ris og salat.