Slip for at spekulere over aftensmaden

Få sunde, komplette måltidskasser med opskrifter og alle råvarer leveret lige til døren.

Slip for at spekulere over aftensmaden

Få sunde, komplette måltidskasser med opskrifter og alle råvarer leveret lige til døren.

  • Slip for at finde på aftensmaden
  • Spar tid på indkøb
  • Få nem aftensmad
  • Ingen binding
3 dages holdbarhed

Boller i karry

(baseret på 1079 kunders bedømmelse)
Familie
Skønne og velkendte nudanske hverdagsretter for familien

Ingredienser

Du skal selv have:
Salt, peber, mel, smør el. margarine

Fremgangsmåde

Næringsværdi

Energi pr. portion: 2990 kJ / 715 kcal

ALLERGENER

Se indholdsdeklaration på bouillon på retnemt.dk/ingredienslister

Godt at vide om opskriften

SIMPELT MEN LÆKKERT

Boller i karry er ikke just raketvidenskab, men ikke desto mindre, så er det en ret, der er elsket af mange danskere. Selvom den helt simpelt bare består af ris, karrysauce og kødboller, så bliver den stadig serveret af både unge og gamle, og har du små børn i huset, så er der ingen tvivl om, at de også vil elske det. Måske er det den lækre karrysmag, der vinder igennem? Eller er det de hjemmelavede kødboller? Karry er et krydderi, der har været brugt i mange, mange år. Det er et indisk blandingskrydderi, der består af typisk 10-20 forskellige krydderier, hvoraf den gule farve vi kender karry for, stammer fra gurkemeje. Karry har været brugt i det danske køkken siden 1800-tallet og i Indien, hvor det stammer fra, der laver de oftest deres egne karryblandinger, når de laver mad.

Men hvad end du er vild med karry eller ej, så kan du hos RetNemt Måltidskasser glæde dig over vores mange nemme og sunde opskrifter på lækker hverdagsmad. Især som børnefamilie kan det være svært at få alting til at gå op i en højere enhed, og netop derfor vil vi gerne hjælpe dig med at gøre hverdagen lidt nemmere. Og selvom du bare er dig selv uden børn, så er det også stadig bare rart at kunne lave nem og sund mad, uden at skulle bruge timevis på det. Stort set alle vores opskrifter tager omkring en halv time at lave, og så er det stadig fyldt med næring, vitaminer og mineraler. Det behøver nemlig ikke være usundt bare fordi det er nemt.

Har du endnu ikke oplevet glæden ved en af vores populære måltidskasser, så tillad dig selv den luksus og prøv det. Med en lækker måltidskasse leveret til din dør bliver livet bare lidt nemmere, og aftensmaden bliver mere interessant og varieret.

Klar til at prøve retnemt?

Meld dig til LIGE NU og få 10 % rabat de første 2 gange og spar op til 284,-. Det er helt uforpligtende og du kan melde dig fra igen fra uge til uge.

tilmeld dig nu