Slip for at spekulere over aftensmaden

Få sunde, komplette måltidskasser med opskrifter og alle råvarer leveret lige til døren.

  • Slip for at finde på aftensmaden
  • Spar tid på indkøb
  • Få nem aftensmad
  • Ingen binding
Tilmeld dig og spar 10 %
Bente S. Sørensen
Jægerspris, DK
Det ER ret nemt!!
Positivt overasket over de lækre måltidskasser, som vi p.t. har fået leveret 8 af...Varerne er friske og velsmagende og det passer fint med portions størrelserne, på trods af 2 halv store drenge og en sulten mand :-)
Og hvor er det fedt - ikke at skulle handle og finde på hele tiden - kan varmt anbefale retnemt.dk :-)

Slip for at spekulere over aftensmaden

Få sunde, komplette måltidskasser med opskrifter og alle råvarer leveret lige til døren.

Slip for at spekulere over aftensmaden

Få sunde, komplette måltidskasser med opskrifter og alle råvarer leveret lige til døren.

  • Slip for at finde på aftensmaden
  • Spar tid på indkøb
  • Få nem aftensmad
  • Ingen binding
Familie

Boller i karry

(baseret på 964 kunders bedømmelse)

Ingredienser

300 g hakket svin/kalv
Salt og peber
½ æg 
½ løg 
1/4-½ dl mel 
½-3/4 dl sødmælk
Karrysauce:
½ løg
15 g smør/margarine
½-1 tsk karry 
1½ spsk mel
2½ dl bouillon
- (½ terning + 2½ dl vand)
2 æbler
1 dl sødmælk
Salt og peber
Tilbehør:
2 dl ris 
4 spsk mangochutney

Ingredienser

450 g hakket svin/kalv
Salt og peber
½ æg 
½ løg 
1/4-½ dl mel 
½-3/4 dl sødmælk
Karrysauce 
½ løg
15 g smør/margarine
½-1 tsk karry 
1½ spsk mel
2½ dl bouillon
-( ½ terning + 2½ dl vand)
2 æbler
1 dl sødmælk
Tilbehør
2 dl ris 
4 spsk mangochutney

Ingredienser

450 g hakket svin/kalv
Salt og peber
1 æg
1 løg
½ dl mel
1 dl sødmælk
Karrysauce 
1 løg
22½ g smør/margarine
1½ tsk karry
2 spsk mel
3½ dl bouillon
- (1 terning + 3½ dl vand)
3 æbler
1½ dl sødmælk
Tilbehør
3 dl ris
6 spsk mangochutney

Ingredienser

600 g hakket svin/kalv
Salt og peber
1 æg
1 løg
½ dl mel
1 dl sødmælk
Karrysauce:
1 løg
22½ g smør/margarine
1½ tsk karry
2 spsk mel
3½ dl bouillon
- 81 terning + 3½ dl vand)
3 æbler 
1½ dl sødmælk
Tilbehør:
3 dl ris
6 spsk mangochutney

Ingredienser

600 g hakket svin/kalv
Salt og peber
1 æg
1 løg
½-1 dl mel
1-1½ dl sødmælk
Karrysauce 
1 løg
30 g smør/margarine
1-2 tsk karry
3 spsk mel
5 dl bouillon
- (1 terning + 5 dl vand)
4 æbler 
2 dl sødmælk
Tilbehør
4 dl ris
8 spsk mangochutney

Ingredienser

900 g hakket svin/kalv
Salt og peber
1 æg
1 løg
½-1 dl mel
1-1½ dl sødmælk
Karrysauce:
1 løg
30 g smør/margarine
1-2 tsk karry
3 spsk mel
5 dl bouillon
- (1 terning + 5 dl vand)
4 æbler 
2 dl sødmælk
Tilbehør:
4 dl ris
8 spsk mangochutney

Ingredienser

900 g hakket svin/kalv
Salt go peber
1½ æg 
1½ løg 
1-1½ dl mel 
2 dl sødmælk 
Karrysauce:
1½ løg
30 g smør/margarine
2 tsk karry 
3-3½ spsk mel
7 dl bouillon
- (2 terninger + 7 dl vand)
6 æbler
3 dl sødmælk 
Tilbehør:
6 dl ris 
12 spsk mangochutney 

Tilberedning – ca. 40 min.

  1. Pil og halver løg. Gem halvdelen til saucen og riv resten af løget.
  2. Rør kødet med salt. Tilsæt peber, æg og revet løg. Tilsæt mel. Rør herefter mælk i. Stil farsen i køleskab til den skal bruges.
  3. Kog risene i 3½ dl vand med ½ tsk salt i 12 min. under låg. Sluk og lad dem hvile til retten er færdig. Kog vand til bouillonen i en gryde eller el-kedel, og opløs bouillonen helt i vandet.
  4. Hak resten af løget fint. Svits det i smør sammen med karry i en gryde. Rør mel i og kom bouillon i under piskning. Skræl æblerne, skær dem i tern og kom ternene i saucen. Tilsæt mælk. Krydr med salt og peber. Spæd med lidt kogende vand hvis sovsen bliver for tyk.
  5. Form farsen til 10 kødboller og kom dem i saucen (de skal ikke forkoges men koges i saucen). Kog dem i saucen ved svag varme under låg i ca. 12 min. til de er gennemkogte, vend dem af og til. Smag saucen til med salt og peber.
  6. Servér med kogte ris og mangochutney. 

Opskriften er venligst udlånt af VoresMad.dk.


Tilberedning – ca. 40 min.

  1. Pil og halver løg. Gem halvdelen til saucen og riv resten af løget.
  2. Rør kødet med salt. Tilsæt peber, æg og revet løg. Tilsæt mel. Rør herefter mælk i. Stil farsen i køleskab til den skal bruges.
  3. Kog risene i 3½ dl vand med ½ tsk salt i 12 min. under låg. Sluk og lad dem hvile til retten er færdig. Kog vand til bouillonen i en gryde eller el-kedel, og opløs bouillonen helt i vandet.
  4. Hak resten af løget fint. Svits det i smør sammen med karry i en gryde. Rør mel i og kom bouillon i under piskning. Skræl æblerne, skær dem i tern og kom ternene i saucen. Tilsæt mælk. Krydr med salt og peber. Spæd med lidt kogende vand hvis sovsen bliver for tyk.
  5. Form farsen til 15 kødboller og kom dem i saucen (de skal ikke forkoges men koges i saucen). Kog dem i saucen ved svag varme under låg i ca. 12 min. til de er gennemkogte, vend dem af og til. Smag saucen til med salt og peber.
  6. Servér med kogte ris og mangochutney.
     

Opskriften er venligst udlånt af VoresMad.dk

Tilberedning – ca. 40 min.

  1. Pil og halver løg. Gem halvdelen til saucen og riv resten af løget.
  2. Rør kødet med salt. Tilsæt peber, æg og revet løg. Tilsæt mel. Rør herefter mælk i. Stil farsen i køleskab til den skal bruges.
  3. Kog risene i 5 dl vand med ½ tsk salt i 12 min. under låg. Sluk og lad dem hvile til retten er færdig. Kog vand til bouillonen i en gryde eller el-kedel, og opløs bouillonen helt i vandet.
  4. Hak resten af løget fint. Svits det i smør sammen med karry i en gryde. Rør mel i og kom bouillon i under piskning. Skræl æblerne, skær dem i tern og kom ternene i saucen. Tilsæt mælk. Krydr med salt og peber. Spæd med lidt kogende vand hvis sovsen bliver for tyk.
  5. Form farsen til 15 kødboller og kom dem i saucen (de skal ikke forkoges men koges i saucen). Kog dem i saucen ved svag varme under låg i ca. 12 min. til de er gennemkogte, vend dem af og til. Smag saucen til med salt og peber.
  6. Servér med kogte ris og mangochutney.
      

Opskriften er venligst udlånt af VoresMad.dk

Tilberedning – ca. 40 min.

  1. Pil og halver løg. Gem halvdelen til saucen og riv resten af løget.
  2. Rør kødet med salt. Tilsæt peber, æg og revet løg. Tilsæt mel. Rør herefter mælk i. Stil farsen i køleskab til den skal bruges.
  3. Kog risene i 5 dl vand med ½ tsk salt i 12 min. under låg. Sluk og lad dem hvile til retten er færdig. Kog vand til bouillonen i en gryde eller el-kedel, og opløs bouillonen helt i vandet.
  4. Hak resten af løget fint. Svits det i smør sammen med karry i en gryde. Rør mel i og kom bouillon i under piskning. Skræl æblerne, skær dem i tern og kom ternene i saucen. Tilsæt mælk. Krydr med salt og peber. Spæd med lidt kogende vand hvis sovsen bliver for tyk.
  5. Form farsen til 20 kødboller og kom dem i saucen (de skal ikke forkoges men koges i saucen). Kog dem i saucen ved svag varme under låg i ca. 12 min. til de er gennemkogte, vend dem af og til. Smag saucen til med salt og peber.
  6. Servér med kogte ris og mangochutney. 
     

Opskriften er venligst udlånt af VoresMad.dk 

Tilberedning – ca. 40 min.

  1. Pil og halver løg. Gem halvdelen til saucen og riv resten af løget.
  2. Rør kødet med salt. Tilsæt peber, æg og revet løg. Tilsæt mel. Rør herefter mælk i. Stil farsen i køleskab til den skal bruges.
  3. Kog risene i 7 dl vand med 1 tsk salt i 12 min. under låg. Sluk og lad dem hvile til retten er færdig. Kog vand til bouillonen i en gryde eller el-kedel, og opløs bouillonen helt i vandet.
  4. Hak resten af løget fint. Svits det i smør sammen med karry i en gryde. Rør mel i og kom bouillon i under piskning. Skræl æblerne, skær dem i tern og kom ternene i saucen. Tilsæt mælk. Krydr med salt og peber. Spæd med lidt kogende vand hvis sovsen bliver for tyk.
  5. Form farsen til 20 kødboller og kom dem i saucen (de skal ikke forkoges men koges i saucen). Kog dem i saucen ved svag varme under låg i ca. 12 min. til de er gennemkogte, vend dem af og til. Smag saucen til med salt og peber.
  6. Servér med kogte ris og mangochutney.
     

Opskriften er venligst udlånt af VoresMad.dk

Tilberedning – ca. 40 min.

  1. Pil og halver løg. Gem halvdelen til saucen og riv resten af løget.
  2. Rør kødet med salt. Tilsæt peber, æg og revet løg. Tilsæt mel. Rør herefter mælk i. Stil farsen i køleskab til den skal bruges.
  3. Kog risene i 7 dl vand med 1 tsk salt i 12 min. under låg. Sluk og lad dem hvile til retten er færdig. Kog vand til bouillonen i en gryde eller el-kedel, og opløs bouillonen helt i vandet.
  4. Hak resten af løget fint. Svits det i smør sammen med karry i en gryde. Rør mel i og kom bouillon i under piskning. Skræl æblerne, skær dem i tern og kom ternene i saucen. Tilsæt mælk. Krydr med salt og peber. Spæd med lidt kogende vand hvis sovsen bliver for tyk.
  5. Form farsen til 30 kødboller og kom dem i saucen (de skal ikke forkoges men koges i saucen). Kog dem i saucen ved svag varme under låg i ca. 12 min. til de er gennemkogte, vend dem af og til. Smag saucen til med salt og peber.
  6. Servér med kogte ris og mangochutney.
      

Opskriften er venligst udlånt af VoresMad.dk 

Tilberedning – ca. 40 min.

  1. Pil og halver løg. Gem halvdelen til saucen og riv resten af løget.
  2. Rør kødet med salt. Tilsæt peber, æg og revet løg. Tilsæt mel. Rør herefter mælk i. Stil farsen i køleskab til den skal bruges.
  3. Kog risene i 1 l. vand med 1 tsk salt i 12 min. under låg. Sluk og lad dem hvile til retten er færdig. Kog vand til bouillonen i en gryde eller el-kedel, og opløs bouillonen helt i vandet.
  4. Hak resten af løget fint. Svits det i smør sammen med karry i en gryde. Rør mel i og kom bouillon i under piskning. Skræl æblerne, skær dem i tern og kom ternene i saucen. Tilsæt mælk. Krydr med salt og peber. Spæd med lidt kogende vand hvis sovsen bliver for tyk.
  5. Form farsen til 30 kødboller og kom dem i saucen (de skal ikke forkoges men koges i saucen). Kog dem i saucen ved svag varme under låg i ca. 12 min. til de er gennemkogte, vend dem af og til. Smag saucen til med salt og peber.
  6. Servér med kogte ris og mangochutney. 

Opskriften er venligst udlånt af VoresMad.dk

Næringsindhold pr. person

Energi: 2990 kJ (715 kcal)

Energi (kJ) Energi (kcal) Energi (%)
Protein 598 143 20
Kulhydrat 1196 286 40
Fedt 1196 286 40

Godt at vide om opskriften

SIMPELT MEN LÆKKERT

Boller i karry er ikke just raketvidenskab, men ikke desto mindre, så er det en ret, der er elsket af mange danskere. Selvom den helt simpelt bare består af ris, karrysauce og kødboller, så bliver den stadig serveret af både unge og gamle, og har du små børn i huset, så er der ingen tvivl om, at de også vil elske det. Måske er det den lækre karrysmag, der vinder igennem? Eller er det de hjemmelavede kødboller? Karry er et krydderi, der har været brugt i mange, mange år. Det er et indisk blandingskrydderi, der består af typisk 10-20 forskellige krydderier, hvoraf den gule farve vi kender karry for, stammer fra gurkemeje. Karry har været brugt i det danske køkken siden 1800-tallet og i Indien, hvor det stammer fra, der laver de oftest deres egne karryblandinger, når de laver mad.

Men hvad end du er vild med karry eller ej, så kan du hos RetNemt Måltidskasser glæde dig over vores mange nemme og sunde opskrifter på lækker hverdagsmad. Især som børnefamilie kan det være svært at få alting til at gå op i en højere enhed, og netop derfor vil vi gerne hjælpe dig med at gøre hverdagen lidt nemmere. Og selvom du bare er dig selv uden børn, så er det også stadig bare rart at kunne lave nem og sund mad, uden at skulle bruge timevis på det. Stort set alle vores opskrifter tager omkring en halv time at lave, og så er det stadig fyldt med næring, vitaminer og mineraler. Det behøver nemlig ikke være usundt bare fordi det er nemt.

Har du endnu ikke oplevet glæden ved en af vores populære måltidskasser, så tillad dig selv den luksus og prøv det. Med en lækker måltidskasse leveret til din dør bliver livet bare lidt nemmere, og aftensmaden bliver mere interessant og varieret.

Klar til at prøve retnemt?

Meld dig til LIGE NU og få 10 % rabat de første 2 gange og spar op til 284,-. Det er helt uforpligtende og du kan melde dig fra igen fra uge til uge.

tilmeld dig nu