Slip for at spekulere over aftensmaden

Få sunde, komplette måltidskasser med opskrifter og alle råvarer leveret lige til døren.

  • Slip for at finde på aftensmaden
  • Spar tid på indkøb
  • Få nem aftensmad
  • Ingen binding
Tilmeld dig og spar 10 %
Bente S. Sørensen
Jægerspris, DK
Det ER ret nemt!!
Positivt overasket over de lækre måltidskasser, som vi p.t. har fået leveret 8 af...Varerne er friske og velsmagende og det passer fint med portions størrelserne, på trods af 2 halv store drenge og en sulten mand :-)
Og hvor er det fedt - ikke at skulle handle og finde på hele tiden - kan varmt anbefale retnemt.dk :-)

Slip for at spekulere over aftensmaden

Få sunde, komplette måltidskasser med opskrifter og alle råvarer leveret lige til døren.

Slip for at spekulere over aftensmaden

Få sunde, komplette måltidskasser med opskrifter og alle råvarer leveret lige til døren.

  • Slip for at finde på aftensmaden
  • Spar tid på indkøb
  • Få nem aftensmad
  • Ingen binding
GæsteRet

GRILL - Bøf bearnaise med stegt peberfrugt

(baseret på 60 kunders bedømmelse)

Ingredienser

2 x 150 g okse striploin bøffer
1 dl bearnaise sauce (evt. lidt vand)
600 g kartofler
1 peberfrugt
2 tomater
Olie
Salt og peber

Ingredienser

3 x 150 g okse striploin bøffer
1½ dl bearnaise sauce (evt. lidt vand)
750 g kartofler
2 peberfrugter
3 tomater
Olie
Salt og peber

Ingredienser

4 x 150 g okse striploin bøffer
2 dl bearnaise sauce (evt. lidt vand)
1,2 kg kartofler
3 peberfrugter
4 tomater
Olie
Salt og peber

Tilberedning – ca. 20 min.

  1. Tænd ovnen på 200 grader varmluft. Skær kartoflerne i tynde både og læg dem på en bageplade beklædt med bagepapir. Vend med lidt olie og krydr med peber og salt og bag dem i ovnen 25 min.
  2. Læg bøfferne på en tallerken og drys med groft salt og lad stå indtil de skal steges.
  3. Skyl og tør peberfrugt og tomater. Fjern kernerne fra peberfrugten og skær den i tynde strimler. Skyl tomaterne og skær dem i både.
  4. Varm en pande op (gerne en grill pande) ved høj varme og tilsæt en smule olie.
  5. Steg bøfferne ved høj varme så de får en stegeskorpe, krydr med peber, skru ned og steg videre ca. 3-4 min på hver side (så er bøffen medium).
  6. Imens varmes saucen forsigtigt op i en lille gryde eller i en skål i microovn. Den må ikke koge for meget bare småboble. Den skal blot gennemvarmes. TIP. Tilsæt evt lidt vand til saucen, hvis du vil have den mindre tyk.
  7. Tag bøfferne af panden og læg på et fad. Skru op for varmen og tilsæt peberfrugt, vend dem jævnligt så de lynsteges ca. 1 min, tilsæt tomatbåde og vend godt rundt, smag til med lidt salt og peber og læg blandingen på fadet ved siden af bøfferne. Server bøffer med kartoffelbåde og bearnaise.

Tilberedning – ca. 20 min.

  1. Tænd ovnen på 200 grader varmluft. Skær kartoflerne i tynde både og læg dem på en bageplade beklædt med bagepapir. Vend med lidt olie og krydr med peber og salt og bag dem i ovnen 25 min.
  2. Læg bøfferne på en tallerken og drys med groft salt og lad stå indtil de skal steges.
  3. Skyl og tør peberfrugt og tomater. Fjern kernerne fra peberfrugten og skær den i tynde strimler. Skyl tomaterne og skær dem i både.
  4. Varm en pande op (gerne en grill pande) ved høj varme og tilsæt en smule olie.
  5. Steg bøfferne ved høj varme så de får en stegeskorpe, krydr med peber, skru ned og steg videre ca. 3-4 min på hver side (så er bøffen medium).
  6. Imens varmes saucen forsigtigt op i en lille gryde eller i en skål i microovn. Den må ikke koge for meget bare småboble. Den skal blot gennemvarmes. TIP. Tilsæt evt lidt vand til saucen, hvis du vil have den mindre tyk.
  7. Tag bøfferne af panden og læg på et fad. Skru op for varmen og tilsæt peberfrugt, vend dem jævnligt så de lynsteges ca. 1 min, tilsæt tomatbåde og vend godt rundt, smag til med lidt salt og peber og læg blandingen på fadet ved siden af bøfferne. Server bøffer med kartoffelbåde og bearnaise.

Tilberedning – ca. 20 min.

  1. Tænd ovnen på 200 grader varmluft. Skær kartoflerne i tynde både og læg dem på en bageplade beklædt med bagepapir. Vend med lidt olie og krydr med peber og salt og bag dem i ovnen 25 min.
  2. Læg bøfferne på en tallerken og drys med groft salt og lad stå indtil de skal steges.
  3. Skyl og tør peberfrugt og tomater. Fjern kernerne fra peberfrugten og skær den i tynde strimler. Skyl tomaterne og skær dem i både.
  4. Varm en pande op (gerne en grill pande) ved høj varme og tilsæt en smule olie.
  5. Steg bøfferne ved høj varme så de får en stegeskorpe, krydr med peber, skru ned og steg videre ca. 3-4 min på hver side (så er bøffen medium).
  6. Imens varmes saucen forsigtigt op i en lille gryde eller i en skål i microovn. Den må ikke koge for meget bare småboble. Den skal blot gennemvarmes. TIP. Tilsæt evt lidt vand til saucen, hvis du vil have den mindre tyk.
  7. Tag bøfferne af panden og læg på et fad. Skru op for varmen og tilsæt peberfrugt, vend dem jævnligt så de lynsteges ca. 1 min, tilsæt tomatbåde og vend godt rundt, smag til med lidt salt og peber og læg blandingen på fadet ved siden af bøfferne. Server bøffer med kartoffelbåde og bearnaise.

Næringsindhold pr. person

Energi: 2784 kJ (665 kcal)

Energi (kJ) Energi (kcal) Energi (%)
Protein 677 162 24
Kulhydrat 1066 255 38
Fedt 1041 249 37

Klar til at prøve retnemt?

Meld dig til LIGE NU og få 10 % rabat de første 2 gange og spar op til 284,-. Det er helt uforpligtende og du kan melde dig fra igen fra uge til uge.

tilmeld dig nu