Slip for at spekulere over aftensmaden Få sunde, komplette måltidskasser med opskrifter og alle råvarer leveret lige til døren. se hvordan det virker
Slip for at spekulere over aftensmadenFå sunde, komplette måltidskasser med opskrifter og alle råvarer leveret lige til døren. Tilmeld dig og spar 20 % Sådan virker det ✕ Slip for at finde på aftensmaden Spar tid på indkøb Få nem aftensmad Ingen binding
2 PORTIONER 2+ PORTIONER 3 PORTIONER 3+ PORTIONER 4 PORTIONER 4+ PORTIONER 6 PORTIONER 5 dages holdbarhed 40 min. tilberedning 40 min. tilberedning 40 min. tilberedning 40 min. tilberedning 40 min. tilberedning 45 min. tilberedning 45 min. tilberedning God til grill Glutenfri 30-70 % økologisk Marinerede sautéskiver – med peanutsauce og råkostsalat (baseret på 789 kunders bedømmelse) Verden Retter fra hele verden med 30-70% økologiske råvarer - også for større børn Det skal du bruge 1 + 1 spsk sojasauce ⅓ + ⅓ solo hvidløgFrisk ingefær ½ + ½ chili ½ - 1 tsk garam masala krydderi1 tsk sesamfrø Skal + saft af ½ lime1 - 2 spsk limesaft275 g sautéskiver af svinefilet1½ dl brune ris1 skalotteløg 2 spsk peanutbutter 200 g gulerødder 175 g rødbede 1 + 1 spsk sojasauce ⅓ + ⅓ solo hvidløgFrisk ingefær ½ + ½ chili ½ - 1 tsk garam masala krydderi1 tsk sesamfrø Skal + saft af ½ lime1 - 2 spsk limesaft415 g sautéskiver af svinefilet1½ dl brune ris1 skalotteløg 2 spsk peanutbutter 200 g gulerødder 175 g rødbede 1½ + 1½ spsk sojasauce ½ + ½ solo hvidløgFrisk ingefær ¾ + ¾ chili 1 tsk garam masala krydderi1½ tsk sesamfrø Skal + saft af ¾ lime2 spsk limesaft415 g sautéskiver af svinefilet2½ dl brune ris1 skalotteløg 3 spsk peanutbutter 350 g gulerødder 250 g rødbede 1½ + 1½ spsk sojasauce ½ + ½ solo hvidløgFrisk ingefær ¾ + ¾ chili 1 tsk garam masala krydderi1½ tsk sesamfrø Skal + saft af ¾ lime2 spsk limesaft550 g sautéskiver af svinefilet2½ dl brune ris1 skalotteløg 3 spsk peanutbutter 350 g gulerødder 250 g rødbede 2 + 2 spsk sojasauce ⅔ + ⅔ solo hvidløgFrisk ingefær 1 + 1 chili 1½ tsk garam masala krydderi2 tsk sesamfrø Skal + saft af 1 lime3 spsk limesaft550 g sautéskiver af svinefilet3 dl brune ris2 skalotteløg 4 spsk peanutbutter 500 g gulerødder 350 g rødbede 2 + 2 spsk sojasauce ⅔ + ⅔ solo hvidløgFrisk ingefær 1 + 1 chili 1½ tsk garam masala krydderi2 tsk sesamfrø Skal + saft af 1 lime3 spsk limesaft800 g sautéskiver af svinefilet3 dl brune ris2 skalotteløg 4 spsk peanutbutter 500 g gulerødder 350 g rødbede ½ + ½ dl sojasauce 1 + 1 solo hvidløgFrisk ingefær 1½ + 1½ chili 2 tsk garam masala krydderi1 spsk sesamfrø Skal + saft af 1½ limeSaft af 1½ lime800 g sautéskiver af svinefilet5 dl brune ris3 skalotteløg 1 dl peanutbutter 500 g gulerødder 500 g rødbede Du skal selv have: Olie, Sukker, Salt, Peber Fremgangsmåde Bland 1 spsk soja, ⅓ presset solo hvidløg, revet ingefær, ½ finthakket chili (TIP: Fjern frøvægge og kerner fra chilien, hvis du ikke vil have retten for stærk), ½-1 tsk krydderi, 1 tsk sukker og 1 tsk sesamfrø i en skål. Tilsæt fintrevet skal af ½ lime og saft af ½ lime. Vend sautéskiverne i marinaden og sæt i køleskabet. Bring 1½ dl ris og 3 dl vand tilsat ½ tsk salt i kog og kog 20 min. under låg. Sluk og lad trække på eftervarmen, til resten af retten er færdig (induktion lad stå på 1). Peanutsauce: Hak skalotteløg, ⅓ solo hvidløg og ½ chili fint og steg det i olie i en gryde i ca. 2 min. Tilsæt 1 dl vand, 2 spsk peanutbutter, 1 spsk sojasauce og 2 tsk sukker. Kog saucen igennem under omrøring. Smag til med 1-2 spsk limesaft, salt og peber. Skræl gulerødder og rødbede og snit dem fint, du kan evt. rive dem groft. Bland grøntsagerne og smag til med lidt limesaft og sukker. Steg sautéskiverne på en pande ½-1 min. på hver side. Servér med ris, grøntager og sauce. Opskriften er venligst udlånt af Landbrug & Fødevarer. Bland 1 spsk soja, ⅓ presset solo hvidløg, revet ingefær, ½ finthakket chili (TIP: Fjern frøvægge og kerner fra chilien, hvis du ikke vil have retten for stærk), ½-1 tsk krydderi, 1 tsk sukker og 1 tsk sesamfrø i en skål. Tilsæt fintrevet skal af ½ lime og saft af ½ lime. Vend sautéskiverne i marinaden og sæt i køleskabet. Bring 1½ dl ris og 3 dl vand tilsat ½ tsk salt i kog, og kog 20 min. under låg. Sluk og lad trække på eftervarmen, til resten af retten er færdig (induktion lad stå på 1). Peanutsauce: Hak skalotteløg, ⅓ solo hvidløg og 1½ chili fint og steg det i olie i en gryde i ca. 2 min. Tilsæt 1 dl vand, 2 spsk peanutbutter, 1 spsk sojasauce og 2 tsk sukker. Kog saucen igennem under omrøring. Smag til med 1-2 spsk limesaft, salt og peber. Skræl gulerødder og rødbede og snit dem fint, du kan evt. rive dem groft. Bland grøntsagerne og smag til med lidt limesaft og sukker. Steg sautéskiverne på en pande ½-1 min. på hver side. Servér med ris, grøntager og sauce. Opskriften er venligst udlånt af Landbrug & Fødevarer. Bland 1½ spsk soja, ½ presset solo hvidløg, revet ingefær, ¾ finthakket chili (TIP: Fjern frøvægge og kerner fra chilien, hvis du ikke vil have retten for stærk), 1 tsk krydderi, 1½ tsk sukker og 1½ tsk sesamfrø i en skål. Tilsæt fintrevet skal af ¾ lime og saft af ¾ lime. Vend sautéskiverne i marinaden og sæt i køleskabet. Kog 2½ dl ris i 5 dl vand tilsat ½ tsk salt i 20 min. Sluk og lad trække, til resten af retten er færdig. Peanutsauce: Hak skalotteløg, ½ solo hvidløg og 1 chili fint og steg det i olie i en gryde i ca. 2 min. Tilsæt 1½ dl vand, 3 spsk peanutbutter, 1½ spsk sojasauce og 1 spsk sukker. Kog saucen igennem under omrøring. Smag til med ca. 2 spsk limesaft, salt og peber. Skræl gulerødder og rødbede og snit dem fint, du kan evt. rive dem groft. Bland grøntsagerne og smag til med lidt limesaft og sukker. Steg sautéskiverne på en pande ½-1 min. på hver side. Servér med ris, grøntager og sauce. Opskriften er venligst udlånt af Landbrug & Fødevarer. Bland 1½ spsk soja, ½ presset solo hvidløg, revet ingefær, ¾ finthakket chili (TIP: Fjern frøvægge og kerner fra chilien, hvis du ikke vil have retten for stærk), 1 tsk krydderi, 1½ tsk sukker og 1½ tsk sesamfrø i en skål. Tilsæt fintrevet skal af ¾ lime og saft af ¾ lime. Vend sautéskiverne i marinaden og sæt i køleskabet. Kog 2½ dl ris i 5 dl vand tilsat ½ tsk salt i 20 min. Sluk og lad trække, til resten af retten er færdig. Peanutsauce: Hak skalotteløg, ½ solo hvidløg og 1 chili fint og steg det i olie i en gryde i ca. 2 min. Tilsæt 1½ dl vand, 3 spsk peanutbutter, 1½ spsk sojasauce og 1 spsk sukker. Kog saucen igennem under omrøring. Smag til med ca. 2 spsk limesaft, salt og peber. Skræl gulerødder og rødbede og snit dem fint, du kan evt. rive dem groft. Bland grøntsagerne og smag til med lidt limesaft og sukker. Steg sautéskiverne på en pande ½-1 min. på hver side. Servér med ris, grøntager og sauce. Opskriften er venligst udlånt af Landbrug & Fødevarer. Bland 2 spsk soja, ⅔ presset solo hvidløg, revet ingefær, 1 finthakket chili (TIP: Fjern frøvægge og kerner fra chilien, hvis du ikke vil have retten for stærk), 1½ tsk krydderi, 2 tsk sukker og 2 tsk sesamfrø i en skål. Tilsæt fintrevet skal og saft af 1 lime. Vend sautéskiverne i marinaden og sæt i køleskabet. Kog 3 dl ris i 7 dl vand tilsat 1 tsk salt i 20 min. Sluk og lad trække, til resten af retten er færdig. Peanutsauce: Hak skalotteløg, ⅔ solo hvidløg og 1 chili fint og steg det i olie i en gryde i ca. 2 min. Tilsæt 2 dl vand, 4 spsk peanutbutter, 2 spsk sojasauce og 1½ spsk sukker. Kog saucen igennem under omrøring. Smag til med 3 spsk limesaft, salt og peber. Skræl gulerødder og rødbede og snit dem fint, du kan evt. rive dem groft. Bland grøntsagerne og smag til med lidt limesaft og sukker. Steg sautéskiverne på en pande ½-1 min. på hver side. Servér med ris, grøntager og sauce. Opskriften er venligst udlånt af Landbrug & Fødevarer. Bland 2 spsk soja, ⅔ presset solo hvidløg, revet ingefær, 1 finthakket chili (TIP: Fjern frøvægge og kerner fra chilien, hvis du ikke vil have retten for stærk), 1½ tsk krydderi, 2 tsk sukker og 2 tsk sesamfrø i en skål. Tilsæt fintrevet skal og saft af 1 lime. Vend sautéskiverne i marinaden og sæt i køleskabet. Kog 3 dl ris i 7 dl vand tilsat 1 tsk salt i 20 min. Sluk og lad trække, til resten af retten er færdig. Peanutsauce: Hak skalotteløg, ⅔ solo hvidløg og 2 chili fint og steg det i olie i en gryde i ca. 2 min. Tilsæt 2 dl vand, 4 spsk peanutbutter, 2 spsk sojasauce og 1½ spsk sukker. Kog saucen igennem under omrøring. Smag til med 3 spsk limesaft, salt og peber. Skræl gulerødder og rødbede og snit dem fint, du kan evt. rive dem groft. Bland grøntsagerne og smag til med lidt limesaft og sukker. Steg sautéskiverne på en pande ½-1 min. på hver side. Servér med ris, grøntager og sauce. Opskriften er venligst udlånt af Landbrug & Fødevarer. Bland ½ dl soja, 1 presset solo hvidløg, revet ingefær, 1½ finthakket chili (TIP: Fjern frøvægge og kerner fra chilien, hvis du ikke vil have retten for stærk), 2 tsk krydderi, 1 spsk sukker og 1 spsk sesamfrø i en skål. Tilsæt fintrevet skal og saft af 1½ lime. Vend sautéskiverne i marinaden og sæt i køleskabet. Kog 5 dl ris i 1 L vand tilsat 1 tsk salt i 20 min. Sluk og lad trække, til resten af retten er færdig. Peanutsauce: Hak skalotteløg, solo hvidløg og 1½ chili fint og steg det i olie i en gryde i ca. 2 min. Tilsæt 3 dl vand, 1 dl peanutbutter, ½ dl sojasauce og 2 spsk sukker. Kog saucen igennem under omrøring. Smag til med saft af 1½ lime, salt og peber. Skræl gulerødder og rødbede og snit dem fint, du kan evt. rive dem groft. Bland grøntsagerne og smag til med limesaft og sukker. Steg sautéskiverne på en pande ½-1 min. på hver side. Servér med ris, grøntager og sauce. Opskriften er venligst udlånt af Landbrug & Fødevarer. Næringsværdi Energi pr. portion: 2565 kJ / 613 kcal Pr. 100 g: 0 kJ / 0 kcal Indhold pr. portion pr. 100 g Fedt 0 g g heraf mættede fedtsyrer 0 g g Kulhydrat 0 g g heraf sukkerarter 0 g g Protein 0 g g Salt 0 g g Kostfibre 0 g g Er du sulten efter mere? Aftensmad Asiatisk mad Efterårsmad Hovedretter Hverdagsmad Opskrifter med gris Se opskriften i en printvenlig udgave