Slip for at spekulere over aftensmaden

Få sunde, komplette måltidskasser med opskrifter og alle råvarer leveret lige til døren.

  • Slip for at finde på aftensmaden
  • Spar tid på indkøb
  • Få nem aftensmad
  • Ingen binding
Tilmeld dig og spar 10 %
Bente S. Sørensen
Jægerspris, DK
Det ER ret nemt!!
Positivt overasket over de lækre måltidskasser, som vi p.t. har fået leveret 8 af...Varerne er friske og velsmagende og det passer fint med portions størrelserne, på trods af 2 halv store drenge og en sulten mand :-)
Og hvor er det fedt - ikke at skulle handle og finde på hele tiden - kan varmt anbefale retnemt.dk :-)

Slip for at spekulere over aftensmaden

Få sunde, komplette måltidskasser med opskrifter og alle råvarer leveret lige til døren.

Slip for at spekulere over aftensmaden

Få sunde, komplette måltidskasser med opskrifter og alle råvarer leveret lige til døren.

  • Slip for at finde på aftensmaden
  • Spar tid på indkøb
  • Få nem aftensmad
  • Ingen binding
Fisk

Varmrøget laks med citronstegt blomkål — og perlespelt salat

(baseret på 207 kunders bedømmelse)

Ingredienser

150 g perlespelt
½ bouillonterning
1 rødløg
½ squash
1 tsk timian
½ blomkål
Saft og skal fra ½ citron
Olivenolie
1 fed hvidløg
250 g varmrøget laks
1 dl creme frisk
Dild
Salt og peber

Ingredienser

225 g perlespelt
3/4 bouillonterning
1 rødløg
1 squash
1½ tsk timian
3/4 blomkål
Saft og skal fra 3/4 citron
Olivenolie
1½ fed hvidløg
375 g varmrøget laks
1½ dl creme frisk
Dild
Salt og peber

Ingredienser

300 g perlespelt
1 bouillonterning
2 rødløg
1 squash
2 tsk timian
1 blomkål
Saft og skal fra 1 citron
Olivenolie
2 fed hvidløg
500 g varmrøget laks
2 dl creme frisk
Dild
Salt og peber

Tilberedning – ca. 30 min.

  1. Tænd ovnen på 250 grader.
  2. Kog perlespelt i 4 dl vand tilsat bouillonterning ca. 20 min. alt efter hvor meget bid, du vil have. Når perlespelten er færdigkogt, hældes overskydende vand fra.
  3. Skyl blomkål og squash, pil rødløg og hvidløg. Skær blomkål i små buketter, squash i grove tern og rødløg i tynde både. 
  4. Læg squash og løg i et ovnfast fad. Bland godt med olivenolie, timian, salt og peber. Sæt fadet øverst i ovnen i 12 min. eller til grøntsagernehar taget farve. 
  5. Steg blomkål i lidt olivenolie på en varm pande i 3-4 min. Riv citronskal over, drys med en smule salt og tag af varmen.
  6. Læg perlespelten i en skål. Bland med 1½ spsk olivenolie, citronsaft, presset hvidløg og de ovnstegte grøntsager. Pluk laksen og bland den let med salaten.
  7. Bland dressing af creme frisk og dild, smag til med salt og peber og servér til salat og blomkål. 

Tilberedning – ca. 30 min.

  1. Tænd ovnen på 250 grader.
  2. Kog perlespelt i 5 dl vand tilsat bouillonterning ca. 20 min. alt efter hvor meget bid, du vil have. Når perlespelten er færdigkogt, hældes overskydende vand fra.
  3. Skyl blomkål og squash, pil rødløg og hvidløg. Skær blomkål i små buketter, squash i grove tern og rødløg i tynde både.
  4. Læg squash og løg i et ovnfast fad. Bland godt med olivenolie, timian, salt og peber. Sæt fadet øverst i ovnen i 12 min. eller til grøntsagernehar taget farve.
  5. Steg blomkål i lidt olivenolie på en varm pande i 3-4 min. Riv citronskal over, drys med en smule salt og tag af varmen.
  6. Læg perlespelten i en skål. Bland med 1½ spsk olivenolie, citronsaft, presset hvidløg og de ovnstegte grøntsager. Pluk laksen og bland den let med salaten.
  7. Bland dressing af creme frisk og dild, smag til med salt og peber og servér til salat og blomkål.

Tilberedning – ca. 30 min.

  1. Tænd ovnen på 250 grader.
  2. Kog perlespelt i 7 dl vand tilsat bouillonterning ca. 20 min. alt efter hvor meget bid, du vil have. Når perlespelten er færdigkogt, hældes overskydende vand fra.
  3. Skyl blomkål og squash, pil rødløg og hvidløg. Skær blomkål i små buketter, squash i grove tern og rødløg i tynde både.
  4. Læg squash og løg i et ovnfast fad. Bland godt med olivenolie, timian, salt og peber. Sæt fadet øverst i ovnen i 12 min. eller til grøntsagernehar taget farve.
  5. Steg blomkål i lidt olivenolie på en varm pande i 3-4 min. Riv citronskal over, drys med en smule salt og tag af varmen.
  6. Læg perlespelten i en skål. Bland med 2 spsk olivenolie, citronsaft, presset hvidløg og de ovnstegte grøntsager. Pluk laksen og bland den let med salaten.
  7. Bland dressing af creme frisk og dild, smag til med salt og peber og servér til salat og blomkål.

Næringsindhold pr. person

Energi: 2334 kJ (558 kcal)

Energi (kJ) Energi (kcal) Energi (%)
Protein 567 136 24
Kulhydrat 819 196 35
Fedt 948 227 41

Klar til at prøve retnemt?

Meld dig til LIGE NU og få 10 % rabat de første 2 gange og spar op til 284,-. Det er helt uforpligtende og du kan melde dig fra igen fra uge til uge.

tilmeld dig nu