Slip for at spekulere over aftensmaden

Få sunde, komplette måltidskasser med opskrifter og alle råvarer leveret lige til døren.

  • Slip for at finde på aftensmaden
  • Spar tid på indkøb
  • Få nem aftensmad
  • Ingen binding
Tilmeld dig og spar 10 %
Bente S. Sørensen
Jægerspris, DK
Det ER ret nemt!!
Positivt overasket over de lækre måltidskasser, som vi p.t. har fået leveret 8 af...Varerne er friske og velsmagende og det passer fint med portions størrelserne, på trods af 2 halv store drenge og en sulten mand :-)
Og hvor er det fedt - ikke at skulle handle og finde på hele tiden - kan varmt anbefale retnemt.dk :-)

Slip for at spekulere over aftensmaden

Få sunde, komplette måltidskasser med opskrifter og alle råvarer leveret lige til døren.

Slip for at spekulere over aftensmaden

Få sunde, komplette måltidskasser med opskrifter og alle råvarer leveret lige til døren.

  • Slip for at finde på aftensmaden
  • Spar tid på indkøb
  • Få nem aftensmad
  • Ingen binding
Eksotisk

TexMex fajitas

(baseret på 625 kunders bedømmelse)

Ingredienser

275 g kalkun wokstrimler
2 peberfrugter
1 rødløg
1 spsk Mexico-mix krydderi
1 dåse hakkede flåede tomater 
Salt efter smag
2 spsk olie 
Tilbehør:
4 tortillas
4 spsk creme fraiche
Salat



Ingredienser

415 g kalkun wokstrimler
2 peberfrugter
1 rødløg
1 spsk Mexico-mix krydderi
1 dåse hakkede flåede tomater 
Salt efter smag
2 spsk olie
Tilbehør:
4 tortillas
4 spsk creme fraiche
Salat



Ingredienser

415 g kalkun wokstrimler
3 peberfrugter
1 rødløg
1½ spsk Mexico-mix krydderi
3/4 dåse hakkede flåede tomater 
Salt efter smag
3 spsk olie
Tilbehør:
6 tortillas 
6 spsk creme fraiche
Salat



Ingredienser

550 g kalkun wokstrimler
3 peberfrugter
1 rødløg
1½ spsk Mexico-mix krydderi
3/4 dåse hakkede flåede tomater
Salt efter smag
3 spsk olie
Tilbehør:
6 tortillas
6 spsk creme fraiche
Salat



Ingredienser

550 g kalkun wokstrimler
3 peberfrugter
1 rødløg
2 spsk Mexico-mix krydderi
1 dåse hakkede flåede tomater 
Salt efter smag
4 spsk olie
Tilbehør:
8 tortillas
8 spsk creme fraiche 
Salat



Ingredienser

825 g kalkun wokstrimler
3 peberfrugter
1 rødløg
2 spsk Mexico-mix krydderi
1 dåse hakkede flåede tomater
Salt efter smag
4 spsk olie
Tilbehør:
8 tortillas
Salat



Ingredienser

825 g kalkun wokstrimler
4 peberfrugter
2 rødløg
3 spsk Mexico-mix krydderi
1½ dåse hakkede flåede tomater 
Salt efter smag
5 spsk olie
Tilbehør:
12 tortillas 
12 spsk creme fraiche
Salat



Tilberedning – ca. 30 min.

  1. Skyl og tør peberfrugterne. Halvér dem på langs og fjern stok og kerner. Skær peberne i strimler på ca. ½ cm. Tænd ovnen på 200 grader.
  2. Pil løget, halvér det på langs og skær det i tynde skiver.
  3. Varm olien i en sautérpande eller wok og tilsæt kød, grøntsager og krydderier på én gang. Sautér det hele i ca. 5 min. og tilsæt de flåede tomater. Smag til med salt og bring retten i kog. Lad den simre under låg i ca. 15 min.
  4. I mellemtiden pakkes tortillas ind i alufolie og varmes i ca. 8 min. i ovnen. Skyl salaten og skær den i strimler.
  5. Fordel kødblanding og creme fraiche på tortillaerne. Rul hver tortilla sammen om kødblandingen. Serveres med salat..

Tilberedning – ca. 30 min.

  1. Skyl og tør peberfrugterne. Halvér dem på langs og fjern stok og kerner. Skær peberne i strimler på ca. ½ cm. Tænd ovnen på 200 grader.
  2. Pil løget, halvér det på langs og skær det i tynde skiver.
  3. Varm olien i en sautérpande eller wok og tilsæt kød, grøntsager og krydderier på én gang. Sautér det hele i ca. 5 min. og tilsæt de flåede tomater. Smag til med salt og bring retten i kog. Lad den simre under låg i ca. 15 min.
  4. I mellemtiden pakkes tortillas ind i alufolie og varmes i ca. 8 min. i ovnen. Skyl salaten og skær den i strimler.
  5. Fordel kødblanding og creme fraiche på tortillaerne. Rul hver tortilla sammen om kødblandingen. Serveres med salat...

Tilberedning – ca. 30 min.

  1. Skyl og tør peberfrugterne. Halvér dem på langs og fjern stok og kerner. Skær peberne i strimler på ca. ½ cm. Tænd ovnen på 200 grader.
  2. Pil løget, halvér det på langs og skær det i tynde skiver.
  3. Varm olien i en sautérpande eller wok og tilsæt kød, grøntsager og krydderier på én gang. Sautér det hele i ca. 5 min. og tilsæt de flåede tomater. Smag til med salt og bring retten i kog. Lad den simre under låg i ca. 15 min.
  4. I mellemtiden pakkes tortillas ind i alufolie og varmes i ca. 8 min. i ovnen. Skyl salaten og skær den i strimler.
  5. Fordel kødblanding og creme fraiche på tortillaerne. Rul hver tortilla sammen om kødblandingen. Serveres med salat..

Tilberedning – ca. 30 min.

  1. Skyl og tør peberfrugterne. Halvér dem på langs og fjern stok og kerner. Skær peberne i strimler på ca. ½ cm. Tænd ovnen på 200 grader.
  2. Pil løget, halvér det på langs og skær det i tynde skiver.
  3. Varm olien i en sautérpande eller wok og tilsæt kød, grøntsager og krydderier på én gang. Sautér det hele i ca. 5 min. og tilsæt de flåede tomater. Smag til med salt og bring retten i kog. Lad den simre under låg i ca. 15 min.
  4. I mellemtiden pakkes tortillas ind i alufolie og varmes i ca. 8 min. i ovnen. Skyl salaten og skær den i strimler.
  5. Fordel kødblanding og creme fraiche på tortillaerne. Rul hver tortilla sammen om kødblandingen. Serveres med salat..

Tilberedning – ca. 30 min.

  1. Skyl og tør peberfrugterne. Halvér dem på langs og fjern stok og kerner. Skær peberne i strimler på ca. ½ cm. Tænd ovnen på 200 grader.
  2. Pil løg, halvér det på langs og skær det i tynde skiver.
  3. Varm olien i en sautérpande eller wok og tilsæt kød, grøntsager og krydderier på én gang. Sautér det hele i ca. 5 min. og tilsæt de flåede tomater. Smag til med salt og bring retten i kog. Lad den simre under låg i ca. 15 min.
  4. I mellemtiden pakkes tortillas ind i alufolie og varmes i ca. 8 min. i ovnen. Skyl salaten og skær den i strimler.
  5. Fordel kødblanding og creme fraiche på tortillaerne. Rul hver tortilla sammen om kødblandingen. Serveres med salat..

Tilberedning – ca. 30 min.

  1. Skyl og tør peberfrugterne. Halvér dem på langs og fjern stok og kerner. Skær peberne i strimler på ca. ½ cm. Tænd ovnen på 200 grader.
  2. Pil løget, halvér det på langs og skær det i tynde skiver.
  3. Varm olien i en sautérpande eller wok og tilsæt kød, grøntsager og krydderier på én gang. Sautér det hele i ca. 5 min. og tilsæt de flåede tomater. Smag til med salt og bring retten i kog. Lad den simre under låg i ca. 15 min.
  4. I mellemtiden pakkes tortillas ind i alufolie og varmes i ca. 8 min. i ovnen. Skyl salaten og skær den i strimler.
  5. Fordel kødblanding og creme fraiche på tortillaerne. Rul hver tortilla sammen om kødblandingen. Serveres med salat..

Tilberedning – ca. 30 min.

  1. Skyl og tør peberfrugterne. Halvér dem på langs og fjern stok og kerner. Skær peberne i strimler på ca. ½ cm. Tænd ovnen på 200 grader.
  2. Pil løget, halvér det på langs og skær det i tynde skiver.
  3. Varm olien i en sautérpande eller wok og tilsæt kød, grøntsager og krydderier på én gang. Sautér det hele i ca. 5 min. og tilsæt de flåede tomater. Smag til med salt og bring retten i kog. Lad den simre under låg i ca. 15 min.
  4. I mellemtiden pakkes tortillas ind i alufolie og varmes i ca. 8 min. i ovnen. Skyl salaten og skær den i strimler.
  5. Fordel kødblanding og creme fraiche på tortillaerne. Rul hver tortilla sammen om kødblandingen. Serveres med salat..

Næringsindhold pr. person

Energi: 2839 kJ (679 kcal)

Energi (kJ) Energi (kcal) Energi (%)
Protein 811 194 29
Kulhydrat 1329 318 47
Fedt 699 167 25

Klar til at prøve retnemt?

Meld dig til LIGE NU og få 10 % rabat de første 2 gange og spar op til 284,-. Det er helt uforpligtende og du kan melde dig fra igen fra uge til uge.

tilmeld dig nu