Slip for at spekulere over aftensmaden

Få sunde, komplette måltidskasser med opskrifter og alle råvarer leveret lige til døren.

  • Slip for at finde på aftensmaden
  • Spar tid på indkøb
  • Få nem aftensmad
  • Ingen binding
Tilmeld dig og spar 10 %
Bente S. Sørensen
Jægerspris, DK
Det ER ret nemt!!
Positivt overasket over de lækre måltidskasser, som vi p.t. har fået leveret 8 af...Varerne er friske og velsmagende og det passer fint med portions størrelserne, på trods af 2 halv store drenge og en sulten mand :-)
Og hvor er det fedt - ikke at skulle handle og finde på hele tiden - kan varmt anbefale retnemt.dk :-)

Slip for at spekulere over aftensmaden

Få sunde, komplette måltidskasser med opskrifter og alle råvarer leveret lige til døren.

Slip for at spekulere over aftensmaden

Få sunde, komplette måltidskasser med opskrifter og alle råvarer leveret lige til døren.

  • Slip for at finde på aftensmaden
  • Spar tid på indkøb
  • Få nem aftensmad
  • Ingen binding
XtraRet

Yoghurt kebab med lam

(baseret på 361 kunders bedømmelse)

Ingredienser

275 g hakket lammekød
½ løg
½ skrabeæg - pasteuriseret
½ tsk paprika
1 fed hvidløg / 1/3 solo
½ tsk spidskommen
1 skive groft sandwichbrød
Persille
½ tsk peber
½ tsk salt
Olie
Yoghurt dip:
1½ dl yoghurt naturel
1 fed hvidløg / 1/3 solo
Salt og peber
Tilbehør:
125 g cherrytomater
½ agurk
4 tortillas
½ citron


Kødet har været frosset og må ikke genindfryses.

Retten skal tilberedes senest dagen efter levering.

Ingredienser

400 g hakket lammekød
½ løg
½ skrabeæg - pasteuriseret
½ tsk paprika
1 fed hvidløg / 1/3 solo
½ tsk spidskommen
1 skive groft sandwichbrød
Persille
½ tsk peber
½ tsk salt
Olie
Yoghurt dip:
1½ dl yoghurt naturel
1 fed hvidløg / 1/3 solo
Salt og peber
Tilbehør:
125 g cherrytomater
½ agurk
4 tortillas
½ citron


Kødet har været frosset og må ikke genindfryses.
Retten skal tilberedes senest dagen efter levering.

Ingredienser

400 g hakket lammekød
3/4 løg
3/4 skrabeæg - pasteuriseret
3/4 tsk paprika
1½ fed hvidløg / ½ solo
3/4 tsk spidskommen
1½ skive groft sandwichbrød
Persille
3/4 tsk peber
3/4 tsk salt
Olie
Yoghurt dip:
2½ dl yoghurt naturel
1½ fed hvidløg / ½ solo
Salt og peber
Tilbehør:
175 g cherrytomater
3/4 agurk
6 tortillas
3/4 citron


Kødet har været frosset og må ikke genindfryses.
Retten skal tilberedes senest dagen efter levering.

Ingredienser

550 g hakket lammekød
3/4 løg
3/4 skrabeæg - pasteuriseret
3/4 tsk paprika
1½ fed hvidløg / ½ solo
3/4 tsk spidskommen
1½ skive groft sandwichbrød
Persille
3/4 tsk peber
3/4 tsk salt
Olie
Yoghurt dip:
2½ dl yoghurt naturel
1½ fed hvidløg / ½ solo
Salt og peber
Tilbehør:
175 g cherrytomater
3/4 agurk
6 tortillas
3/4 citron


Kødet har været frosset og må ikke genindfryses.
Retten skal tilberedes senest dagen efter levering.

Ingredienser

550 g hakket lammekød
1 løg
1 skrabeæg - pasteuriseret
1 tsk paprika
2 fed hvidløg / 2/3 solo
1 tsk spidskommen
2 skiver groft sandwichbrød
Persille
1 tsk peber
1 tsk salt
Olie
Yoghurt dip:
3 dl yoghurt naturel
2 fed hvidløg / 2/3 solo
Salt og peber
Tilbehør:
250 g cherrytomater
1 agurk
8 tortillas
1 citron


Kødet har været frosset og må ikke genindfryses. 
Retten skal tilberedes senest dagen efter levering.

Ingredienser

800 g hakket lammekød
1 løg
1 skrabeæg - pasteuriseret
1 tsk paprika
2 fed hvidløg / 2/3 solo
1 tsk spidskommen
2 skiver groft sandwichbrød
Persille
1 tsk peber
1 tsk salt
Olie
Yoghurt dip:
3 dl yoghurt naturel
2 fed hvidløg / 2/3 solo
Salt og peber
Tilbehør:
250 g cherrytomater
1 agurk
8 tortillas
1 citron


Kødet har været frosset og må ikke genindfryses. 
Retten skal tilberedes senest dagen efter levering.

Ingredienser

800 g hakket lammekød
1-2 løg
1½ skrabeæg - pasteuriseret
1½ tsk paprika
3 fed hvidløg / 1 solo
1½ tsk spidskommen
3 skiver groft sandwichbrød
Persille
1 tsk peber
1 tsk salt
Olie
Yoghurt dip:
4½ dl yoghurt naturel
3 fed hvidløg / 1 solo
Salt og peber
Tilbehør:
250 g cherrytomater
2 agurk
12 tortillas
1½ citron


Kødet har været frosset og må ikke genindfryses. 
Retten skal tilberedes senest dagen efter levering.

Tilberedning – ca. 30 min.

  1. Tænd ovnen på 250 grader varmluft og læg bagepapir på en bageplade. Skær skorpen af brødet og gør det vådt med koldt vand, pres vandet ud med hænderne og læg det i en skål.
  2. Pil og riv løget og pres hvidløg ned i skålen. Tilsæt kød, æg, paprika, spidskommen, brød,  salt og peber. Skyl og hak persillen, gem lidt til drys og tilsæt resten til skålen.
  3. Ælt det hele godt sammen evt. med hænderne (husk at vaske dem grundigt først).
  4. Form 2-3 pølser på ca. 20 cm, læg dem på bagepladen og pres dem let med fingrene så de får en bølget overflade og er ca. 1½ cm høje.
  5. Dryp kødet med lidt olivenolie og steg dem til de er gennemstegte i ovnen ca. 15 min.
  6. Imens skyl agurk og tomater. Del tomaterne og skær lange tynde skiver af agurken. Halver citronen. Bland yoghurt med presset hvidløg, salt og peber.
  7. Læg tortillas ovenpå hinanden og skær igennem bunken, så du får 2x2 cm tern. Fordel ternene i et stort ildfast fad og sæt i ovnen 3 min. Tag fadet ud af ovnen.
  8. Fordel yoghurt på de varme tortillas, læg kebaberne ovenpå og fordel tomater og agurk rundt i siderne. Drys med persille og dryp lidt olivenolie over. Server citronen til eller dryp citronsaft over inden servering.

Tilberedning – ca. 30 min.

  1. Tænd ovnen på 250 grader varmluft og læg bagepapir på en bageplade. Skær skorpen af brødet og gør det vådt med koldt vand, pres vandet ud med hænderne og læg det i en skål.
  2. Pil og riv løget og pres hvidløg ned i skålen. Tilsæt kød, æg, paprika, spidskommen, brød,  salt og peber. Skyl og hak persillen, gem lidt til drys og tilsæt resten til skålen.
  3. Ælt det hele godt sammen evt. med hænderne (husk at vaske dem grundigt først).
  4. Form 2-3 pølser på ca. 20 cm, læg dem på bagepladen og pres dem let med fingrene så de får en bølget overflade og er ca. 1½ cm høje.
  5. Dryp kødet med lidt olivenolie og steg dem til de er gennemstegte i ovnen ca. 15 min.
  6. Imens skyl agurk og tomater. Del tomaterne og skær lange tynde skiver af agurken. Halver citronen. Bland yoghurt med presset hvidløg, salt og peber.
  7. Læg tortillas ovenpå hinanden og skær igennem bunken, så du får 2x2 cm tern. Fordel ternene i et stort ildfast fad og sæt i ovnen 3 min. Tag fadet ud af ovnen.
  8. Fordel yoghurt på de varme tortillas, læg kebaberne ovenpå og fordel tomater og agurk rundt i siderne. Drys med persille og dryp lidt olivenolie over. Server citronen til eller dryp citronsaft over inden servering.

Tilberedning – ca. 30 min.

  1. Tænd ovnen på 250 grader varmluft og læg bagepapir på en bageplade. Skær skorpen af brødet og gør det vådt med koldt vand, pres vandet ud med hænderne og læg det i en skål.
  2. Pil og riv løget og pres hvidløg ned i skålen. Tilsæt kød, æg, paprika, spidskommen, brød, salt og peber. Skyl og hak persillen, gem lidt til drys og tilsæt resten til skålen.
  3. Ælt det hele godt sammen evt. med hænderne (husk at vaske dem grundigt først).
  4. Form 3-4 pølser på ca. 20 cm, læg dem på bagepladen og pres dem let med fingrene så de får en bølget overflade og er ca. 1½ cm høje.
  5. Dryp kødet med lidt olivenolie og steg dem til de er gennemstegte i ovnen ca. 15 min.
  6. Imens skyl agurk og tomater. Del tomaterne og skær lange tynde skiver af agurken. Halver citronen. Bland yoghurt med presset hvidløg, salt og peber.
  7. Læg tortillas ovenpå hinanden og skær igennem bunken, så du får 2x2 cm tern. Fordel ternene i et stort ildfast fad og sæt i ovnen 3 min. Tag fadet ud af ovnen.
  8. Fordel yoghurt på de varme tortillas, læg kebaberne ovenpå og fordel tomater og agurk rundt i siderne. Drys med persille og dryp lidt olivenolie over. Server citronen til eller dryp citronsaft over inden servering.

Tilberedning – ca. 30 min.

  1. Tænd ovnen på 250 grader varmluft og læg bagepapir på en bageplade. Skær skorpen af brødet og gør det vådt med koldt vand, pres vandet ud med hænderne og læg det i en skål.
  2. Pil og riv løget og pres hvidløg ned i skålen. Tilsæt kød, æg, paprika, spidskommen, brød,  salt og peber. Skyl og hak persillen, gem lidt til drys og tilsæt resten til skålen.
  3. Ælt det hele godt sammen evt. med hænderne (husk at vaske dem grundigt først).
  4. Form 3-4 pølser på ca. 20 cm, læg dem på bagepladen og pres dem let med fingrene så de får en bølget overflade og er ca. 1½ cm høje.
  5. Dryp kødet med lidt olivenolie og steg dem til de er gennemstegte i ovnen ca. 15 min.
  6. Imens skyl agurk og tomater. Del tomaterne og skær lange tynde skiver af agurken. Halver citronen. Bland yoghurt med presset hvidløg, salt og peber.
  7. Læg tortillas ovenpå hinanden og skær igennem bunken, så du får 2x2 cm tern. Fordel ternene i et stort ildfast fad og sæt i ovnen 3 min. Tag fadet ud af ovnen.
  8. Fordel yoghurt på de varme tortillas, læg kebaberne ovenpå og fordel tomater og agurk rundt i siderne. Drys med persille og dryp lidt olivenolie over. Server citronen til eller dryp citronsaft over inden servering.

Tilberedning – ca. 30 min.

  1. Tænd ovnen på 250 grader varmluft og læg bagepapir på en bageplade. Skær skorpen af brødet og gør det vådt med koldt vand, pres vandet ud med hænderne og læg det i en skål.
  2. Pil og riv løget og pres hvidløg ned i skålen. Tilsæt kød, æg, paprika, spidskommen, brød, salt og peber. Skyl og hak persillen, gem lidt til drys og tilsæt resten til skålen.
  3. Ælt det hele godt sammen evt. med hænderne (husk at vaske dem grundigt først).
  4. Form 4-5 pølser på ca. 20 cm, læg dem på bagepladen og pres dem let med fingrene så de får en bølget overflade og er ca. 1½ cm høje.
  5. Dryp kødet med lidt olivenolie og steg dem til de er gennemstegte i ovnen ca. 15 min.
  6. Imens skyl agurk og tomater. Del tomaterne og skær lange tynde skiver af agurken. Halver citronen. Bland yoghurt med presset hvidløg, salt og peber.
  7. Læg tortillas ovenpå hinanden og skær igennem bunken, så du får 2x2 cm tern. Fordel ternene i et stort ildfast fad og sæt i ovnen 3 min. Tag fadet ud af ovnen.
  8. Fordel yoghurt på de varme tortillas, læg kebaberne ovenpå og fordel tomater og agurk rundt i siderne. Drys med persille og dryp lidt olivenolie over. Server citronen til eller dryp citronsaft over inden servering.

Tilberedning – ca. 30 min.

  1. Tænd ovnen på 250 grader varmluft og læg bagepapir på en bageplade. Skær skorpen af brødet og gør det vådt med koldt vand, pres vandet ud med hænderne og læg det i en skål.
  2. Pil og riv løget og pres hvidløg ned i skålen. Tilsæt kød, æg, paprika, spidskommen, brød,  salt og peber. Skyl og hak persillen, gem lidt til drys og tilsæt resten til skålen.
  3. Ælt det hele godt sammen evt. med hænderne (husk at vaske dem grundigt først).
  4. Form 4-5 pølser på ca. 20 cm, læg dem på bagepladen og pres dem let med fingrene så de får en bølget overflade og er ca. 1½ cm høje.
  5. Dryp kødet med lidt olivenolie og steg dem til de er gennemstegte i ovnen ca. 15 min.
  6. Imens skyl agurk og tomater. Del tomaterne og skær lange tynde skiver af agurken. Halver citronen. Bland yoghurt med presset hvidløg, salt og peber.
  7. Læg tortillas ovenpå hinanden og skær igennem bunken, så du får 2x2 cm tern. Fordel ternene i et stort ildfast fad og sæt i ovnen 3 min. Tag fadet ud af ovnen.
  8. Fordel yoghurt på de varme tortillas, læg kebaberne ovenpå og fordel tomater og agurk rundt i siderne. Drys med persille og dryp lidt olivenolie over. Server citronen til eller dryp citronsaft over inden servering.

Tilberedning – ca. 30 min.

  1. Tænd ovnen på 250 grader varmluft og læg bagepapir på en bageplade. Skær skorpen af brødet og gør det vådt med koldt vand, pres vandet ud med hænderne og læg det i en skål.
  2. Pil og riv løget og pres hvidløg ned i skålen. Tilsæt kød, æg, paprika, spidskommen, brød,  salt og peber. Skyl og hak persillen, gem lidt til drys og tilsæt resten til skålen.
  3. Ælt det hele godt sammen evt. med hænderne (husk at vaske dem grundigt først).
  4. Form 6-7 pølser på ca. 20 cm, læg dem på bagepladen og pres dem let med fingrene så de får en bølget overflade og er ca. 1½ cm høje.
  5. Dryp kødet med lidt olivenolie og steg dem til de er gennemstegte i ovnen ca. 15 min.
  6. Imens skyl agurk og tomater. Del tomaterne og skær lange tynde skiver af agurken. Halver citronen. Bland yoghurt med presset hvidløg, salt og peber.
  7. Læg tortillas ovenpå hinanden og skær igennem bunken, så du får 2x2 cm tern. Fordel ternene i et stort ildfast fad og sæt i ovnen 3 min. Tag fadet ud af ovnen.
  8. Fordel yoghurt på de varme tortillas, læg kebaberne ovenpå og fordel tomater og agurk rundt i siderne. Drys med persille og dryp lidt olivenolie over. Server citronen til eller dryp citronsaft over inden servering.

Næringsindhold pr. person

Energi: 2260 kJ (540 kcal)

Energi (kJ) Energi (kcal) Energi (%)
Protein 689 165 30
Kulhydrat 698 167 31
Fedt 873 209 39

Klar til at prøve retnemt?

Meld dig til LIGE NU og få 10 % rabat de første 2 gange og spar op til 284,-. Det er helt uforpligtende og du kan melde dig fra igen fra uge til uge.

tilmeld dig nu