Krebinetter med kartoffel-rodfrugt-mos
30
2 dages holdbarhed

Krebinetter med kartoffel-rodfrugt-mos

Herlig mormormad. Saftige klassiske krebinetter, der serveres med kartoffel-rodfrugtmos og let kogt broccoli.

Ingredienser

Allergener
  • Laktose,
  • mælk

Basisvarerne kan indeholde andre allergener

Basisvarer

  • Salt
  • Peber
  • Olie

Det skal du bruge

Bagekartoffel
2 stk
Gulerod
1 stk
Pastinak/persillerod
200 g
Hakket gris & kalv
300 g
Rasp
3 spsk
Broccoli
½ stk
Letmælk (Mælk, Laktose)
1 dl
Muskatnødpulver
½ tsk
Ernæringsberegning (pr. portion)
  • Energi 725 kcal
  • Fedt 22 g
  • Kulhydrater 85 g
  • Protein 47 g
Oplysninger om allergener

Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.

Sådan gør du

Tip fra kokken:

Frys kødet ned, hvis du ikke kan nå at lave retten senest dagen efter levering.

  1. Skræl kartofler og rodfrugter, og skær i små stykker. Kog i vand uden salt ca 15 min (gem lidt kogevand).
  2. Form kødet til 2 krebinetter - ca 1½ cm tykke. Bland 3 spsk rasp med salt og peber og vend krebinetterne i blandingen. Varm ½ spsk olie op på en pande.
  3. Steg krebinetterne ved høj varme 1 min på hver side. Skru ned til middel varme og steg videre ca 8 min på hver side.
  4. Del broccoli i mindre buketter og kog ca 5 min i let saltet vand. Der må gerne være lidt bid i dem.
  5. Mos kartofler og rodfrugter med piskeris eller stavblender. Tilsæt ½ dl kogevand og 1 dl mælk. Smag til med ½ tsk muskatnød, salt og peber.
  6. Servér krebinetterne med mos og broccoli.