Slip for at spekulere over aftensmaden

Få sunde, komplette måltidskasser med opskrifter og alle råvarer leveret lige til døren.

  • Slip for at finde på aftensmaden
  • Spar tid på indkøb
  • Få nem aftensmad
  • Ingen binding
Tilmeld dig og spar 10 %
Bente S. Sørensen
Jægerspris, DK
Det ER ret nemt!!
Positivt overasket over de lækre måltidskasser, som vi p.t. har fået leveret 8 af...Varerne er friske og velsmagende og det passer fint med portions størrelserne, på trods af 2 halv store drenge og en sulten mand :-)
Og hvor er det fedt - ikke at skulle handle og finde på hele tiden - kan varmt anbefale retnemt.dk :-)

Slip for at spekulere over aftensmaden

Få sunde, komplette måltidskasser med opskrifter og alle råvarer leveret lige til døren.

Slip for at spekulere over aftensmaden

Få sunde, komplette måltidskasser med opskrifter og alle råvarer leveret lige til døren.

  • Slip for at finde på aftensmaden
  • Spar tid på indkøb
  • Få nem aftensmad
  • Ingen binding
Eksotisk

Kinesiske sichuanfrikadeller — med chili og ingefær

(baseret på 791 kunders bedømmelse)

Ingredienser

300 g hakket svin/kalv 8-12%
½ peberfrugt
½ chili
Frisk ingefær
2 fed hvidløg / 2/3 solo hvidløg
1 tsk vineddike
1 tsk sojasauce
1 tsk sukker
Salt og peber
½ spsk olie
4 træspid
Sauce:
200 g gulerødder
Grøntsagsbouillon:
- (½ terning + 1½ dl vand)
1 spsk sojasauce
1 tsk sukker
1 tsk saucejævner 
3 forårsløg 
Tilbehør: 200 g glasnudler

Ingredienser

450 g hakket svin/kalv 8-12 %
½ peberfrugt
½ chili
Frisk ingefær
2 fed hvidløg / 2/3 solo hvidløg
1 tsk vineddike
1 tsk sojasauce
1 tsk sukker
Salt og peber
½ spsk olie
evt. 4 træspid
Sauce:
200 g gulerødder
Grøntsagsbouillon:
- (½ terning + 1½ dl vand)
1 spsk sojasauce
1 tsk sukker
1 tsk saucejævner
3 forårsløg
Tilbehør: 200 g glasnudler

Ingredienser

450 g hakket svin/kalv 8-12 % 
3/4  peberfrugt
3/4 chili
Frisk ingefær
3 fed hvidløg / 1 solo hvidløg
1½ tsk vineddike
1 tsk sojasauce
1½ tsk sukker
Salt og peber
3/4 spsk olie
evt. 6 træspid
Sauce:
350 g gulerødder
2 dl grøntsagsbouillon
- (3/4 terning bouillon + 2 dl vand)
1½ spsk sojasauce
1½ tsk sukker
1½ tsk saucejævner 
4 forårsløg
Tilbehør: 300 g glasnudler

Ingredienser

600 g hakket svin/kalv 8-12%
3/4 peberfrugt
3/4 chili
Frisk ingefær
3 fed hvidløg / 1 solo hvidløg
1½ tsk vineddike
1 tsk sojasauce
1½ tsk sukker
Salt og peber
3/4 spsk olie
evt. 6 træspid
Sauce:
350 g gulerødder
2 dl grøntsagsbouillon
- (3/4 terning bouillon + 2 dl vand)
1½ spsk sojasauce
1½ tsk sukker
1½ tsk saucejævner
4 forårsløg
Tilbehør: 300 g glasnudler

Ingredienser

600 g hakket svin/kalv 8-12 %
1 peberfrugt 
1 chili 
Frisk ingefær 
4 fed hvidløg / 1 1/3 solo hvidløg
2 tsk vineddike 
2 tsk sojasauce
2 tsk sukker 
Salt og peber
1 spsk olie
evt. 8 træspid
Sauce:
500 g gulerødder 
3 dl grøntsagsbouillon
- (1 terning bouillon + 3 dl vand)
2 spsk sojasauce 
2 tsk sukker
2 tsk saucejævner 
6 forårsløg 
Tilbehør: 400 g glasnudler

Ingredienser

900 g hakket svin/kalv 8-12 %
1 peberfrugt
1 chili
Frisk ingefær
4 fed hvidløg / 1 1/3 solo hvidløg
2 tsk vineddike
2 tsk sojasauce
2 tsk sukker
Salt og peber
1 spsk olie
evt. 8 træspid
Sauce:
500 g gulerødder
3 dl grøntsagsbouillon
- (1 terning bouillon + 3 dl vand)
2 spsk sojasauce
2 tsk sukker
2 tsk saucejævner
6 forårsløg
Tilbehør: 400 g glasnudler

Ingredienser

900 g hakket svin/kalv 8-12 %
2 peberfrugter
1 chili
Frisk ingefær
6 fed hvidløg / 2 solo hvidløg
3 tsk vineddike
3 tsk sojasauce 
2½ tsk sukker
Salt og peber
1½ spsk olie
evt 12 træspid
Sauce:
700 g gulerødder
4½ dl grøntagsbouillon
- (1½ terning bouillon + 4½ dl vand)
3 spsk sojasauce
2½ tsk sukker
3 tsk saucejævner 
8 forårsløg 
Tilbehør: 500 g glasnudler

Tilberedning – ca. 30 min.

  1. Hak peberfrugt og chili meget fint. Skræl og riv ingefær. Pil og pres hvidløg.
  2. Rør kødet med peberfrugt, chili, ingefær,hvidløg, vineddike, sojasauce, sukker, salt og peber. Form farsen til 8 små aflange eller runde frikadeller.
  3. Varm olie på en pande ved god varme. Brun frikadellerne ca. 1 min på hver side. Skru ned og steg ca. 3 min. på hver side ved middel varme. Sæt evt. frikadellerne på træspid ved servering.
  4. Kog nudler 4 min. i rigeligt vand. Skyl kort med koldt vand og lad dem dryppe af.
  5. Skræl gulerødderne. Skær igennem på langs og så i tynde skrå skiver. Kog næsten møre i bouillon. Tilsæt sojasauce og sukker. Hæld saucejævner i og lad koge godt igennem. Tilsæt groftsnittede forårsløg til sidst, og smag til med salt og peber.
  6. Server frikadellerne med sauce og nudler. 

Opskriften er venligst udlånt af VoresMad.dk

Tilberedning – ca. 30 min.

  1. Hak peberfrugt og chili meget fint. Skræl og riv ingefær. Pil og pres hvidløg.
  2. Rør kødet med peberfrugt, chili, ingefær,hvidløg, vineddike, sojasauce, sukker, salt og peber. Form farsen til 8 små aflange eller runde frikadeller.
  3. Varm olie på en pande ved god varme. Brun frikadellerne ca. 1 min på hver side. Skru ned og steg ca. 3 min. på hver side ved middel varme. Sæt evt. frikadellerne på træspid ved servering.
  4. Kog nudler 4 min. i rigeligt vand. Skyl kort med koldt vand og lad dem dryppe af.
  5. Skræl gulerødderne. Skær igennem på langs og så i tynde skrå skiver. Kog næsten møre i bouillon. Tilsæt sojasauce og sukker. Hæld saucejævner i og lad koge godt igennem. Tilsæt groftsnittede forårsløg til sidst, og smag til med salt og peber.
  6. Server frikadellerne med sauce og nudler. 

Opskriften er venligst udlånt af VoresMad.dk

Tilberedning – ca. 30 min.

  1. Hak peberfrugt og chili meget fint. Skræl og riv ingefær. Pil og pres hvidløg.
  2. Rør kødet med peberfrugt, chili, ingefær,hvidløg, vineddike, sojasauce, sukker, salt og peber. Form farsen til 12 små aflange eller runde frikadeller.
  3. Varm olie på en pande ved god varme. Brun frikadellerne ca. 1 min på hver side. Skru ned og steg ca. 3 min. på hver side ved middel varme. Sæt evt. frikadellerne på træspid ved servering.
  4. Kog nudler 4 min. i rigeligt vand. Skyl kort med koldt vand og lad dem dryppe af.
  5. Skræl gulerødderne. Skær igennem på langs og så i tynde skrå skiver. Kog næsten møre i bouillon. Tilsæt sojasauce og sukker. Hæld saucejævner i og lad koge godt igennem. Tilsæt groftsnittede forårsløg til sidst, og smag til med salt og peber.
  6. Server frikadellerne med sauce og nudler. 

Opskriften er venligst udlånt af VoresMad.dk

Tilberedning – ca. 30 min.

  1. Hak peberfrugt og chili meget fint. Skræl og riv ingefær. Pil og pres hvidløg.
  2. Rør kødet med peberfrugt, chili, ingefær,hvidløg, vineddike, sojasauce, sukker, salt og peber. Form farsen til 12 små aflange eller runde frikadeller.
  3. Varm olie på en pande ved god varme. Brun frikadellerne ca. 1 min på hver side. Skru ned og steg ca. 3 min. på hver side ved middel varme. Sæt evt. frikadellerne på træspid ved servering.
  4. Kog nudler 4 min. i rigeligt vand. Skyl kort med koldt vand og lad dem dryppe af.
  5. Skræl gulerødderne. Skær igennem på langs og så i tynde skrå skiver. Kog næsten møre i bouillon. Tilsæt sojasauce og sukker. Hæld saucejævner i og lad koge godt igennem. Tilsæt groftsnittede forårsløg til sidst, og smag til med salt og peber.
  6. Server frikadellerne med sauce og nudler. 

Opskriften er venligst udlånt af VoresMad.dk

Tilberedning – ca. 30 min.

  1. Hak peberfrugt og chili meget fint. Skræl og riv ingefær. Pil og pres hvidløg.
  2. Rør kødet med peberfrugt, chili, ingefær,hvidløg, vineddike, sojasauce, sukker, salt og peber. Form farsen til 16 små aflange eller runde frikadeller.
  3. Varm olie på en pande ved god varme. Brun frikadellerne ca. 1 min på hver side. Skru ned og steg ca. 3 min. på hver side ved middel varme. Sæt evt. frikadellerne på træspid ved servering.
  4. Kog nudler 4 min. i rigeligt vand. Skyl kort med koldt vand og lad dem dryppe af.
  5. Skræl gulerødderne. Skær igennem på langs og så i tynde skrå skiver. Kog næsten møre i bouillon. Tilsæt sojasauce og sukker. Hæld saucejævner i og lad koge godt igennem. Tilsæt groftsnittede forårsløg til sidst, og smag til med salt og peber.
  6. Server frikadellerne med sauce og nudler. 

Opskriften er venligst udlånt af VoresMad.dk

Tilberedning – ca. 30 min.

  1. Hak peberfrugt og chili meget fint. Skræl og riv ingefær. Pil og pres hvidløg.
  2. Rør kødet med peberfrugt, chili, ingefær,hvidløg, vineddike, sojasauce, sukker, salt og peber. Form farsen til 16 små aflange eller runde frikadeller.
  3. Varm olie på en pande ved god varme. Brun frikadellerne ca. 1 min på hver side. Skru ned og steg ca. 3 min. på hver side ved middel varme. Sæt evt. frikadellerne på træspid ved servering.
  4. Kog nudler 4 min. i rigeligt vand. Skyl kort med koldt vand og lad dem dryppe af.
  5. Skræl gulerødderne. Skær igennem på langs og så i tynde skrå skiver. Kog næsten møre i bouillon. Tilsæt sojasauce og sukker. Hæld saucejævner i og lad koge godt igennem. Tilsæt groftsnittede forårsløg til sidst, og smag til med salt og peber.
  6. Server frikadellerne med sauce og nudler. 

Opskriften er venligst udlånt af VoresMad.dk

Tilberedning – ca. 30 min.

  1. Hak peberfrugt og chili meget fint. Skræl og riv ingefær. Pil og pres hvidløg.
  2. Rør kødet med peberfrugt, chili, ingefær,hvidløg, vineddike, sojasauce, sukker, salt og peber. Form farsen til 24 små aflange eller runde frikadeller.
  3. Varm olie på en pande ved god varme. Brun frikadellerne ca. 1 min på hver side. Skru ned og steg ca. 3 min. på hver side ved middel varme. Sæt evt. frikadellerne på træspid ved servering.
  4. Kog nudler 4 min. i rigeligt vand. Skyl kort med koldt vand og lad dem dryppe af.
  5. Skræl gulerødderne. Skær igennem på langs og så i tynde skrå skiver. Kog næsten møre i bouillon. Tilsæt sojasauce og sukker. Hæld saucejævner i og lad koge godt igennem. Tilsæt groftsnittede forårsløg til sidst, og smag til med salt og peber.
  6. Server frikadellerne med sauce og nudler. 

Opskriften er venligst udlånt af VoresMad.dk

Næringsindhold pr. person

Energi: 2035 kJ (486 kcal)

Energi (kJ) Energi (kcal) Energi (%)
Protein 407 97 20
Kulhydrat 1160 277 57
Fedt 468 112 23

Klar til at prøve retnemt?

Meld dig til LIGE NU og få 10 % rabat de første 2 gange og spar op til 284,-. Det er helt uforpligtende og du kan melde dig fra igen fra uge til uge.

tilmeld dig nu