Slip for at spekulere over aftensmaden

Få sunde, komplette måltidskasser med opskrifter og alle råvarer leveret lige til døren.

  • Slip for at finde på aftensmaden
  • Spar tid på indkøb
  • Få nem aftensmad
  • Ingen binding
Tilmeld dig og spar 10 %
Bente S. Sørensen
Jægerspris, DK
Det ER ret nemt!!
Positivt overasket over de lækre måltidskasser, som vi p.t. har fået leveret 8 af...Varerne er friske og velsmagende og det passer fint med portions størrelserne, på trods af 2 halv store drenge og en sulten mand :-)
Og hvor er det fedt - ikke at skulle handle og finde på hele tiden - kan varmt anbefale retnemt.dk :-)

Slip for at spekulere over aftensmaden

Få sunde, komplette måltidskasser med opskrifter og alle råvarer leveret lige til døren.

Slip for at spekulere over aftensmaden

Få sunde, komplette måltidskasser med opskrifter og alle råvarer leveret lige til døren.

  • Slip for at finde på aftensmaden
  • Spar tid på indkøb
  • Få nem aftensmad
  • Ingen binding
Familie

Flirtende frikadeller med naanbrød — og frisk grønt

(baseret på 982 kunders bedømmelse)

Ingredienser

300 g hakket svin/kalv
4 spsk couscous
3/4 dl vand
Salt og peber
½ løg
1 æg
1 knsp tørret chili
1 tsk spidskommen
1 fed hvidløg / 1/3 solo hvidløg
Persille
15 g salatost
Olie
Salat:
½ agurk
3 tomater
½ løg
1 fed hvidløg / 1/3 solo hvidløg
Dild
Tilbehør:
Naanbrød



Ingredienser

450 g hakket svin/kalv
4 spsk couscous
3/4 dl vand
Salt og peber
½ løg
1 æg
1 knsp tørret chili
1 tsk spidskommen
1 fed hvidløg / 1/3 solo hvidløg
Persille
15 g salatost
Olie
Salat:
½ agurk
3 tomater
½ løg
1 fed hvidløg / 1/3 solo hvidløg
Dild
Tilbehør:
Naanbrød


Ingredienser

450 g hakket svin/kalv
6 spsk couscous
1 dl vand
Salt og peber
3/4 løg
1½ æg
1½ knsp tørret chili
1½ tsk spidskommen
1½ fed hvidløg  / ½ solo hvidløg
Persille
25 g salatost
Olie
Salat:
3/4 agurk
4 tomater
3/4 løg
1½ fed hvidløg / ½ solo hvidløg
Dild
Tilbehør:
Naanbrød



Ingredienser

600 g hakket svin/kalv
6 spsk couscous
1 dl vand
Salt og peber
3/4 løg 0
1½ æg
1½ knsp tørret chili
1½ tsk spidskommen
Persille
25 g salatost
Olie
Salat:
3/4 agurk
4 tomater
3/4 løg
1½ fed hvidløg / ½ solo hvidløg
Dild
Tilbehør:
Naanbrød



 

Ingredienser

600 g hakket svin/kalv
8 spsk couscous 
1½ dl vand
Salt og peber
1 løg 
2 æg 
2 knsp tørret chili 
2 tsk spidskommen 
2 fed hvidløg / 2/3 solo hvidløg
Persille 
30 g salatost
Olie
Salat: 
1 agurk 
5-6 tomater
1 løg 
2 fed hvidløg / 2/3 solo hvidløg
Dild
Tilbehør:
Naanbrød


Ingredienser

900 g hakket svin/kalv
8 spsk couscous
1½ dl vand
Salt og peber
1 løg
2 æg
2 knsp tørret chili
2 tsk spidskommen
2 fed hvidløg / 2/3 solo hvidløg
Persille
30 g salatost
Olie
Salat:
1 agurk
5-6 tomater
1 løg
2 fed hvidløg / 2/3 solo hvidløg
Dild
Tilbehør:
Naanbrød


 

Ingredienser

900 g hakket svin/kalv
12 spsk couscous
2 dl vand
Salt og peber
1½ løg
3 æg
3 knsp tørret chili
3 tsk spidskommen
3 fed hvidløg / 1 solo hvidløg
Persille
50 g salatost
Olie
Salat:
2 agurker
8 tomater
1½ løg
3 fed hvidløg / 1 solo hvidløg
Dild
Tilbehør:
Naanbrød


 

Tilberedning – ca. 40 min.

  1. Kom couscous i kogende vand, lad det stå ca. 5 min.
  2. Rør kødet med salt, peber, fintrevet løg, æg, chili, spidskommen og presset hvidløg. Vend hakket persille, smuldret salatost og couscous i farsen. TIP: Sæt evt. farsen i køleskabet 15 min.–1 time, hvis der er tid til det. 
  3. Form kødet til 16 små frikadeller. Varm olien på en pande ved god varme. Brun frikadellerne, skru ned til middel varme og steg dem færdige ca. 6 min.
  4. Varm naanbrødet på brødristeren.
  5. Skræl agurk, skær igennem på langs, fjern kernerne med en teske og skær i skiver eller tern. Skær tomater i tern. Hak løg og hvidløg fint. Bland det og smag til med salt, peber og finthakket dild. Bland evt. resten af osten i salaten.
  6. Servér frikadellerne med naanbrød og salat.


Opskriften er venligst udlånt af VoresMad.dk.

Tilberedning – ca. 40 min.

  1. Kom couscous i kogende vand, lad det stå ca. 5 min.
  2. Rør kødet med salt, peber, fintrevet løg, æg, chili, spidskommen og presset hvidløg. Vend hakket persille, smuldret salatost og couscous i farsen. TIP: Sæt evt. farsen i køleskabet 15 min.–1 time, hvis der er tid til det. 
  3. Form kødet til 24 små frikadeller. Varm olien på en pande ved god varme. Brun frikadellerne, skru ned til middel varme og steg dem færdige ca. 6 min.
  4. Varm naanbrødet på brødristeren.
  5. Skræl agurk, skær igennem på langs, fjern kernerne med en teske og skær i skiver eller tern. Skær tomater i tern. Hak løg og hvidløg fint. Bland det og smag til med salt, peber og finthakket dild. Bland evt. resten af osten i salaten.
  6. Servér frikadellerne med naanbrød og salat.


Opskriften er venligst udlånt af VoresMad.dk

Tilberedning – ca. 40 min.

  1. Kom couscous i kogende vand, lad det stå ca. 5 min.
  2. Rør kødet med salt, peber, fintrevet løg, æg, chili, spidskommen og presset hvidløg. Vend hakket persille, smuldret salatost og couscous i farsen. TIP: Sæt evt. farsen i køleskabet 15 min.–1 time, hvis der er tid til det. 
  3. Form kødet til 24 små frikadeller. Varm olien på en pande ved god varme. Brun frikadellerne, skru ned til middel varme og steg dem færdige ca. 6 min.
  4. Varm naanbrødet på brødristeren.
  5. Skræl agurk, skær igennem på langs, fjern kernerne med en teske og skær i skiver eller tern. Skær tomater i tern. Hak løg og hvidløg fint. Bland det og smag til med salt, peber og finthakket dild. Bland evt. resten af osten i salaten.
  6. Servér frikadellerne med naanbrød og salat.


Opskriften er venligst udlånt af VoresMad.dk.

Tilberedning – ca. 40 min.

  1. Kom couscous i kogende vand, lad det stå ca. 5 min.
  2. Rør kødet med salt, peber, fintrevet løg, æg, chili, spidskommen og presset hvidløg. Vend hakket persille, smuldret salatost og couscous i farsen. TIP: Sæt evt. farsen i køleskabet 15 min.–1 time, hvis der er tid til det. 
  3. Form kødet til 30 små frikadeller. Varm olien på en pande ved god varme. Brun frikadellerne, skru ned til middel varme og steg dem færdige ca. 6 min.
  4. Varm naanbrødet på brødristeren.
  5. Skræl agurk, skær igennem på langs, fjern kernerne med en teske og skær i skiver eller tern. Skær tomater i tern. Hak løg og hvidløg fint. Bland det og smag til med salt, peber og finthakket dild. Bland evt. resten af osten i salaten.
  6. Servér frikadellerne med naanbrød og salat.


Opskriften er venligst udlånt af VoresMad.dk

Tilberedning – ca. 40 min.

  1. Kom couscous i kogende vand, lad det stå ca. 5 min.
  2. Rør kødet med salt, peber, fintrevet løg, æg, chili, spidskommen og presset hvidløg. Vend hakket persille, smuldret salatost og couscous i farsen. TIP: Sæt evt. farsen i køleskabet 15 min.–1 time, hvis der er tid til det. 
  3. Form kødet til 30 små frikadeller. Varm olien på en pande ved god varme. Brun frikadellerne, skru ned til middel varme og steg dem færdige ca. 6 min.
  4. Varm naanbrødet på brødristeren.
  5. Skræl agurk, skær igennem på langs, fjern kernerne med en teske og skær i skiver eller tern. Skær tomater i tern. Hak løg og hvidløg fint. Bland det og smag til med salt, peber og finthakket dild. Bland evt. resten af osten i salaten.
  6. Servér frikadellerne med naanbrød og salat.


Opskriften er venligst udlånt af VoresMad.dk 

Tilberedning – ca. 40 min.

  1. Kom couscous i kogende vand, lad det stå ca. 5 min.
  2. Rør kødet med salt, peber, fintrevet løg, æg, chili, spidskommen og presset hvidløg. Vend hakket persille, smuldret salatost og couscous i farsen. TIP: Sæt evt. farsen i køleskabet 15 min.–1 time, hvis der er tid til det. 
  3. Form kødet til 36 små frikadeller. Varm olien på en pande ved god varme. Brun frikadellerne, skru ned til middel varme og steg dem færdige ca. 6 min.
  4. Varm naanbrødet på brødristeren.
  5. Skræl agurk, skær igennem på langs, fjern kernerne med en teske og skær i skiver eller tern. Skær tomater i tern. Hak løg og hvidløg fint. Bland det og smag til med salt, peber og finthakket dild. Bland evt. resten af osten i salaten.
  6. Servér frikadellerne med naanbrød og salat.


Opskriften er venligst udlånt af VoresMad.dk

Tilberedning – ca. 40 min.

  1. Kom couscous i kogende vand, lad det stå ca. 5 min.
  2. Rør kødet med salt, peber, fintrevet løg, æg, chili, spidskommen og presset hvidløg. Vend hakket persille, smuldret salatost og couscous i farsen. TIP: Sæt evt. farsen i køleskabet 15 min.–1 time, hvis der er tid til det. 
  3. Form kødet til 36 små frikadeller. Varm olien på en pande ved god varme. Brun frikadellerne, skru ned til middel varme og steg dem færdige ca. 6 min.
  4. Varm naanbrødet på brødristeren.
  5. Skræl agurk, skær igennem på langs, fjern kernerne med en teske og skær i skiver eller tern. Skær tomater i tern. Hak løg og hvidløg fint. Bland det og smag til med salt, peber og finthakket dild. 
  6. Servér frikadellerne med naanbrød og salat.


Opskriften er venligst udlånt af VoresMad.dk

Næringsindhold pr. person

Energi: 2556 kJ (611 kcal)

Energi (kJ) Energi (kcal) Energi (%)
Protein 537 128 21
Kulhydrat 1482 354 58
Fedt 537 128 21

Klar til at prøve retnemt?

Meld dig til LIGE NU og få 10 % rabat de første 2 gange og spar op til 284,-. Det er helt uforpligtende og du kan melde dig fra igen fra uge til uge.

tilmeld dig nu