Slip for at spekulere over aftensmaden

Få sunde, komplette måltidskasser med opskrifter og alle råvarer leveret lige til døren.

  • Slip for at finde på aftensmaden
  • Spar tid på indkøb
  • Få nem aftensmad
  • Ingen binding
Tilmeld dig og spar fragten
Bente S. Sørensen
Jægerspris, DK
Det ER ret nemt!!
Positivt overasket over de lækre måltidskasser, som vi p.t. har fået leveret 8 af...Varerne er friske og velsmagende og det passer fint med portions størrelserne, på trods af 2 halv store drenge og en sulten mand :-)
Og hvor er det fedt - ikke at skulle handle og finde på hele tiden - kan varmt anbefale retnemt.dk :-)

Slip for at spekulere over aftensmaden

Få sunde, komplette måltidskasser med opskrifter og alle råvarer leveret lige til døren.

Slip for at spekulere over aftensmaden

Få sunde, komplette måltidskasser med opskrifter og alle råvarer leveret lige til døren.

  • Slip for at finde på aftensmaden
  • Spar tid på indkøb
  • Få nem aftensmad
  • Ingen binding
RetEksotisk

Flirtende frikadeller

(baseret på 919 kunders bedømmelse)

Ingredienser

300 g hakket svinekød, ca 10%fedt
4 spsk couscous
½-¾  tsk salt
¼ tsk peber
½ løg
1 æg
1 knsp tørret chili
1 tsk spidskommen
1 fed hvidløg / 1/3 solo hvidløg
Frisk persille
15 g salatost
1 spsk olie
Tomat-agurkesalat:
½ agurk
3 tomater
½ løg
1 fed hvidløg / 1/3 solo hvidløg
Frisk dild
Tilbehør:
Naanbrød


TIP: Frys kødet ned, hvis ikke du kan nå at lave retten senest dagen efter levering.

OBS! Ændring af deadline for uge 52 er FREDAG den 21.12 kl. 7 for ALLE KUNDER

Ingredienser

450 g hakket svinekød, ca 10%fedt
4 spsk couscous
½-¾  tsk salt
¼ tsk peber
½ løg
1 æg
1 knsp tørret chili
1 tsk spidskommen
1 fed hvidløg / 1/3 solo hvidløg
Frisk persille
15 g salatost
1 spsk olie
Tomat-agurkesalat:
½ agurk
3 tomater
½ løg
1 fed hvidløg / 1/3 solo hvidløg
Frisk dild
Tilbehør:
Naanbrød


TIP: Frys kødet ned, hvis ikke du kan nå at lave retten senest dagen efter levering.

OBS! Ændring af deadline for uge 52 er FREDAG den 21.12 kl. 7 for ALLE KUNDER

Ingredienser

450 g hakket svinekød, ca. 10% fedt
6 spsk couscous
¾ tsk salt
¼ tsk peber
3/4 løg
1½ æg
1½ knsp tørret chili
1½ tsk spidskommen
1½ fed hvidløg  / ½ solo hvidløg
Frisk persille
25 g salatost
1½ spsk olie
Tomat-agurkesalat
3/4 agurk
4 tomater
3/4 løg
1½ fed hvidløg / ½ solo hvidløg
Frisk dild
Tilbehør
Naanbrød


TIP: Frys kødet ned, hvis ikke du kan nå at lave retten senest dagen efter levering.

OBS! Ændring af deadline for uge 52 er FREDAG den 21.12 kl. 7 for ALLE KUNDER

Ingredienser

600 g hakket svinekød, ca. 10% fedt
6 spsk couscous
¾ tsk salt
¼ tsk peber
3/4 løg
1½ æg
1½ knsp tørret chili
1½ tsk spidskommen
1½ fed hvidløg / ½ solo hvidløg
Frisk persille
25 g salatost
1½ spsk olie
Tomat-agurkesalat:
3/4 agurk
4 tomater
3/4 løg
1½ fed hvidløg / ½ solo hvidløg
Frisk dild
Tilbehør:
Naanbrød


TIP: Frys kødet ned, hvis ikke du kan nå at lave retten senest dagen efter levering.

OBS! Ændring af deadline for uge 52 er FREDAG den 21.12 kl. 7 for ALLE KUNDER

Ingredienser

600 g hakket svinekød, ca. 10% fedt
8 spsk couscous 
1-1½  tsk salt 
½ tsk peber 
1 løg 
2 æg 
2 knsp tørret chili 
2 tsk spidskommen 
2 fed hvidløg / 2/3 solo hvidløg
Frisk persille 
30g feta 
2 spsk olie
Tomat-agurkesalat: 
1 agurk 
5-6 tomater
½-1 løg 
2 fed hvidløg / 2/3 solo hvidløg
Frisk dild
Tilbehør:
Naanbrød


TIP: Frys kødet ned, hvis ikke du kan nå at lave retten senest dagen efter levering.

OBS! Ændring af deadline for uge 52 er FREDAG den 21.12 kl. 7 for ALLE KUNDER

Ingredienser

900 g hakket svinekød, ca. 10% fedt
8 spsk couscous
1-1½ tsk salt
½ tsk peber
1 løg
2 æg
2 knsp tørret chili
2 tsk spidskommen
2 fed hvidløg / 2/3 solo hvidløg
Frisk persille
30g feta
2 spsk olie
Tomat-agurkesalat:
1 agurk
5-6 tomater
½-1 løg
2 fed hvidløg / 2/3 solo hvidløg
Frisk dild
Tilbehør:
Naanbrød


TIP: Frys kødet ned, hvis ikke du kan nå at lave retten senest dagen efter levering.

OBS! Ændring af deadline for uge 52 er FREDAG den 21.12 kl. 7 for ALLE KUNDER

Ingredienser

900 g hakket svinekød, ca 10%fedt
12 spsk couscous
1½ tsk salt
1 tsk peber
1½ løg
3 æg
3 knsp tørret chili
3 tsk spidskommen
3 fed hvidløg / 1 solo hvidløg
Frisk persille
50 g salatost
3 spsk olie
Tomat-agurkesalat:
2 agurk
8 tomater
1½ løg
3 fed hvidløg / 1 solo hvidløg
Frisk dild
Tilbehør:
Naanbrød


TIP: Frys kødet ned, hvis ikke du kan nå at lave retten senest dagen efter levering.

OBS! Ændring af deadline for uge 52 er FREDAG den 21.12 kl. 7 for ALLE KUNDER

Tilberedning – ca. 40 min.

  1. Kom couscous i ¾ dl kogende vand og lad det stå ca. 5 min.
  2. Rør kødet med salt, peber, fintrevet løg, æg, chili, spidskommen og presset hvidløg. Vend 2 spsk hakket persille, smuldret feta (Brug evt. de overskydende ostetern i salaten) og couscous i farsen. TIP: Sæt evt. farsen i køleskabet 15 min.–1 time, hvis der er tid til det. 
  3. Form kødet til ca. 16 små frikadeller. Varm olien på en pande ved god varme. Brun frikadellerne, skru ned til middel varme og steg dem færdige ca. 6 min.
  4. Varm naanbrødet i ovnen.
  5. Skræl agurken, skær den igennem på langs og fjern kernerne med en teske og skær den i skiver eller tern. Skær tomater i tern. Hak løg og hvidløg fint. Bland det og smag til med salt, peber og finthakket dild. 
     

Opskriften er venligst udlånt af VoresMad.dk.

Tilberedning – ca. 40 min.

  1. Kom couscous i ¾ dl kogende vand og lad det stå ca. 5 min.
  2. Rør kødet med salt, peber, fintrevet løg, æg, chili, spidskommen og presset hvidløg. Vend 2 spsk hakket persille, smuldret feta (Brug evt. de overskydende ostetern i salaten) og couscous i farsen. TIP: Sæt evt. farsen i køleskabet 15 min.–1 time, hvis der er tid til det.
  3. Form kødet til ca. 16 små frikadeller. Varm olien på en pande ved god varme. Brun frikadellerne, skru ned til middel varme og steg dem færdige ca. 6 min.
  4. Varm naanbrødet i ovnen.
  5. Skræl agurken, skær den igennem på langs og fjern kernerne med en teske og skær den i skiver eller tern. Skær tomater i tern. Hak løg og hvidløg fint. Bland det og smag til med salt, peber og finthakket dild. 

Opskriften er venligst udlånt af VoresMad.dk

Tilberedning – ca. 40 min.

  1. Kom couscous i 1 dl kogende vand og lad det stå ca. 5 min..
  2. Rør kødet med salt, peber, fintrevet løg, æg, chili, spidskommen og presset hvidløg. Vend 2 spsk hakket persille, smuldret feta (Brug evt. de overskydende ostetern i salaten) og couscous i farsen. TIP: Sæt evt. farsen i køleskabet 15 min.–1 time, hvis der er tid til det.
  3. Form kødet til ca. 24 små frikadeller. Varm olien på en pande ved god varme. Brun frikadellerne, skru ned til middel varme og steg dem færdige ca. 6 min..
  4. Varm naanbrødet i ovnen.
  5. Skræl agurken, skær den igennem på langs og fjern kernerne med en teske og skær den i skiver eller tern. Skær tomater i tern. Hak løg og hvidløg fint. Bland det og smag til med salt, peber og finthakket dild.

Opskriften er venligst udlånt af VoresMad.dk.

Tilberedning – ca. 40 min.

  1. Kom couscous i 1 dl kogende vand og lad det stå ca. 5 min.
  2. Rør kødet med salt, peber, fintrevet løg, æg, chili, spidskommen og presset hvidløg. Vend 2 spsk hakket persille, smuldret feta (Brug evt. de overskydende ostetern i salaten) og couscous i farsen. TIP: Sæt evt. farsen i køleskabet 15 min.–1 time, hvis der er tid til det.
  3. Form kødet til ca. 24 små frikadeller. Varm olien på en pande ved god varme. Brun frikadellerne, skru ned til middel varme og steg dem færdige ca. 6 min.
  4. Varm naanbrødet i ovnen.
  5. Skræl agurken, skær den igennem på langs og fjern kernerne med en teske og skær den i skiver eller tern. Skær tomater i tern. Hak løg og hvidløg fint. Bland det og smag til med salt, peber og finthakket dild. 

Opskriften er venligst udlånt af VoresMad.dk

Tilberedning – ca. 40 min.

  1. Kom couscous i 1½ dl kogende vand og lad det stå ca. 5 min..
  2. Rør kødet med salt, peber, fintrevet løg, æg, chili, spidskommen og presset hvidløg. Vend 4 spsk hakket persille, smuldret feta (Brug evt. de overskydende salattern i salaten) og couscous i farsen. TIP: Sæt evt. farsen i køleskabet 15 min.–1 time, hvis der er tid til det.
  3. Form kødet til ca. 30 små frikadeller. Varm olien på en pande ved god varme. Brun frikadellerne, skru ned til middel varme og steg dem færdige ca. 6 min..
  4. Varm naanbrødet i ovnen.
  5. Skræl agurken, skær den igennem på langs og fjern kernerne med en teske og skær den i skiver eller tern. Skær tomater i tern. Hak løg og hvidløg fint. Bland det og smag til med salt, peber og finthakket dild. 

Opskriften er venligst udlånt af VoresMad.dk

Tilberedning – ca. 40 min.

  1. Kom couscous i 1½ dl kogende vand og lad det stå ca. 5 min.
  2. Rør kødet med salt, peber, fintrevet løg, æg, chili, spidskommen og presset hvidløg. Vend 2 spsk hakket persille, smuldret feta (Brug evt. de overskydende ostetern i salaten) og couscous i farsen. TIP: Sæt evt. farsen i køleskabet 15 min.–1 time, hvis der er tid til det.
  3. Form kødet til ca. 30 små frikadeller. Varm olien på en pande ved god varme. Brun frikadellerne, skru ned til middel varme og steg dem færdige ca. 6 min.
  4. Varm naanbrødet i ovnen.
  5. Skræl agurken, skær den igennem på langs og fjern kernerne med en teske og skær den i skiver eller tern. Skær tomater i tern. Hak løg og hvidløg fint. Bland det og smag til med salt, peber og finthakket dild. 

Opskriften er venligst udlånt af VoresMad.dk

Tilberedning – ca. 40 min.

  1. Kom couscous i 2 dl kogende vand og lad det stå ca. 5 min.
  2. Rør kødet med salt, peber, fintrevet løg, æg, chili, spidskommen og presset hvidløg. Vend hakket persille, smuldret feta (Brug evt. de overskydende ostetern i salaten) og couscous i farsen. TIP: Sæt evt. farsen i køleskabet 15 min.–1 time, hvis der er tid til det.
  3. Form kødet til ca. 64 små frikadeller. Varm olien på en pande ved god varme. Brun frikadellerne, skru ned til middel varme og steg dem færdige ca. 6 min.
  4. Varm naanbrødet i ovnen.
  5. Skræl agurken, skær den igennem på langs og fjern kernerne med en teske og skær den i skiver eller tern. Skær tomater i tern. Hak løg og hvidløg fint. Bland det og smag til med salt, peber og finthakket dild. 

Opskriften er venligst udlånt af VoresMad.dk

Næringsindhold pr. person

Energi: 2556 kJ (611 kcal)

Energi (kJ) Energi (kcal) Energi (%)
Protein 537 128 21
Kulhydrat 1482 354 58
Fedt 537 128 21

Klar til at prøve retnemt?

Lige nu kan du prøve RetNemt og spare fragten.

tilmeld dig nu