Slip for at spekulere over aftensmaden

Få sunde, komplette måltidskasser med opskrifter og alle råvarer leveret lige til døren.

  • Slip for at finde på aftensmaden
  • Spar tid på indkøb
  • Få nem aftensmad
  • Ingen binding
Tilmeld dig og spar 20 %
Bente S. Sørensen
Jægerspris, DK
Det ER ret nemt!!
Positivt overasket over de lækre måltidskasser, som vi p.t. har fået leveret 8 af...Varerne er friske og velsmagende og det passer fint med portions størrelserne, på trods af 2 halv store drenge og en sulten mand :-)
Og hvor er det fedt - ikke at skulle handle og finde på hele tiden - kan varmt anbefale retnemt.dk :-)

Slip for at spekulere over aftensmaden

Få sunde, komplette måltidskasser med opskrifter og alle råvarer leveret lige til døren.

Slip for at spekulere over aftensmaden

Få sunde, komplette måltidskasser med opskrifter og alle råvarer leveret lige til døren.

  • Slip for at finde på aftensmaden
  • Spar tid på indkøb
  • Få nem aftensmad
  • Ingen binding
Vegetar

Grillet portobello burger — med spidskålssalat og pesto

(baseret på 79 kunders bedømmelse)

Ingredienser

2 portobello svampe
2 grove burgerboller
Olie
Salt og peber
2 spsk pesto genovese
150 g beluga linser
4 dl grøntsags bouillon
- (1 terning+4 dl kogende vand)
2 forårsløg
2 tomater
1/4-½ spidskål
Persille
1 spsk æbleeddike
1 spsk olie

Ingredienser

3 portobello svampe
3 grove burgerboller
Olie
Salt og peber
3 spsk pesto genovese
225 g beluga linser
6 dl grøntsags bouillon
- (1½ terning+6 dl kogende vand)
3 forårsløg
3 tomater
½ spidskål
Persille
1½ spsk æbleeddike
1½ spsk olie

Ingredienser

4 portobello svampe
4 grove burgerboller
Olie
Salt og peber
4 spsk pesto genovese
300 g beluga linser
8 dl grøntsags bouillon
- (2 terninger+8 dl kogende vand)
4 forårsløg
4 tomater
1 spidskål
Persille
2 spsk æbleeddike
2 spsk olie

Tilberedning – ca. 25 min.

  1. Kog vand, opløs bouillonen i vandet. Skyl linser i koldt vand, hæld dem sammen med bouillonen i en gryde, kog 18 min.
  2. Steg svampene hele på en pande med lidt olie, ca. 10 min. på hver side. Krydr med salt og peber. TIP: Sæt en tung gryde ovenpå svampene under stegningen for at trykke dem flade.
  3. Del bollerne, rist dem på begge sider på en brødrister. Skyl og tør tomat, persille og forårsløg. Tag de yderste blade af spidskålen.
  4. Skær forårsløg i tynde ringe. Skær tomat i smalle både. Fjern stokken og snit spidskålen i tynde strimler. Hak persille groft. Bland grøntsagerne sammen i en skål. Vend de færdigkogte linser i.
  5. Bland æbleeddike med olie, krydr med salt og peber. Vend dressingen i salaten.
  6. Smør pesto på bollerne. Læg de grillede svampe på. Fyld evt. lidt salat i burgeren, server resten af salaten til.

Tilberedning – ca. 25 min.

  1. Kog vand, opløs bouillonen i vandet. Skyl linser i koldt vand, hæld dem sammen med bouillonen i en gryde, kog 18 min.
  2. Steg svampene hele på en pande med lidt olie, ca. 10 min. på hver side. Krydr med salt og peber. TIP: Sæt en tung gryde ovenpå svampene under stegningen for at trykke dem flade.
  3. Del bollerne, rist dem på begge sider på en brødrister. Skyl og tør tomat, persille og forårsløg. Tag de yderste blade af spidskålen.
  4. Skær forårsløg i tynde ringe. Skær tomat i smalle både. Fjern stokken og snit spidskålen i tynde strimler. Hak persille groft. Bland grøntsagerne sammen i en skål. Vend de færdigkogte linser i.
  5. Bland æbleeddike med olie, krydr med salt og peber. Vend dressingen i salaten.
  6. Smør pesto på bollerne. Læg de grillede svampe på. Fyld evt. lidt salat i burgeren, server resten af salaten til.

Tilberedning – ca. 25 min.

  1. Kog vand, opløs bouillonen i vandet. Skyl linser i koldt vand, hæld dem sammen med bouillonen i en gryde, kog 18 min.
  2. Steg svampene hele på en pande med lidt olie, ca. 10 min. på hver side. Krydr med salt og peber. TIP: Sæt en tung gryde ovenpå svampene under stegningen for at trykke dem flade.
  3. Del bollerne, rist dem på begge sider på en brødrister. Skyl og tør tomat, persille og forårsløg. Tag de yderste blade af spidskålen.
  4. Skær forårsløg i tynde ringe. Skær tomat i smalle både. Fjern stokken og snit spidskålen i tynde strimler. Hak persille groft. Bland grøntsagerne sammen i en skål. Vend de færdigkogte linser i.
  5. Bland æbleeddike med olie, krydr med salt og peber. Vend dressingen i salaten.
  6. Smør pesto på bollerne. Læg de grillede svampe på. Fyld evt. lidt salat i burgeren, server resten af salaten til.

Næringsindhold pr. person

Energi: 2704 kJ (646 kcal)

Energi (kJ) Energi (kcal) Energi (%)
Protein 730 174 27
Kulhydrat 1379 330 51
Fedt 595 142 22

Er du sulten efter mere?

Aftensmad Burger Vegetar-opskrifter

Klar til at prøve retnemt?

Meld dig til LIGE NU og få 20 % rabat de første 2 gange og spar op til 492,-. Det er helt uforpligtende og du kan melde dig fra igen fra uge til uge.

tilmeld dig nu