Marineret kylling i wok
30-35
4 dages holdbarhed

Marineret kylling i wok

En dejlig wokret med kylling, masser af grøntsager og grove ris. God smag fra ingefær, soja, hvidløg og lime, og så ser det rigtig farverigt ud.

Ingredienser

Allergener
  • Laktose,
  • æg,
  • soja,
  • mælk,
  • selleri

Basisvarerne kan indeholde andre allergener

Basisvarer

  • Olie
  • Sukker
  • Salt

Det skal du bruge

Fuldkornsris
200 g
Ingefær
20 g
Solo hvidløg
⅓ stk
Sojasauce (Soja)
1+1 spsk
Kyllingeinderfilet
300 g
Gulerod
1 stk
Porre
½ stk
Broccoli
½ stk
Lime
½ stk
Hønsebouillon (Æg, Selleri)
½ pose
Saucejævner (Mælk, Laktose)
1 tsk
Ernæringsberegning (pr. portion)
  • Energi 666 kcal
  • Fedt 9 g
  • Kulhydrater 91 g
  • Protein 55 g
Oplysninger om allergener

Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.

Sådan gør du

  1. Sæt ris over i 4 dl vand med lidt salt. Kog med låg i 30 min. Sluk og lad trække til resten af retten er færdig.
  2. Marinade: Skræl og riv ingefær fint. Pres hvidløg. Bland ingefær, hvidløg, ½ spsk olie og 1 spsk sojasauce sammen i en skål.
  3. Vend kyllingen i marinaden og lad det trække i køleskabet til grøntsagerne er klar.
  4. Skræl gulerødder og skær dem i stave. Rens porre og skær i 4-5 cm lange tynde strimler. Skær broccolien i små buketter og skær stokken i stave.
  5. Varm en wok eller stegegryde op med olie. Steg kyllingekødet men vend først rundt i kødet, når det har dannet stegeskorpe på den ene side. Kom gulerødder, porre og broccoli i, når kødet er gyldent på alle sider og steg med i 4 min.
  6. Tilsæt 1 dl vand, bouillon, saucejævner, sojasauce, saft fra lime og ½ tsk sukker. Kog retten igennem i 4 min. og vend rundt imens.
  7. Servér wokretten med de kogte ris.