Slip for at spekulere over aftensmaden

Få sunde, komplette måltidskasser med opskrifter og alle råvarer leveret lige til døren.

  • Slip for at finde på aftensmaden
  • Spar tid på indkøb
  • Få nem aftensmad
  • Ingen binding
Tilmeld dig og spar 10 %
Bente S. Sørensen
Jægerspris, DK
Det ER ret nemt!!
Positivt overasket over de lækre måltidskasser, som vi p.t. har fået leveret 8 af...Varerne er friske og velsmagende og det passer fint med portions størrelserne, på trods af 2 halv store drenge og en sulten mand :-)
Og hvor er det fedt - ikke at skulle handle og finde på hele tiden - kan varmt anbefale retnemt.dk :-)

Slip for at spekulere over aftensmaden

Få sunde, komplette måltidskasser med opskrifter og alle råvarer leveret lige til døren.

Slip for at spekulere over aftensmaden

Få sunde, komplette måltidskasser med opskrifter og alle råvarer leveret lige til døren.

  • Slip for at finde på aftensmaden
  • Spar tid på indkøb
  • Få nem aftensmad
  • Ingen binding
Ekstra sund

Marineret kylling i wok

(baseret på 309 kunders bedømmelse)

Ingredienser

150 g brune ris
300 g kylling inderfilet
1 gulerod
½ porre
½ broccoli
1 spsk olie
½ dl vand
1 spsk sojasovs
Saft af ½ lime
½ tsk sukker
Marinade:
1½ spsk sojasovs
1 spsk frisk ingefær
1 fed hvidløg
1 tsk hvedemel

Ingredienser

225 g brune ris
450 g kylling inderfilet
ca. 200 g gulerødder
1 porre
3/4 broccoli
1 ½ spsk olie
3/4 dl vand
2 spsk sojasovs
Saft af 3/4 lime
3/4 tsk sukker
Marinade:
1½ spsk sojasovs
1½ spsk frisk ingefær
1½ fed hvidløg
1½ tsk hvedemel

Ingredienser

300 g brune ris
550 g kylling inderfilet
ca. 200 g gulerødder
1 porre
1 broccoli
2 spsk olie
1 dl vand
2 spsk sojasovs
Saft af 1 lime
1 tsk sukker
Marinade:
3 spsk sojasovs
2 spsk frisk ingefær
2 fed hvidløg
2 tsk hvedemel

Tilberedning – ca. 30 min.

  1. Kom risene i 3½ dl vand i en gryde og bring i kog. Skru ned på middel varme og lad dem koge 18 min. under låg og lad dem derpå trække, til resten af retten er færdig.
  2. Marinade: Skræl og riv ingefær fint. Pres hvidløget. Bland ingredienserne til marinaden sammen i en skål (husk at  gemme noget sojasovs til pkt. 5).
  3. Vend kyllingen i marinaden og lad det trække i køleskabet til grøntsagerne er klar.
  4. Skræl guleroden og skær den i stave. Rens porren og skær den i 4-5 cm lange tynde strimler. Skær broccolien i små buketter og skær stokken i stave.
  5. Varm en wok eller stegegryde op med olien. Steg kyllingekødet. Vend først rundt i kødet, når det har dannet stegeskorpe på den ene side. Når kødet er gyldent på alle sider, kommes gulerødder, porre, broccoli i og steges med i 4 min.
  6. Tilsæt vand, sojasovs, limesaft og sukker. Kog retten igennem i 4 min. mens der vendes rundt.
  7. Server wokretten med de kogte ris.

Tilberedning – ca. 30 min.

  1. Kom risene i 5 dl vand i en gryde og bring i kog. Skru ned på middel varme og lad dem koge 18 min. under låg og lad dem derpå trække til resten af retten er færdig.
  2. Marinade: Skræl og riv ingefær fint. Pres hvidløget. Bland ingredienserne til marinaden sammen i en skål (husk at gemme noget sojasovs til pkt. 5).
  3. Vend kyllingen i marinaden og lad det trække i køleskabet til grøntsagerne er klar.
  4. Skræl gulerødderne og skær dem i stave. Rens porren og skær den i 4-5 cm lange tynde strimler. Skær broccolien i små buketter og skær stokken i stave.
  5. Varm en wok eller stegegryde op med olien. Steg kyllingekødet. Vend først rundt i kødet, når det har dannet stegeskorpe på den ene side. Når kødet er gyldent på alle sider, kommes gulerødder, porre, broccoli i og steges med i 4 min.
  6. Tilsæt vand, sojasovs, limesaft og sukker. Kog retten igennem i 4 min. mens der vendes rundt.
  7. Server wokretten med de kogte ris.

Tilberedning – ca. 30 min.

  1. Kom risene i 7 dl vand i en gryde og bring i kog. Skru ned på middel varme og lad dem koge 18 min. under låg og lad dem derpå trække til resten af retten er færdig.
  2. Marinade: Skræl og riv ingefær fint. Pres hvidløgene. Bland ingredienserne til marinaden sammen i en skål (husk at  gemme noget sojasovs til pkt. 5).
  3. Vend kyllingen i marinaden og lad det trække i køleskabet til grøntsagerne er klar.
  4. Skræl gulerødderne og skær dem i stave. Rens porren og skær den i 4-5 cm lange tynde strimler. Skær broccolien i små buketter og skær stokken i stave.
  5. Varm en wok eller stegegryde op med olien. Steg kyllingekødet. Vend først rundt i kødet, når det har dannet stegeskorpe på den ene side. Når kødet er gyldent på alle sider, kommes gulerødder, porre, broccoli i og steges med i 4 min.
  6. Tilsæt vand, sojasovs, limesaft og sukker. Kog retten igennem i 4 min. mens der vendes rundt.
  7. Server wokretten med de kogte ris.

Næringsindhold pr. person

Energi: 2083 kJ (498 kcal)

Energi (kJ) Energi (kcal) Energi (%)
Protein 641 153 31
Kulhydrat 823 197 40
Fedt 619 148 30

Klar til at prøve retnemt?

Meld dig til LIGE NU og få 10 % rabat de første 2 gange og spar op til 284,-. Det er helt uforpligtende og du kan melde dig fra igen fra uge til uge.

tilmeld dig nu