Slip for at spekulere over aftensmaden

Få sunde, komplette måltidskasser med opskrifter og alle råvarer leveret lige til døren.

  • Slip for at finde på aftensmaden
  • Spar tid på indkøb
  • Få nem aftensmad
  • Ingen binding
Tilmeld dig og spar 10 %
Bente S. Sørensen
Jægerspris, DK
Det ER ret nemt!!
Positivt overasket over de lækre måltidskasser, som vi p.t. har fået leveret 8 af...Varerne er friske og velsmagende og det passer fint med portions størrelserne, på trods af 2 halv store drenge og en sulten mand :-)
Og hvor er det fedt - ikke at skulle handle og finde på hele tiden - kan varmt anbefale retnemt.dk :-)

Slip for at spekulere over aftensmaden

Få sunde, komplette måltidskasser med opskrifter og alle råvarer leveret lige til døren.

Slip for at spekulere over aftensmaden

Få sunde, komplette måltidskasser med opskrifter og alle råvarer leveret lige til døren.

  • Slip for at finde på aftensmaden
  • Spar tid på indkøb
  • Få nem aftensmad
  • Ingen binding
Ekstra sund

Kyllingedeller med frisk råkostsalat — kartofler og persillesovs

(baseret på 399 kunders bedømmelse)

Ingredienser

300 g hakket kylling
1 fed hvidløg
Salt og peber
1½ spsk rasp
½ æg
1 spsk hakket persille
1 spsk olie
600 g kartofler
200 g gulerødder
1 æble
½ appelsin (saften af)
35 g rosiner
Sovs:
2 dl letmælk
1 spsk mel
5 g smør
Persille

TIP: Frys kødet ned, hvis du ikke kan nå at lave retten senest dagen efter levering.

Ingredienser

400 g hakket kylling
1½ fed hvidløg / ½ solo hivldøg
Salt og peber
2 spsk rasp
1 æg
1½ spsk hakket persille
1½ spsk olie
900 g kartofler
300 g gulerødder
2 æbler
1 appelsin (saften af)
50 g rosiner
Sovs:
2½ dl letmælk
1½ spsk mel
7½ g smør
Persille

TIP: Frys kødet ned, hvis du ikke kan nå at lave retten senest dagen efter levering.

Ingredienser

600 g hakket kylling
2 fed hvidløg / 2/3 solo hvidløg
Salt og peber
3 spsk rasp
1 æg
2 spsk hakket persille
2 spsk olie
1,2 kg kartofler
500 g gulerødder
2 æbler
1 appelsin (saften af)
75 g rosiner
Sovs:
4 dl letmælk
2 spsk mel
10 g smør 
Persille

TIP: Frys kødet ned, hvis du ikke kan nå at lave retten senest dagen efter levering.

Tilberedning – ca. 35 min.

  1. Kog kartoflerne i letsaltet vand ca. 15 min. til de er møre.
  2. Skyl og hak persille. Pil og pres hvidløg. Rør kylling, hvidløg, salt, peber, rasp , æg og persille (husk at gemme til sovsen) til en jævn fars.
  3. Form farsen med en ske. Steg dellerne i lidt olie på en pande ca. 6 min. på hver side, de skal være gennemstegte. 
  4. Pisk ½ dl mælk og mel til en jævning i en tykbundet gryde. Pisk resten af mælken i. Bring sovsen i kog under piskning og lad den småkoge ca. 5 min. Kom smøret i. Smag til med salt og peber og kom resten af persillen i sovsen.
  5. Skræl gulerødderne. Skyl æble, skær i kvarte og fjern kernehus. Riv begge dele groft. Vend gulerod, æble og rosiner med appelsinsaft.
  6. Hæld vandet fra kartoflerne og servér med kyllingedeller, råkostsalat og persillesovs.

Tilberedning – ca. 35 min.

  1. Kog kartoflerne i letsaltet vand ca. 15 min. til de er møre.
  2. Skyl og hak persille. Pil og pres hvidløg. Rør kylling, hvidløg, salt, peber, rasp , æg og persille (husk at gemme til sovsen) til en jævn fars.
  3. Form farsen med en ske. Steg dellerne i lidt olie på en pande ca. 6 min. på hver side, de skal være gennemstegte.
  4. Pisk 3/4 dl mælk og mel til en jævning i en tykbundet gryde. Pisk resten af mælken i. Bring sovsen i kog under piskning og lad den småkoge ca. 5 min. Kom smøret i. Smag til med salt og peber og kom resten af persillen i sovsen.
  5. Skræl gulerødderne. Skyl æble, skær i kvarte og fjern kernehus. Riv begge dele groft. Vend gulerod, æble og rosiner med appelsinsaft.
  6. Hæld vandet fra kartoflerne og servér med kyllingedeller, råkostsalat og persillesovs.

Tilberedning – ca. 35 min.

  1. Kog kartoflerne i letsaltet vand ca. 15 min. til de er møre.
  2. Skyl og hak persille. Pil og pres hvidløg. Rør kylling, hvidløg, salt, peber, rasp , æg og persille (husk at gemme til sovsen) til en jævn fars.
  3. Form farsen med en ske. Steg dellerne i lidt olie på en pande ca. 6 min. på hver side, de skal være gennemstegte.
  4. Pisk 1 dl mælk og mel til en jævning i en tykbundet gryde. Pisk resten af mælken i. Bring sovsen i kog under piskning og lad den småkoge ca. 5 min. Kom smøret i. Smag til med salt og peber og kom resten af persillen i sovsen.
  5. Skræl gulerødderne. Skyl æble, skær i kvarte og fjern kernehus. Riv begge dele groft. Vend gulerod, æble og rosiner med appelsinsaft.
  6. Hæld vandet fra kartoflerne og servér med kyllingedeller, råkostsalat og persillesovs.

Næringsindhold pr. person

Energi: 3125 kJ (747 kcal)

Energi (kJ) Energi (kcal) Energi (%)
Protein 663 158 21
Kulhydrat 1649 394 53
Fedt 813 194 26

Klar til at prøve retnemt?

Meld dig til LIGE NU og få 10 % rabat de første 2 gange og spar op til 284,-. Det er helt uforpligtende og du kan melde dig fra igen fra uge til uge.

tilmeld dig nu