Slip for at spekulere over aftensmaden

Få sunde, komplette måltidskasser med opskrifter og alle råvarer leveret lige til døren.

  • Slip for at finde på aftensmaden
  • Spar tid på indkøb
  • Få nem aftensmad
  • Ingen binding
Tilmeld dig og spar 10 %
Bente S. Sørensen
Jægerspris, DK
Det ER ret nemt!!
Positivt overasket over de lækre måltidskasser, som vi p.t. har fået leveret 8 af...Varerne er friske og velsmagende og det passer fint med portions størrelserne, på trods af 2 halv store drenge og en sulten mand :-)
Og hvor er det fedt - ikke at skulle handle og finde på hele tiden - kan varmt anbefale retnemt.dk :-)

Slip for at spekulere over aftensmaden

Få sunde, komplette måltidskasser med opskrifter og alle råvarer leveret lige til døren.

Slip for at spekulere over aftensmaden

Få sunde, komplette måltidskasser med opskrifter og alle råvarer leveret lige til døren.

  • Slip for at finde på aftensmaden
  • Spar tid på indkøb
  • Få nem aftensmad
  • Ingen binding
XtraRet

Kylling tikka masala — med æbler og naanbrød

(baseret på 308 kunders bedømmelse)

Ingredienser

350 g kyllingeinderfilet
½ rødløg
½ chili
1 æble
½ snackpeber
1 spsk olie
1 fed hvidløg / 1/3 solo hvidløg
3 spsk tikka masala pasta
½ dåse flåede hakkede tomater
Salt og peber
200 g basmatiris
3-4 spsk yoghurt
Frisk mynte
Naanbrød

Ingredienser

450 g kyllingeinderfilet
½ rødløg
½ chili
1 æble
½ snackpeber
1 spsk olie
1 fed hvidløg / 1/3 solo hvidløg
3 spsk tikka masala pasta
½ dåse flåede hakkede tomater
Salt og peber
200 g basmatiris
3-4 spsk yoghurt
Frisk mynte
Naanbrød

Ingredienser

450 g kyllingeinderfilet
3/4 rødløg
3/4 chili
1½ æble
3/4 snackpeber
1½ spsk olie
1½ fed hvidløg / ½ solo hvidløg
4½ spsk tikka masala pasta
3/4 dåse flåede hakkede tomater
Salt og peber
300 g basmatiris
6 spsk yoghurt
Frisk mynte
Naanbrød

Ingredienser

600 g kyllingeinderfilet
3/4 rødløg
3/4 chili
1½ æble
3/4 snackpeber
1½ spsk olie
1½ fed hvidløg / ½ solo hvidløg
4½ spsk tikka masala pasta
3/4 dåse flåede hakkede tomater
Salt og peber
300 g basmatiris
6 spsk yoghurt
Frisk mynte
Naanbrød

Ingredienser

600 g kyllingeinderfilet
1 rødløg
1 chili
2 æbler
1 snackpeber
2 spsk olie
2 fed hvidløg / 2/3 solo hvidløg
6 spsk tikka masala pasta
1 dåse flåede hakkede tomater
Salt og peber
400 g basmatiris
1½ dl yoghurt
Frisk mynte
Naanbrød 

Ingredienser

900 g kyllingeinderfilet
1 rødløg
1 chili
2 æbler
1 snackpeber
2 spsk olie
2 fed hvidløg / 2/3 solo hvidløg
6 spsk tikka masala pasta
1 dåse flåede hakkede tomater
Salt og peber
400 g basmatiris
1½ dl yoghurt
Frisk mynte
Naanbrød

Tilberedning

Tilberedningstid: Ca. 35 minutter

1. Sæt risene over i 3½ dl vand, tilsat ½ tsk salt. Kog dem i 12 min. sluk og lad dem stå på eftervarmen, til retten er klar.
2. Pil og hak løg. Flæk chilien på langs, fjerne kerner og frøvægge og hak den fint. Skyl æblet, halver det, fjern kernehus og del det i både. Læg æblet i koldt vand.
3. Svits kyllingestykkerne i olie i en gryde ca. 2 min. til de får farve. Tilsæt hakket løg og chili. Del peberfrugten, fjern kernerne og skær den i strimler.
4. Tilsæt peberfrugt, hakkede tomater og tikka masala (NB! Reducer mængden, hvis du ikke ønsker retten meget STÆRK) samt presset hvidløg. Lad retten simre under låg i ca. 5 min.
5. Tag æblerne op af vandet og dup dem tørre. Tilsæt æbler til retten og lad retten simre yderligere 5 min.under låg. Smag til med salt og peber.
6. Lun naanbrødene på en brødrister efter anvisning på pakken. Drys nippede mynteblade over retten og server med ris, naanbrød og yoghurt.
 

Opskriften er venligst udlånt af Sæson

Tilberedning

Tilberedningstid: Ca. 35 minutter

1. Sæt risene over i 3½ dl vand, tilsat ½ tsk salt. Kog dem i 12 min. sluk og lad dem stå på eftervarmen, til retten er klar.
2. Pil og hak løg. Flæk chilien på langs, fjerne kerner og frøvægge og hak den fint. Skyl æblet, halver det, fjern kernehus og del det i både. Læg æblet i koldt vand.
3. Svits kyllingestykkerne i olie i en gryde ca. 2 min. til de får farve. Tilsæt hakket løg og chili. Del peberfrugten, fjern kernerne og skær den i strimler.
4. Tilsæt peberfrugt, hakkede tomater og tikka masala (NB! Reducer mængden, hvis du ikke ønsker retten meget STÆRK) samt presset hvidløg. Lad retten simre under låg i ca. 5 min.
5. Tag æblerne op af vandet og dup dem tørre. Tilsæt æbler til retten og lad retten simre yderligere 5 min.under låg. Smag til med salt og peber.
6. Lun naanbrødene på en brødrister efter anvisning på pakken. Drys nippede mynteblade over retten og server med ris, naanbrød og yoghurt.
 

Opskriften er venligst udlånt af Sæson

Tilberedning

Tilberedningstid: Ca. 35 minutter

1. Sæt risene over i 5 dl vand tilsat ½ tsk salt. Kog dem i 12 min. sluk og lad dem stå på eftervarmen, til retten er klar.
2. Pil og hak løg. Flæk chilien på langs, fjerne kerner og frøvægge og hak den fint. Skyl æblerne, halver dem, fjern kernehus og del dem i både. Læg æblerne i koldt vand.
3. Svits kyllingestykkerne i olie i en gryde ca. 2 min.til de får farve. Tilsæt hakket løg og chili. Del peberfrugten, fjern kernerne og skær den i strimler.
4. Tilsæt peberfrugt, hakkede tomater og tikka masala (NB! Reducer mængden, hvis du ikke ønsker retten meget STÆRK) samt presset hvidløg. Lad retten simre under låg i ca. 5 min.
5. Tag æblerne op af vandet og dup dem tørre. Tilsæt æbler til retten og lad retten simre yderligere 5 min.under låg. Smag til med salt og peber.
6. Lun naanbrødene på en brødrister efter anvisning på pakken. Drys nippede mynteblade over retten og server med ris, naanbrød og yoghurt.

Opskriften er venligst udlånt af Sæson

Tilberedning

Tilberedningstid: Ca. 35 minutter

1. Sæt risene over i 5 dl vand tilsat ½ tsk salt. Kog dem i 12 min. sluk og lad dem stå på eftervarmen, til retten er klar.
2. Pil og hak løg. Flæk chilien på langs, fjerne kerner og frøvægge og hak den fint. Skyl æblerne, halver dem, fjern kernehus og del dem i både. Læg æblerne i koldt vand.
3. Svits kyllingestykkerne i olie i en gryde ca. 2 min.til de får farve. Tilsæt hakket løg og chili. Del peberfrugten, fjern kernerne og skær den i strimler.
4. Tilsæt peberfrugt, hakkede tomater og tikka masala (NB! Reducer mængden, hvis du ikke ønsker retten meget STÆRK) samt presset hvidløg. Lad retten simre under låg i ca. 5 min.
5. Tag æblerne op af vandet og dup dem tørre. Tilsæt æbler til retten og lad retten simre yderligere 5 min.under låg. Smag til med salt og peber.
6. Lun naanbrødene på en brødrister efter anvisning på pakken. Drys nippede mynteblade over retten og server med ris, naanbrød og yoghurt.

Opskriften er venligst udlånt af Sæson

Tilberedning

Tilberedningstid: Ca. 35 minutter

1. Sæt risene over i 7 dl vand tilsat 1 tsk salt. Kog dem i 12 min. sluk og lad dem stå på eftervarmen til retten er klar.
2. Pil og hak løg. Flæk chilien på langs, fjerne kerner og frøvægge og hak den fint. Skyl æblerne, halver dem, fjern kærnehus og del dem i både. Læg æblerne i koldt vand.
3. Svits kyllingestykkerne i olie i en gryde ca. 2 min.til de får farve. Tilsæt hakket løg og chili. Del peberfrugten, fjern kernerne og skær den i strimler.
4. Tilsæt peberfrugt, hakkede tomater og tikka masala (NB! Reducer mængden, hvis du ikke ønsker retten meget STÆRK) samt presset hvidløg. Lad retten simre under låg i ca. 5 min.
5. Tag æblerne op af vandet og dup dem tørre. Tilsæt æbler til retten og lad retten simre yderligere 5 min.under låg. Smag til med salt og peber.
6. Lun naanbrødene på en brødrister efter anvisning på pakken. Drys nippede mynteblade over retten og server med ris, naanbrød og yoghurt.
 

Opskriften er venligst udlånt af Sæson

Tilberedning

Tilberedningstid: Ca. 35 minutter

1. Sæt risene over i 7 dl vand tilsat 1 tsk salt. Kog dem i 12 min. sluk og lad dem stå på eftervarmen til retten er klar.
2. Pil og hak løg. Flæk chilien på langs, fjerne kerner og frøvægge og hak den fint. Skyl æblerne, halver dem, fjern kærnehus og del dem i både. Læg æblerne i koldt vand.
3. Svits kyllingestykkerne i olie i en gryde ca. 2 min.til de får farve. Tilsæt hakket løg og chili. Del peberfrugten, fjern kernerne og skær den i strimler.
4. Tilsæt peberfrugt, hakkede tomater og tikka masala (NB! Reducer mængden, hvis du ikke ønsker retten meget STÆRK) samt presset hvidløg. Lad retten simre under låg i ca. 5 min.
5. Tag æblerne op af vandet og dup dem tørre. Tilsæt æbler til retten og lad retten simre yderligere 5 min.under låg. Smag til med salt og peber.
6. Lun naanbrødene på en brødrister efter anvisning på pakken. Drys nippede mynteblade over retten og server med ris, naanbrød og yoghurt.
 

Opskriften er venligst udlånt af Sæson

Næringsindhold pr. person

Energi: 4135 kJ (988 kcal)

Energi (kJ) Energi (kcal) Energi (%)
Protein 767 183 19
Kulhydrat 2304 551 56
Fedt 1064 254 26

Godt at vide om opskriften

POPULÆR RET MED SKØNNE KRYDDERIER

Der er delte meninger om, hvor tikka masala stammer far. Nogle mener, det er en indisk ret, imens andre påstår, at det stammer fra England eller Skotland. Sandheden finder vi nok aldrig ud af, men uanset hvad, så er det efterhånden også blevet en populær ret herhjemme, og det forstår man godt. Danskerne er vilde med udenlandsk mad, og Indisk eller ej, så kommer denne ret med et orientalsk islæt, der ikke er til at benægte. Her er det både chilien, naanbrødet og ikke mindst tikka masalaen, der bidrager til at gøre retten krydret på den lækreste måde.

I en travl og hektisk hverdag er der ikke noget bedre, end når aftensmaden er nem og overskuelig. Hos RetNemt Måltidskasser er det faktisk ret nemt. Vi sammensætter vores opskrifter således, at du sagtens kan få presset en lækker og smagfuld aftensmad ind i dit travle skema, og det er uanset om du er alene eller står med tre sultne børn. Vores bud på chicken tikka masala tager kun 35 minutter at bikse sammen, og så kan du servere en både nem, sund og budgetvenlig aftensmad for hele familien. Er der børn i huset skal du dog være opmærksom på mængden af tikka masala. Det kan nemlig godt gå hen og blive lidt for krydret for de helt små maver, så reducer mængden af dette, for at få en lidt mildere udgave. De søde æbler, der er tilsat vores opskrift, skaber en fantastisk kontrast til krydderierne og chilien, og du er nødt til at prøve det for at opdage, hvor lækkert det er. Vi anbefaler, at du spiser ris til retten for at opnå større mæthed. Dog vælger nogen også at nøjes med naanbrødet. Valget er helt op til dig – vi har blot forsøgt at give dig vores bedste bud på en spændende tikka masala.

Klar til at prøve retnemt?

Meld dig til LIGE NU og få 10 % rabat de første 2 gange og spar op til 284,-. Det er helt uforpligtende og du kan melde dig fra igen fra uge til uge.

tilmeld dig nu