Slip for at spekulere over aftensmaden

Få sunde, komplette måltidskasser med opskrifter og alle råvarer leveret lige til døren.

  • Slip for at finde på aftensmaden
  • Spar tid på indkøb
  • Få nem aftensmad
  • Ingen binding
Tilmeld dig og spar 10 %
Bente S. Sørensen
Jægerspris, DK
Det ER ret nemt!!
Positivt overasket over de lækre måltidskasser, som vi p.t. har fået leveret 8 af...Varerne er friske og velsmagende og det passer fint med portions størrelserne, på trods af 2 halv store drenge og en sulten mand :-)
Og hvor er det fedt - ikke at skulle handle og finde på hele tiden - kan varmt anbefale retnemt.dk :-)

Slip for at spekulere over aftensmaden

Få sunde, komplette måltidskasser med opskrifter og alle råvarer leveret lige til døren.

Slip for at spekulere over aftensmaden

Få sunde, komplette måltidskasser med opskrifter og alle råvarer leveret lige til døren.

  • Slip for at finde på aftensmaden
  • Spar tid på indkøb
  • Få nem aftensmad
  • Ingen binding
Eksotisk

Kylling i karry med mango — og brune ris

(baseret på 296 kunders bedømmelse)

Ingredienser

2 dl fuldkornsris
350 g kyllingeinderfilet
½ løg
1 fed hvidløg 
1 snackpeber
Olie 
2 tsk karry
1 dl hønsebouillon
- (½ terning + 1 dl vand)
20 g tørret mango
1½ dl madlavningsfløde
30 g babyspinat
Salt og peber

Ingredienser

2 dl fuldkornsris
450 g kyllingeinderfilet
½ løg
1 fed hvidløg
1 snackpeber
Olie
2 tsk karry
1 dl hønsebouillon
- (½ terning + 1 dl vand)
20 g tørret mango
1½ dl madlavningsfløde
30 g babyspinat
Salt og peber

Ingredienser

3 dl fuldkornsris
450 g kyllingeinderfilet
½-1 løg
1½ fed hvidløg / ½ solo hvidløg
1 snackpeber
Olie 
1 spsk karry
1½ dl hønsebouillon
- (½ terning + 1½ dl vand)
30 g tørret mango
1½ dl madlavningsfløde 
30 g babyspinat
Salt og peber

Ingredienser

3 dl fuldkornsris
600 g kyllingeinderfilet
½-1 løg
1½ fed hvidløg / ½ solo hvidløg
1 snackpeber
Olie
1 spsk karry
1½ dl hønsebouillon
- (½ terning + 1½ dl vand)
30 g tørret mango
1½ dl madlavningsfløde
30 g babyspinat
Salt og peber

Ingredienser

4 dl fuldkornsris
600 g kyllingeinderfilet
1 løg
2 fed hvidløg / 2/3 solo hvidløg
2 snackpeber
Olie
1½ spsk karry
2 dl hønsebouillon
- (1 terning + 2 dl vand)
40 g tørret mango
2½ dl madlavningsfløde
40 g babyspinat
Salt og peber

Ingredienser

4 dl fuldkornsris
900 g kyllingeinderfilet
1 løg
2 fed hvidløg / 2/3 solo hvidløg
2 snackpeber
Olie
1½ spsk karry
2 dl hønsebouillon
- (1 terning + 2 dl vand)
40 g tørret mango
2½ dl madlavningsfløde
40 g babyspinat
Salt og peber

Ingredienser

6 dl fuldkornsris
900 g kyllingeinderfilet
1-2 løg
3 fed hvidløg / 1 solo hvidløg
2 snackpeber
Olie 
2 spsk karry
3 dl hønsebouillon 
- (1½ terning + 3 dl vand)
60 g tørret mango
2½ dl madlavningsfløde
60 g babyspinat
Salt og peber

Tilberedning – ca. 30 min.

  1. Kog risene i 3½ dl vand tilsat ½ tsk salt i 12 min. Sluk og lad trække, til resten af retten er færdig.
  2. Hak løg og hvidløg. Skær peberfrugt i tern. Skyl spinat. Skær kyllingen i mindre stykker.
  3. Steg løg, hvidløg og peberfrugt i lidt olie tilsat karry ca. 3 min.
  4. Kom kyllingen ved, steg endnu 2-3 min. til det er gyldent. Opløs bouillonterning i kogende vand.
  5. Kom bouillon og mango i retten, kog yderligere 3 min. Tilsæt fløde og spinat og kog kraftigt 1 min.
  6. Smag til med salt og peber og servér med kogte ris.

Tilberedning – ca. 30 min.

  1. Kog risene i 3½ dl vand tilsat ½ tsk salt i 12 min. Sluk og lad trække, til resten af retten er færdig.
  2. Hak løg og hvidløg. Skær peberfrugt i tern. Skyl spinat. Skær kyllingen i mindre stykker.
  3. Steg løg, hvidløg og peberfrugt i lidt olie tilsat karry ca. 3 min.
  4. Kom kyllingen ved, steg endnu 2-3 min. til det er gyldent. Opløs bouillonterning i kogende vand.
  5. Kom bouillon og mango i retten, kog yderligere 3 min. Tilsæt fløde og spinat og kog kraftigt 1 min.
  6. Smag til med salt og peber og servér med kogte ris.

Tilberedning – ca. 30 min.

  1. Kog risene i 5 dl vand tilsat ½ tsk salt i 12 min. Sluk og lad trække, til resten af retten er færdig.
  2. Hak løg og hvidløg. Skær peberfrugt i tern. Skyl spinat. Skær kyllingen i mindre stykker.
  3. Steg løg, hvidløg og peberfrugt i lidt olie tilsat karry ca. 3 min.
  4. Kom kyllingen ved, steg endnu 2-3 min. til det er gyldent. Opløs bouillonterning i kogende vand.
  5. Kom bouillon og mango i retten, kog yderligere 3 min. Tilsæt fløde og spinat og kog kraftigt 1 min.
  6. Smag til med salt og peber og servér med kogte ris.

Tilberedning – ca. 30 min.

  1. Kog risene i 5 dl vand tilsat ½ tsk salt i 12 min. Sluk og lad trække, til resten af retten er færdig.
  2. Hak løg og hvidløg. Skær peberfrugt i tern. Skyl spinat. Skær kyllingen i mindre stykker.
  3. Steg løg, hvidløg og peberfrugt i lidt olie tilsat karry ca. 3 min.
  4. Kom kyllingen ved, steg endnu 2-3 min. til det er gyldent. Opløs bouillonterning i kogende vand.
  5. Kom bouillon og mango i retten, kog yderligere 3 min. Tilsæt fløde og spinat og kog kraftigt 1 min.
  6. Smag til med salt og peber og servér med kogte ris.

Tilberedning – ca. 30 min.

  1. Kog risene i 7 dl vand tilsat 1 tsk salt i 12 min. Sluk og lad trække, til resten af retten er færdig.
  2. Hak løg og hvidløg. Skær peberfrugt i tern. Skyl spinat. Skær kyllingen i mindre stykker.
  3. Steg løg, hvidløg og peberfrugt i lidt olie tilsat karry ca. 3 min.
  4. Kom kyllingen ved, steg endnu 2-3 min. til det er gyldent. Opløs bouillonterning i kogende vand.
  5. Kom bouillon og mango i retten, kog yderligere 3 min. Tilsæt fløde og spinat og kog kraftigt 1 min.
  6. Smag til med salt og peber og servér med kogte ris.

Tilberedning – ca. 30 min.

  1. Kog risene i 7 dl vand tilsat 1 tsk salt i 12 min. Sluk og lad trække, til resten af retten er færdig.
  2. Hak løg og hvidløg. Skær peberfrugt i tern. Skyl spinat. Skær kyllingen i mindre stykker.
  3. Steg løg, hvidløg og peberfrugt i lidt olie tilsat karry ca. 3 min.
  4. Kom kyllingen ved, steg endnu 2-3 min. til det er gyldent. Opløs bouillonterning i kogende vand.
  5. Kom bouillon og mango i retten, kog yderligere 3 min. Tilsæt fløde og spinat og kog kraftigt 1 min.
  6. Smag til med salt og peber og servér med kogte ris.

Tilberedning – ca. 30 min.

  1. Kog risene i 1 l vand tilsat 1½ tsk salt i 12 min. Sluk og lad trække, til resten af retten er færdig.
  2. Hak løg og hvidløg. Skær peberfrugt i tern. Skyl spinat. Skær kyllingen i mindre stykker.
  3. Steg løg, hvidløg og peberfrugt i lidt olie tilsat karry ca. 3 min.
  4. Kom kyllingen ved, steg endnu 2-3 min. til det er gyldent. Opløs bouillonterning i kogende vand.
  5. Kom bouillon og mango i retten, kog yderligere 3 min. Tilsæt fløde og spinat og kog kraftigt 1 min.
  6. Smag til med salt og peber og servér med kogte ris.

Næringsindhold pr. person

Energi: 2279 kJ (545 kcal)

Energi (kJ) Energi (kcal) Energi (%)
Protein 547 131 24
Kulhydrat 1071 256 47
Fedt 661 158 29

Godt at vide om opskriften

PRØV DEN POPULÆRE KYLLING I KARRY

Har du endnu ikke stifte bekendtskab med den folkekære ret kylling i karry, så er det ved at være på tide. Denne ret bliver kun mere og mere populær, og det er der flere gode grunde til. Kylling i karry findes i et væld af variationer, og der er derfor delte meninger omkring, hvordan den laves bedst. Retten blev for år tilbage kåret af en radiostation til at være Danmarks nye nationalret og efterfølgeren til frikadellen. Kriterierne hertil var, at retten skulle være hurtig og nem at lave, ikke være for fed, indeholde friske ingredienser og råvarer, kunne genopvarmes og skulle være med inspiration fra andre lande – og resultatet heraf blev altså kylling i karry. Siden da har danskerne taget retten til sig med stor begejstring. Mange laver kylling i karry i en slags ristaffel-version, hvor der bliver tilsat en masse lækre ting som topping. Det kan fx være ananas, kokosmel, peanuts, æbler, rosiner og meget andet.

Hos RetNemt Måltidskasser har vi dog valgt at lave en opskrift på en mere klassisk og traditionel form for kylling i karry, uden alt for mange tilføjelser. Denne ret tager kun 30 minutter at lave, og den er derfor oplagt at diske op med på en travl hverdag, hvor du i forvejen har nok at se til med job, børn, tøjvask og så videre.

Med en lækker omgang kylling i karry er aftensmaden hurtigt overstået uden at blive hverken kedelig eller smagløs, og når du slipper for at bruge timevis på aftensmaden, så er der helt automatisk mere tid til familiehygge. Netop derfor ved vi, at rigtig mange danskere er vilde med vores opskrifter. Det giver overskud i hverdagen helt uden, at du er nødsaget til at indgå kompromiser, hvad sund og varieret mad angår.

Hvis ikke du i forvejen modtager vores inspirerende måltidskasser, så anbefaler vi dig altid at bruge grove produkter som fx fuldkornsris frem for hvide ris, og samtidig også have et fokus på økologi, så vidt det er muligt.

Klar til at prøve retnemt?

Meld dig til LIGE NU og få 10 % rabat de første 2 gange og spar op til 284,-. Det er helt uforpligtende og du kan melde dig fra igen fra uge til uge.

tilmeld dig nu