Slip for at spekulere over aftensmaden

Få sunde, komplette måltidskasser med opskrifter og alle råvarer leveret lige til døren.

  • Slip for at finde på aftensmaden
  • Spar tid på indkøb
  • Få nem aftensmad
  • Ingen binding
Tilmeld dig og spar 10 %
Bente S. Sørensen
Jægerspris, DK
Det ER ret nemt!!
Positivt overasket over de lækre måltidskasser, som vi p.t. har fået leveret 8 af...Varerne er friske og velsmagende og det passer fint med portions størrelserne, på trods af 2 halv store drenge og en sulten mand :-)
Og hvor er det fedt - ikke at skulle handle og finde på hele tiden - kan varmt anbefale retnemt.dk :-)

Slip for at spekulere over aftensmaden

Få sunde, komplette måltidskasser med opskrifter og alle råvarer leveret lige til døren.

Slip for at spekulere over aftensmaden

Få sunde, komplette måltidskasser med opskrifter og alle råvarer leveret lige til døren.

  • Slip for at finde på aftensmaden
  • Spar tid på indkøb
  • Få nem aftensmad
  • Ingen binding
Fisk

Citronstegt hvilling med perle'otto

(baseret på 287 kunders bedømmelse)

Ingredienser

275 g hvillinge- eller kulmulefilet
1 skive brød
Skal og både af 1 citron
Persille
30 g smør
Salt og peber
1 porre
½ squash
1 skalotteløg
175 g perlespelt
4½ dl bouillon
-(1 terning + 4½ dl vand) 

Fisk skal opbevares ved 2 grader.
Frys den ned, hvis du ikke kan nå at tilberede den senest dagen efter levering.

Ingredienser

450 g hvillinge- eller kulmulefilet
2 skiver brød
Skal og både af 1 citron
Persille
45 g smør
Salt og peber
2 porrer
1 squash
2 skalotteløg
265 g perlespelt
6 3/4 dl bouillon
- (1½ terning + 6 3/4 dl vand) 

Fisk skal opbevares ved 2 grader.

Frys den ned, hvis du ikke kan nå at tilberede den senest dagen efter levering.

Ingredienser

600 g hvillinge- eller kulmulefilet
2 skiver brød
Skal og både af 2 citroner
Persille
60 g smør
Salt og peber
2 porrer
1 squash
2 skalotteløg
350 g perlespelt
9 dl bouillon
-(2 terninger + 9 dl vand)

Fisk skal opbevares ved 2 grader.
Frys den ned, hvis du ikke kan nå at tilberede den senest dagen efter levering.

Tilberedning – ca. 35 min.

  1. Tænd ovnen på 225 grader.
  2. Kog vand til bouillonen. Læg fileterne i et smurt ovnfast fad, krydr med salt og peber.
  3. Hak skalotteløg. Steg i ¼ af smørret ved middelvarme. Kom perlespelt ved, varm igennem og tilsæt bouillon. Lad simre uden låg under jævnlig omrøring i ca. 15 min. 
  4. Hak brødet og bland med revet citronskal og hakket persille. Gem lidt revet citronskal til pynt.
  5. Læg brødkrumme blandingen hen over fisken. Fordel halvdelen af smørret i små klatter henover. Bag fisken ca. 10 min. til den er fast og brødkrummen er gylden og sprød.
  6. Rens porre, snit i tynde skiver. Skyl squash, skær i små tern. Steg porre og squash 3-4 min. i resten af smørret på middelvarme. 
  7. Kom grønsagerne i perle’ottoen. Kog ca. 2 min. til perlespelten er al dente (har lidt bid). 
  8. Smag perle'ottoen til med salt og peber. Drys med revet citronskal og servér perle’ottoen med fisk og citronbåde. 

Tilberedning – ca. 35 min.

  1. Tænd ovnen på 225 grader.
  2. Kog vand til bouillonen. Læg fileterne i et smurt ovnfast fad, krydr med salt og peber.
  3. Hak skalotteløg. Steg i ¼ af smørret ved middelvarme. Kom perlespelt ved, varm igennem og tilsæt bouillon. Lad simre uden låg under jævnlig omrøring i ca. 15 min.
  4. Hak brødet og bland med revet citronskal og hakket persille. Gem lidt revet citronskal til pynt.
  5. Læg brødkrumme blandingen hen over fisken. Fordel halvdelen af smørret i små klatter henover. Bag fisken ca. 10 min. til den er fast og brødkrummen er gylden og sprød.
  6. Rens porre, snit i tynde skiver. Skyl squash, skær i små tern. Steg porre og squash 3-4 min. i resten af smørret på middelvarme.
  7. Kom grønsagerne i perle’ottoen. Kog ca. 2 min. til perlespelten er al dente (har lidt bid).
  8. Smag perle'ottoen til med salt og peber. Drys med revet citronskal og servér perle’ottoen med fisk og citronbåde.

Tilberedning – ca. 35 min.

  1. Tænd ovnen på 225 grader.
  2. Kog vand til bouillonen. Læg fileterne i et smurt ovnfast fad, krydr med salt og peber.
  3. Hak skalotteløg. Steg i ¼ af smørret ved middelvarme. Kom perlespelt ved, varm igennem og tilsæt bouillon. Lad simre uden låg under jævnlig omrøring i ca. 15 min.
  4. Hak brødet og bland med revet citronskal og hakket persille. Gem lidt revet citronskal til pynt.
  5. Læg brødkrumme blandingen hen over fisken. Fordel halvdelen af smørret i små klatter henover. Bag fisken ca. 10 min. til den er fast og brødkrummen er gylden og sprød.
  6. Rens porre, snit i tynde skiver. Skyl squash, skær i små tern. Steg porre og squash 3-4 min. i resten af smørret på middelvarme.
  7. Kom grønsagerne i perle’ottoen. Kog ca. 2 min. til perlespelten er al dente (har lidt bid).
  8. Smag perle'ottoen til med salt og peber. Drys med revet citronskal og servér perle’ottoen med fisk og citronbåde.

Næringsindhold pr. person

Energi: 2279 kJ (545 kcal)

Energi (kJ) Energi (kcal) Energi (%)
Protein 615 147 27
Kulhydrat 1117 267 49
Fedt 547 131 24

Klar til at prøve retnemt?

Meld dig til LIGE NU og få 10 % rabat de første 2 gange og spar op til 284,-. Det er helt uforpligtende og du kan melde dig fra igen fra uge til uge.

tilmeld dig nu