Slip for at spekulere over aftensmaden

Få sunde, komplette måltidskasser med opskrifter og alle råvarer leveret lige til døren.

  • Slip for at finde på aftensmaden
  • Spar tid på indkøb
  • Få nem aftensmad
  • Ingen binding
Tilmeld dig og spar 20 %
Bente S. Sørensen
Jægerspris, DK
Det ER ret nemt!!
Positivt overasket over de lækre måltidskasser, som vi p.t. har fået leveret 8 af...Varerne er friske og velsmagende og det passer fint med portions størrelserne, på trods af 2 halv store drenge og en sulten mand :-)
Og hvor er det fedt - ikke at skulle handle og finde på hele tiden - kan varmt anbefale retnemt.dk :-)

Slip for at spekulere over aftensmaden

Få sunde, komplette måltidskasser med opskrifter og alle råvarer leveret lige til døren.

Slip for at spekulere over aftensmaden

Få sunde, komplette måltidskasser med opskrifter og alle råvarer leveret lige til døren.

  • Slip for at finde på aftensmaden
  • Spar tid på indkøb
  • Få nem aftensmad
  • Ingen binding
Eksotisk

Kyllingekødboller i hoisinsauce — med nudler

(baseret på 584 kunders bedømmelse)

Ingredienser

125 g nudler
300 g hakket kylling
1 + 2 spsk hoisinsauce
1 spsk hvedemel
Salt og peber
2 tsk sesamolie
1 chili
150 g markchampignon
150 g grønne bønner
½ dl vand
1 tsk nigella 

TIP: Frys kødet ned, hvis ikke du kan nå at lave retten senest dagen efter levering.

Ingredienser

125 g nudler
400 g hakket kylling 
1 + 2 spsk hoisinsauce
1 spsk hvedemel
Salt og peber
2 tsk sesamolie
1 chili 
150 g markchampignon
150 g grønne bønner 
½ dl vand 
1 tsk nigella

TIP: Frys kødet ned, hvis ikke du kan nå at lave retten senest dagen efter levering.

Ingredienser

200 g nudler
400 g hakket kylling
1½ + 3 spsk hoisinsauce
1½ spsk hvedemel
Salt og peber
3 tsk sesamolie
1 chili
225 g markchampignon
225 g grønne bønner
3/4 dl vand
1½ tsk nigella
 

TIP: Frys kødet ned, hvis ikke du kan nå at lave retten senest dagen efter levering.

Ingredienser

200 g nudler
600 g hakket kylling 
1½ + 3 spsk hoisinsauce
1½ spsk hvedemel
Salt og peber
3 tsk sesamolie
1 chili 
225 g markchampignon
225 g grønne bønner 
3/4 dl vand 
1½ tsk nigella

TIP: Frys kødet ned, hvis ikke du kan nå at lave retten senest dagen efter levering.

Ingredienser

250 g nudler
600 g hakket kylling
2 + 3 spsk hoisinsauce
2 spsk hvedemel
Salt og peber
4 tsk sesamolie
2 chilier
300 g markchampignon
300 g grønne bønner
1 dl vand
2 tsk nigella

TIP: Frys kødet ned, hvis ikke du kan nå at lave retten senest dagen efter levering.

Ingredienser

250 g nudler
800 g hakket kylling 
2 + 3 spsk hoisinsauce
2 spsk hvedemel
Salt og peber
4 tsk sesamolie
2 chilier
300 g markchampignon
300 g grønne bønner
1 dl vand 
2 tsk nigella

TIP: Frys kødet ned, hvis ikke du kan nå at lave retten senest dagen efter levering.

Ingredienser

375 g nudler
800 g hakket kylling
3 + 6 spsk hoisinsauce
3 spsk hvedemel
Salt og peber
5 tsk sesamolie
2 chilier
450 g markchampignon
450 g grønne bønner
2 dl vand
2 tsk nigella

TIP: Frys kødet ned, hvis ikke du kan nå at lave retten senest dagen efter levering.

Tilberedning – ca. 30 min.

  1. Kog letsaltet vand op i en gryde. Kog nudlerne 3 min. uden låg og skyl i koldt vand.
  2. Rør kødet med 1 spsk hoisinsauce, hvedemel, salt og peber. Form til små kødboller med en lille  ske.
  3. Steg kødbollerne i 1 tsk sesamolie ved god varme på en pande 6-8 min. Vend dem jævnligt. Tilsæt 2 spsk hoisinsauce, ryst panden, så saucen bliver jævnt fordelt over kødbollerne, sæt dem til side på en tallerken.
  4. Skyl og rens chili, fjern kerner og frøvægge og snit den fint; TIP: Reducer mængden af chili, hvis du ikke ønsker retten stærk. Rens svampene, skær i halve stykker. Skyl bønnerne, del på tværs i store stykker.
  5. Lynsteg chili, svampe og bønner 3-4 min. i 1 tsk sesamolie. Bland nudler i og lynsteg et kort øjeblik inden kødbollerne vendes i. Tilsæt vand og vend det hele godt rundt. Drys med nigella frø og servér.

Tilberedning – ca. 30 min.

  1. Kog letsaltet vand op i en gryde. Kog nudlerne 3 min. uden låg og skyl i koldt vand.
  2. Rør kødet med 1 spsk hoisinsauce, hvedemel, salt og peber. Form til små kødboller med en lille ske.
  3. Steg kødbollerne i 1 tsk sesamolie ved god varme på en pande 6-8 min. Vend dem jævnligt. Tilsæt 2 spsk hoisinsauce, ryst panden, så saucen bliver jævnt fordelt over kødbollerne, sæt dem til side på en tallerken.
  4. Skyl og rens chili, fjern kerner og frøvægge og snit den fint; TIP: Reducer mængden af chili, hvis du ikke ønsker retten stærk. Rens svampene, skær i halve stykker. Skyl bønnerne, del på tværs i store stykker.
  5. Lynsteg chili, svampe og bønner 3-4 min. i 1 tsk sesamolie. Bland nudler i og lynsteg et kort øjeblik inden kødbollerne vendes i. Tilsæt vand og vend det hele godt rundt. Drys med nigella frø og servér.

Tilberedning – ca. 30 min.

  1. Kog letsaltet vand op i en gryde. Kog nudlerne 3 min. uden låg og skyl i koldt vand.
  2. Rør kødet med 1½ spsk hoisinsauce, hvedemel, salt og peber. Form til små kødboller med en lille ske.
  3. Steg kødbollerne i 2 tsk sesamolie ved god varme på en pande 6-8 min. Vend dem jævnligt. Tilsæt 3 spsk hoisinsauce, ryst panden, så saucen bliver jævnt fordelt over kødbollerne, sæt dem til side på en tallerken.
  4. Skyl og rens chili, fjern kerner og frøvægge og snit den fint; TIP: Reducer mængden af chili, hvis du ikke ønsker retten stærk. Rens svampene, skær i halve stykker. Skyl bønnerne, del på tværs i store stykker.
  5. Lynsteg chili, svampe og bønner 3-4 min. i 1 tsk sesamolie. Bland nudler i og lynsteg et kort øjeblik inden kødbollerne vendes i. Tilsæt vand og vend det hele godt rundt. Drys med nigella frø og servér.

Tilberedning – ca. 30 min.

  1. Kog letsaltet vand op i en gryde. Kog nudlerne 3 min. uden låg og skyl i koldt vand.
  2. Rør kødet med 1½ spsk hoisinsauce, hvedemel, salt og peber. Form til små kødboller med en lille ske.
  3. Steg kødbollerne i 2 tsk sesamolie ved god varme på en pande 6-8 min. Vend dem jævnligt. Tilsæt 3 spsk hoisinsauce, ryst panden, så saucen bliver jævnt fordelt over kødbollerne, sæt dem til side på en tallerken.
  4. Skyl og rens chili, fjern kerner og frøvægge og snit den fint; TIP: Reducer mængden af chili, hvis du ikke ønsker retten stærk. Rens svampene, skær i halve stykker. Skyl bønnerne, del på tværs i store stykker.
  5. Lynsteg chili, svampe og bønner 3-4 min. i 1 tsk sesamolie. Bland nudler i og lynsteg et kort øjeblik inden kødbollerne vendes i. Tilsæt vand og vend det hele godt rundt. Drys med nigella frø og servér.

Tilberedning – ca. 30 min.

  1. Kog letsaltet vand op i en gryde. Kog nudlerne 3 min. uden låg og skyl i koldt vand.
  2. Rør kødet med 2 spsk hoisinsauce, hvedemel, salt og peber. Form til små kødboller med en lille ske.
  3. Steg kødbollerne i 2 tsk sesamolie ved god varme på en pande 6-8 min. Vend dem jævnligt. Tilsæt 3 spsk hoisinsauce, ryst panden, så saucen bliver jævnt fordelt over kødbollerne, sæt dem til side på en tallerken.
  4. Skyl og rens chili, fjern kerner og frøvægge og snit den fint; TIP: Reducer mængden af chili, hvis du ikke ønsker retten stærk. Rens svampene, skær i halve stykker. Skyl bønnerne, del på tværs i store stykker.
  5. Lynsteg chili, svampe og bønner 3-4 min. i 2 tsk sesamolie. Bland nudler i og lynsteg et kort øjeblik inden kødbollerne vendes i. Tilsæt vand og vend det hele godt rundt. Drys med nigella frø og servér.

Tilberedning – ca. 30 min.

  1. Kog letsaltet vand op i en gryde. Kog nudlerne 3 min. uden låg og skyl i koldt vand.
  2. Rør kødet med 2 spsk hoisinsauce, hvedemel, salt og peber. Form til små kødboller med en lille ske.
  3. Steg kødbollerne i 2 tsk sesamolie ved god varme på en pande 6-8 min. Vend dem jævnligt. Tilsæt 3 spsk hoisinsauce, ryst panden, så saucen bliver jævnt fordelt over kødbollerne, sæt dem til side på en tallerken.
  4. Skyl og rens chili, fjern kerner og frøvægge og snit den fint; TIP: Reducer mængden af chili, hvis du ikke ønsker retten stærk. Rens svampene, skær i halve stykker. Skyl bønnerne, del på tværs i store stykker.
  5. Lynsteg chili, svampe og bønner 3-4 min. i 2 tsk sesamolie. Bland nudler i og lynsteg et kort øjeblik inden kødbollerne vendes i. Tilsæt vand og vend det hele godt rundt. Drys med nigella frø og servér.

Tilberedning – ca. 30 min.

  1. Kog letsaltet vand op i en gryde. Kog nudlerne 3 min. uden låg og skyl i koldt vand.
  2. Rør kødet med 3 spsk hoisinsauce, hvedemel, salt og peber. Form til små kødboller med en lille ske.
  3. Steg kødbollerne i 3 tsk sesamolie ved god varme på en pande 6-8 min. Vend dem jævnligt. Tilsæt 6 spsk hoisinsauce, ryst panden, så saucen bliver jævnt fordelt over kødbollerne, sæt dem til side på en tallerken.
  4. Skyl og rens chili, fjern kerner og frøvægge og snit den fint; TIP: Reducer mængden af chili, hvis du ikke ønsker retten stærk. Rens svampene, skær i halve stykker. Skyl bønnerne, del på tværs i store stykker.
  5. Lynsteg chili, svampe og bønner 3-4 min. i 2 tsk sesamolie. Bland nudler i og lynsteg et kort øjeblik inden kødbollerne vendes i. Tilsæt vand og vend det hele godt rundt. Drys med nigella frø og servér.

Næringsindhold pr. person

Energi: 2280 kJ (545 kcal)

Energi (kJ) Energi (kcal) Energi (%)
Protein 570 136 25
Kulhydrat 1026 245 45
Fedt 684 163 30

Er du sulten efter mere?

Aftensmad Frikadeller Opskrifter med kylling

Klar til at prøve retnemt?

Meld dig til LIGE NU og få 20 % rabat de første 2 gange og spar op til 492,-. Det er helt uforpligtende og du kan melde dig fra igen fra uge til uge.

tilmeld dig nu