Slip for at spekulere over aftensmaden

Få sunde, komplette måltidskasser med opskrifter og alle råvarer leveret lige til døren.

  • Slip for at finde på aftensmaden
  • Spar tid på indkøb
  • Få nem aftensmad
  • Ingen binding
Tilmeld dig og spar 10 %
Bente S. Sørensen
Jægerspris, DK
Det ER ret nemt!!
Positivt overasket over de lækre måltidskasser, som vi p.t. har fået leveret 8 af...Varerne er friske og velsmagende og det passer fint med portions størrelserne, på trods af 2 halv store drenge og en sulten mand :-)
Og hvor er det fedt - ikke at skulle handle og finde på hele tiden - kan varmt anbefale retnemt.dk :-)

Slip for at spekulere over aftensmaden

Få sunde, komplette måltidskasser med opskrifter og alle råvarer leveret lige til døren.

Slip for at spekulere over aftensmaden

Få sunde, komplette måltidskasser med opskrifter og alle råvarer leveret lige til døren.

  • Slip for at finde på aftensmaden
  • Spar tid på indkøb
  • Få nem aftensmad
  • Ingen binding
Eksotisk

Kofta med agurkeraita — tomatsalsa og naanbrød

(baseret på 1039 kunders bedømmelse)

Ingredienser

200 g basmatiris
2 naanbrød
½ løg 
1 chili
Frisk ingefær
300 g hakket oksekød
30 g rasp
1 tsk stødt koriander
1 æg
Olie til stegning
Raita:
2 forårsløg
1½ dl yoghurt naturel
1 skoleagurk eller ½ almindelig agurk
Frisk koriander
Salt
Tomatsalsa:
3 tomater
½ løg
1 tsk olie og 2 tsk vineddike

Ingredienser

200 g basmatiris
2 naanbrød
½ løg 
1 chili
Frisk ingefær
450 g hakket oksekød
30 g rasp
1 tsk stødt koriander
1 æg
Olie
Raita:
2 forårsløg
1½ dl yoghurt naturel
1 skoleagurk eller ½ almindelig agurk
Frisk koriander
Salt
Tomatsalsa:
3 tomater
½ løg
1 tsk olie og 2 tsk vineddike

Ingredienser

3 naanbrød
300 g basmatiris
½ løg
1 chili
Frisk ingefær
450 g hakket oksekød
40 g rasp
1½ tsk stødt koriander
1 æg
Olie 
Raita:
3 forårsløg
1 skoleagurk eller ½ almindelig agurk
2 dl yoghurt naturel
Frisk koriander
Salt
Tomatsalsa:
4-5 tomater
½ løg
1½ tsk olie og 3 tsk vineddike

Ingredienser

3 naanbrød
300 g basmatiris
½ løg
1 chili
Frisk ingefær
600 g hakket oksekød
40 g rasp
1½ tsk stødt koriander
1 æg
Olie 
Raita:
3 forårsløg
1 skoleagurk eller ½ almindelig agurk
2 dl yoghurt naturel
Frisk koriander
Salt
Tomatsalsa:
4-5 tomater
½ løg
1½ tsk olie og 3 tsk vineddike

Ingredienser

4 naanbrød
400 g basmatiris
½ løg
2 chili
Frisk ingefær
600 g hakket oksekød
65 g rasp
2 tsk stødt koriander
1 æg
Olie 
Raita:
2 skoleagurker eller 1 almindelig agurk
4 forårsløg
3 dl yoghurt naturel
Frisk koriander
Salt
Tomatsalsa:
6 tomater
½ løg
2 tsk olie og 1 spsk vineddike

Ingredienser

4 naanbrød
400 g basmatiris
½ løg
2 chili
Frisk ingefær
900 g hakket oksekød
65 g rasp
2 tsk stødt koriander
1 æg
Olie 
Raita:
2 skoleagurker eller 1 almindelig agurk
4 forårsløg
3 dl yoghurt naturel
Frisk koriander
Salt
Tomatsalsa:
6 tomater
½ løg
2 tsk olie og 1 spsk vineddike

Ingredienser

6 naanbrød
500 g basmatiris
1 stk løg
3 chili
Frisk ingefær
900 g hakket oksekød
80 g rasp
3 tsk stødt koriander
2 æg - pasteuriseret
Olie 
Raita:
2 skoleagurker eller 1 almindelig agurk
6 forårsløg
4½ dl yoghurt naturel
Frisk koriander
Salt
Tomatsalsa:
9 tomater
1 løg
2½ tsk olie og 1½ spsk vineddike

Tilberedning – ca. 35 min.

  1. Riv agurken fint, lad den dryppe af i en si. TIP: Du kan også skære agurken i små tern, del den og fjern den bløde midte først.
  2. Kog risene i 3½ dl vand tilsat ½ tsk salt i 12 min. Sluk og lad trække, til resten af retten er færdig.
  3. Hak løg fint (du skal bruge halvdelen i salsaen). Fjern frø og frøvægge og hak chili fint. Skræl og riv ingefær. Bland kød, rasp, chili, løg, stødt koriander, ingefær, salt og æg. Form farsen til kødboller på størrelse med en valnød.
  4. Varm olie i en stor pande. Steg kødbollerne ved god varme til de er gennemstegte, ca. 8 min. Vend jævnligt.
  5. Skyl forårsløg og hak fint. Skyl og hak koriander. Hæld yoghurt i en skål, bland med lidt salt og vend forsigtigt yoghurten med agurk og forårsløg. Drys med koriander (gem halvdelen til pynt).
  6. Skær tomaterne i grove tern. Vend med løg i en skål, dryp med olie og vineddike.
  7. Varm brødene på begge sider på brødristeren Alternativt kan du tænde ovnen på 200 grader og varme brødene 3-4 min. 
  8. Drys koriander over kødbollerne og servér med tomatsalsa, naanbrød, ris og raita.

Tilberedning – ca. 35 min.

  1. Riv agurken fint, lad den dryppe af i en si. TIP: Du kan også skære agurken i små tern, del den og fjern den bløde midte først.
  2. Kog risene i 3½ dl vand tilsat ½ tsk salt i 12 min. Sluk og lad trække, til resten af retten er færdig.
  3. Hak løg fint (du skal bruge halvdelen i salsaen). Fjern frø og frøvægge og hak chili fint. Skræl og riv ingefær. Bland kød, rasp, chili, løg, stødt koriander, ingefær, salt og æg. Form farsen til kødboller på størrelse med en valnød.
  4. Varm olie i en stor pande. Steg kødbollerne ved god varme til de er gennemstegte, ca. 8 min. Vend jævnligt.
  5. Skyl forårsløg og hak fint. Skyl og hak koriander. Hæld yoghurt i en skål, bland med lidt salt og vend forsigtigt yoghurten med agurk og forårsløg. Drys med koriander (gem halvdelen til pynt).
  6. Skær tomaterne i grove tern. Vend med løg i en skål, dryp med olie og vineddike.
  7. Varm brødene på begge sider på brødristeren Alternativt kan du tænde ovnen på 200 grader og varme brødene 3-4 min.
  8. Drys koriander over kødbollerne og servér med tomatsalsa, naanbrød, ris og raita.

Tilberedning – ca. 35 min.

  1. Riv agurken fint, lad den dryppe af i en si. TIP: Du kan også skære agurken i små tern, del den og fjern den bløde midte først.
  2. Kog risene i 3½ dl vand tilsat ½ tsk salt i 12 min. Sluk og lad trække, til resten af retten er færdig.
  3. Hak løg fint (du skal bruge halvdelen i salsaen). Fjern frø og frøvægge og hak chili fint. Skræl og riv ingefær. Bland kød, rasp, chili, løg, stødt koriander, ingefær, salt og æg. Form farsen til kødboller på størrelse med en valnød.
  4. Varm olie i en stor pande. Steg kødbollerne ved god varme til de er gennemstegte, ca. 8 min. Vend jævnligt.
  5. Skyl forårsløg og hak fint. Skyl og hak koriander. Hæld yoghurt i en skål, bland med lidt salt og vend forsigtigt yoghurten med agurk og forårsløg. Drys med koriander (gem halvdelen til pynt).
  6. Skær tomaterne i grove tern. Vend med løg i en skål, dryp med olie og vineddike.
  7. Varm brødene på begge sider på brødristeren Alternativt kan du tænde ovnen på 200 grader og varme brødene 3-4 min.
  8. Drys koriander over kødbollerne og servér med tomatsalsa, naanbrød, ris og raita.

Tilberedning – ca. 35 min.

  1. Riv agurken fint, lad den dryppe af i en si. TIP: Du kan også skære agurken i små tern, del den og fjern den bløde midte først.
  2. Kog risene i 3½ dl vand tilsat ½ tsk salt i 12 min. Sluk og lad trække, til resten af retten er færdig.
  3. Hak løg fint (du skal bruge halvdelen i salsaen). Fjern frø og frøvægge og hak chili fint. Skræl og riv ingefær. Bland kød, rasp, chili, løg, stødt koriander, ingefær, salt og æg. Form farsen til kødboller på størrelse med en valnød.
  4. Varm olie i en stor pande. Steg kødbollerne ved god varme til de er gennemstegte, ca. 8 min. Vend jævnligt.
  5. Skyl forårsløg og hak fint. Skyl og hak koriander. Hæld yoghurt i en skål, bland med lidt salt og vend forsigtigt yoghurten med agurk og forårsløg. Drys med koriander (gem halvdelen til pynt).
  6. Skær tomaterne i grove tern. Vend med løg i en skål, dryp med olie og vineddike.
  7. Varm brødene på begge sider på brødristeren Alternativt kan du tænde ovnen på 200 grader og varme brødene 3-4 min.
  8. Drys koriander over kødbollerne og servér med tomatsalsa, naanbrød, ris og raita.

Tilberedning – ca. 35 min.

  1. Riv agurken fint, lad den dryppe af i en si. TIP: Du kan også skære agurken i små tern, del den og fjern den bløde midte først.
  2. Kog risene i 3½ dl vand tilsat ½ tsk salt i 12 min. Sluk og lad trække, til resten af retten er færdig.
  3. Hak løg fint (du skal bruge halvdelen i salsaen). Fjern frø og frøvægge og hak chili fint. Skræl og riv ingefær. Bland kød, rasp, chili, løg, stødt koriander, ingefær, salt og æg. Form farsen til kødboller på størrelse med en valnød.
  4. Varm olie i en stor pande. Steg kødbollerne ved god varme til de er gennemstegte, ca. 8 min. Vend jævnligt.
  5. Skyl forårsløg og hak fint. Skyl og hak koriander. Hæld yoghurt i en skål, bland med lidt salt og vend forsigtigt yoghurten med agurk og forårsløg. Drys med koriander (gem halvdelen til pynt).
  6. Skær tomaterne i grove tern. Vend med løg i en skål, dryp med olie og vineddike.
  7. Varm brødene på begge sider på brødristeren Alternativt kan du tænde ovnen på 200 grader og varme brødene 3-4 min.
  8. Drys koriander over kødbollerne og servér med tomatsalsa, naanbrød, ris og raita.

Tilberedning – ca. 35 min.

  1. Riv agurken fint, lad den dryppe af i en si. TIP: Du kan også skære agurken i små tern, del den og fjern den bløde midte først.
  2. Kog risene i 3½ dl vand tilsat ½ tsk salt i 12 min. Sluk og lad trække, til resten af retten er færdig.
  3. Hak løg fint (du skal bruge halvdelen i salsaen). Fjern frø og frøvægge og hak chili fint. Skræl og riv ingefær. Bland kød, rasp, chili, løg, stødt koriander, ingefær, salt og æg. Form farsen til kødboller på størrelse med en valnød.
  4. Varm olie i en stor pande. Steg kødbollerne ved god varme til de er gennemstegte, ca. 8 min. Vend jævnligt.
  5. Skyl forårsløg og hak fint. Skyl og hak koriander. Hæld yoghurt i en skål, bland med lidt salt og vend forsigtigt yoghurten med agurk og forårsløg. Drys med koriander (gem halvdelen til pynt).
  6. Skær tomaterne i grove tern. Vend med løg i en skål, dryp med olie og vineddike.
  7. Varm brødene på begge sider på brødristeren Alternativt kan du tænde ovnen på 200 grader og varme brødene 3-4 min.
  8. Drys koriander over kødbollerne og servér med tomatsalsa, naanbrød, ris og raita.

Tilberedning – ca. 35 min.

  1. Riv agurken fint, lad den dryppe af i en si. TIP: Du kan også skære agurken i små tern, del den og fjern den bløde midte først.
  2. Kog risene i 3½ dl vand tilsat ½ tsk salt i 12 min. Sluk og lad trække, til resten af retten er færdig.
  3. Hak løg fint (du skal bruge halvdelen i salsaen). Fjern frø og frøvægge og hak chili fint. Skræl og riv ingefær. Bland kød, rasp, chili, løg, stødt koriander, ingefær, salt og æg. Form farsen til kødboller på størrelse med en valnød.
  4. Varm olie i en stor pande. Steg kødbollerne ved god varme til de er gennemstegte, ca. 8 min. Vend jævnligt.
  5. Skyl forårsløg og hak fint. Skyl og hak koriander. Hæld yoghurt i en skål, bland med lidt salt og vend forsigtigt yoghurten med agurk og forårsløg. Drys med koriander (gem halvdelen til pynt).
  6. Skær tomaterne i grove tern. Vend med løg i en skål, dryp med olie og vineddike.
  7. Varm brødene på begge sider på brødristeren Alternativt kan du tænde ovnen på 200 grader og varme brødene 3-4 min.
  8. Drys koriander over kødbollerne og servér med tomatsalsa, naanbrød, ris og raita.

Næringsindhold pr. person

Energi: 3848 kJ (920 kcal)

Energi (kJ) Energi (kcal) Energi (%)
Protein 861 206 22
Kulhydrat 2182 522 57
Fedt 805 192 21

Er du sulten efter mere?

Aftensmad Frikadeller Sommerretter

Klar til at prøve retnemt?

Meld dig til LIGE NU og få 10 % rabat de første 2 gange og spar op til 284,-. Det er helt uforpligtende og du kan melde dig fra igen fra uge til uge.

tilmeld dig nu