Slip for at spekulere over aftensmaden

Få sunde, komplette måltidskasser med opskrifter og alle råvarer leveret lige til døren.

  • Slip for at finde på aftensmaden
  • Spar tid på indkøb
  • Få nem aftensmad
  • Ingen binding
Tilmeld dig og spar 10 %
Bente S. Sørensen
Jægerspris, DK
Det ER ret nemt!!
Positivt overasket over de lækre måltidskasser, som vi p.t. har fået leveret 8 af...Varerne er friske og velsmagende og det passer fint med portions størrelserne, på trods af 2 halv store drenge og en sulten mand :-)
Og hvor er det fedt - ikke at skulle handle og finde på hele tiden - kan varmt anbefale retnemt.dk :-)

Slip for at spekulere over aftensmaden

Få sunde, komplette måltidskasser med opskrifter og alle råvarer leveret lige til døren.

Slip for at spekulere over aftensmaden

Få sunde, komplette måltidskasser med opskrifter og alle råvarer leveret lige til døren.

  • Slip for at finde på aftensmaden
  • Spar tid på indkøb
  • Få nem aftensmad
  • Ingen binding
GæsteRet

Himmel und Erde... på dansk — Oksecuvette med rodfrugtmos og stegte æbler

(baseret på 286 kunders bedømmelse)

Ingredienser

ca. 450 g oksecuvette
Salt og peber
Rodfrugtmos:
½ selleri
200 g pastinak eller persillerod
200 g gulerødder 
1 bagekartoffel
Stegte æbler:
2 æbler 
2½ spsk æble eddike 
1 spsk honning



Ingredienser

ca. 550 g oksecuvette
Salt og peber
Rodfrugtmos:
½ selleri
300 g pastinak eller persillerod
300 g gulerødder
2 bagekartofler
Stegte æbler:
3 æbler
½ dl æble eddike
1 spsk honning



Ingredienser

ca. 900 g oksecuvette
Salt og peber
Rodfrugtmos
½ selleri
400 g pastinak eller persillerod
350 g gulerødder
2 bagekartofler
Stegte æbler: 
4 æbler
3/4 dl æble eddike
2 spsk honning



Tilberedning – ca. 40 min.

  1. Tænd ovnen på 210 grader. Rids fedtlaget på cuvetten. Dup kødet tørt med køkkenrulle, krydr med salt og peber.
  2. Læg kødet på en varm pande, først med fedtsiden nedad og brun på begge sider. Sæt et stegetermometer i stegen, så spidsen sidder midt kødet. Steg cuvetten i ovnen til centrumtemperaturen er 58°-60° (25-35 min).
  3. Skyl og skræl rodfrugterne. Skær i stykker på ca. 3x3 cm. Kom dem hele op i en gryde, hæld vand på til det dækker, og kog til det er kogt HELT ud. Det tager ca. 12-15 min.
  4. Skær æblerne i både, ca 8 pr æble. Fjern kernehusene.
  5. Varm en pande ved god varme og steg æblebådene i 4 min. Tilsæt eddike og honning, kog ved god varme til det bliver til sirup omkring æblerne.
  6. Når alle rodfrugterne er kogt helt ud, hældes vandet fra. Pisk med piskeris, til det er en grov mos. Smag til med salt og peber. (Hvis du er til luksusudgaven, kan du også komme lidt smør i mosen)
  7. Server som på billedet.

Opskriften er venligst udlånt af VoresMad.dk

Tilberedning – ca. 40 min.

  1. Tænd ovnen på 210 grader. Rids fedtlaget på cuvetten. Dup kødet tørt med køkkenrulle, krydr med salt og peber.
  2. Læg kødet på en varm pande, først med fedtsiden nedad og brun på begge sider. Sæt et stegetermometer i stegen, så spidsen sidder midt kødet. Steg cuvetten i ovnen til centrumtemperaturen er 58°-60° (25-35 min).
  3. Skyl og skræl rodfrugterne. Skær i stykker på ca. 3x3 cm. Kom dem hele op i en gryde, hæld vand på til det dækker, og kog til det er kogt HELT ud. Det tager ca. 12-15 min.
  4. Skær æblerne i både, ca 8 pr æble. Fjern kernehusene.
  5. Varm en pande ved god varme og steg æblebådene i 4 min. Tilsæt eddike og honning, kog ved god varme til det bliver til sirup omkring æblerne.
  6. Når alle rodfrugterne er kogt helt ud, hældes vandet fra. Pisk med piskeris, til det er en grov mos. Smag til med salt og peber. (Hvis du er til luksusudgaven, kan du også komme lidt smør i mosen)
  7. Server som på billedet.

Opskriften er venligst udlånt af VoresMad.dk

Tilberedning – ca. 40 min.

  1. Tænd ovnen på 210 grader. Rids fedtlaget på cuvetten. Dup kødet tørt med køkkenrulle, krydr med salt og peber.
  2. Læg kødet på en varm pande, først med fedtsiden nedad og brun på begge sider. Sæt et stegetermometer i stegen, så spidsen sidder midt kødet. Steg cuvetten i ovnen til centrumtemperaturen er 58°-60° (25-35 min).
  3. Skyl og skræl rodfrugterne. Skær i stykker på ca. 3x3 cm. Kom dem hele op i en gryde, hæld vand på til det dækker, og kog til det er kogt HELT ud. Det tager ca. 12-15 min.
  4. Skær æblerne i både, ca 8 pr æble. Fjern kernehusene.
  5. Varm en pande ved god varme og steg æblebådene i 4 min. Tilsæt eddike og honning, kog ved god varme til det bliver til sirup omkring æblerne.
  6. Når alle rodfrugterne er kogt helt ud, hældes vandet fra. Pisk med piskeris, til det er en grov mos. Smag til med salt og peber. (Hvis du er til luksusudgaven, kan du også komme lidt smør i mosen).
  7. Server som på billedet.

Opskriften er venligst udlånt af VoresMad.dk

Næringsindhold pr. person

Energi: 3076 kJ (735 kcal)

Energi (kJ) Energi (kcal) Energi (%)
Protein 923 221 30
Kulhydrat 1384 331 45
Fedt 769 184 25

Klar til at prøve retnemt?

Meld dig til LIGE NU og få 10 % rabat de første 2 gange og spar op til 284,-. Det er helt uforpligtende og du kan melde dig fra igen fra uge til uge.

tilmeld dig nu