Slip for at spekulere over aftensmaden

Få sunde, komplette måltidskasser med opskrifter og alle råvarer leveret lige til døren.

  • Slip for at finde på aftensmaden
  • Spar tid på indkøb
  • Få nem aftensmad
  • Ingen binding
Tilmeld dig og spar 10 %
Bente S. Sørensen
Jægerspris, DK
Det ER ret nemt!!
Positivt overasket over de lækre måltidskasser, som vi p.t. har fået leveret 8 af...Varerne er friske og velsmagende og det passer fint med portions størrelserne, på trods af 2 halv store drenge og en sulten mand :-)
Og hvor er det fedt - ikke at skulle handle og finde på hele tiden - kan varmt anbefale retnemt.dk :-)

Slip for at spekulere over aftensmaden

Få sunde, komplette måltidskasser med opskrifter og alle råvarer leveret lige til døren.

Slip for at spekulere over aftensmaden

Få sunde, komplette måltidskasser med opskrifter og alle råvarer leveret lige til døren.

  • Slip for at finde på aftensmaden
  • Spar tid på indkøb
  • Få nem aftensmad
  • Ingen binding
Verden

Italienske kødboller i cremet sauce — med pasta

(baseret på 1388 kunders bedømmelse)

Ingredienser

250 g pasta
300 g hakket okse
1 fed hvidløg
1-2 spsk hvedemel
½ tsk paprika
1 spsk olie
25 g smør
½ løg
125 g champignoner
1 spsk tomatpuré
1½ tsk sennep
0,4 dl hvidvin
0,75 dl oksebouillon
- (½ terning + 0,75 dl vand)
0,75 dl creme fraiche
Persille
Salt og peber
 

Ingredienser

250 g pasta
450 g hakket okse
1 fed hvidløg
1-2 spsk hvedemel
½ tsk paprika
1 spsk olie
25 g smør
½ løg
125 g champignoner
1 spsk tomatpuré
1½ tsk sennep
0,4 dl hvidvin
0,75 dl oksebouillon
- (½ terning + 0,75 dl vand)
0,75 dl creme fraiche
Persille
Salt og peber
 

Ingredienser

375 g pasta
450 g hakket okse
1½ fed hvidløg / ½ solo hvidløg
2 spsk hvedemel
1 tsk paprika
1½ spsk olie
37½ g smør
3/4 løg
175 g champignoner
1½ spsk tomatpuré
2 tsk sennep
½ dl hvidvin
1 dl oksebouillon
- (3/4 terning + 1 dl vand)
1,25 dl creme fraiche
Persille
Salt og peber
 

Ingredienser

375 g pasta
600 g hakket okse
1½ fed hvidløg / ½ solo hvidløg
2 spsk hvedemel
1 tsk paprika
1½ spsk olie
37½ g smør
3/4 løg
175 g champignoner
1½ spsk tomatpuré
2 tsk sennep
½ dl hvidvin
1 dl oksebouillon
- (3/4 terning + 1 dl vand)
1,25 dl creme fraiche
Persille
Salt og peber
 

Ingredienser

500 g pasta
600 g hakket okse
2 fed hvidløg / 2/3 solo hvidløg
2-3 spsk hvedemel
1 tsk paprika
2 spsk olie
50 g smør
1 løg
250 g champignoner
2 spsk tomatpuré
2-3 tsk sennep
0,7 dl hvidvin
1,25 dl oksebouillon
- (3/4 terning + 1,25 dl vand)
1½ dl creme fraiche
Persille
Salt og peber
 

Ingredienser

500 g pasta
900 g hakket okse
2 fed hvidløg / 2/3 solo hvidløg
2-3 spsk hvedemel
1 tsk paprika
2 spsk olie
50 g smør
1 løg
250 g champignoner
2 spsk tomatpuré
2-3 tsk sennep
0,7 dl hvidvin
1,25 dl oksebouillon
- (3/4 terning + 1,25 dl vand)
1½ dl creme fraiche
Persille
Salt og peber
 

Ingredienser

750 g pasta
900 g hakket okse
3 fed hvidløg / 1 solo hvidløg
3-3½ spsk hvedemel
1½ tsk paprika
2½ spsk olie
60 g smør
1½ løg
500 g champignoner
3 spsk tomatpuré
3-4 tsk sennep
1 dl hvidvin
2 dl oksebouillon
- (1 terning + 2 dl vand)
2 dl creme fraiche
Persille
Salt og peber
 

Tilberedning – ca. 40 min.

  1. Pil og pres hvidløg. Bland det godt med det hakkede kød, salt og peber i en skål.
  2. Bland mel, paprika og peber i en plastpose. Form det hakkede kød til kødboller med en teske og læg dem i posen med det krydrede mel. Ryst posen godt, så melet fordeles godt på kødbollerne.
  3. Varm olien og halvdelen af smørret i en stor pande. Når det skummer steges kødbollerne ved moderat varme til de er brunede på alle sider - vend dem forsigtigt. Tag dem af panden og læg dem på et stykke køkkenrulle.
  4. Kog pastaen i rigeligt letsaltet vand i 10 min.
  5. Pil løg og skær i tynde skiver. Skyl og halver champignonerne. Smelt det resterende smør på panden, kom løg på, og steg til det er blødt. Kom champignonerne i og lad dem stege med ca. 2 min. Tilsæt tomatpuré, sennep, vin og bouillon. Bland det godt sammen og kom kødbollerne tilbage på panden.
  6. Bring forsigtigt blandingen i kog og lad den simre i 5 min, rør af og til i saucen. Rør creme fraiche i til saucen er lind. Rør af og til. Smag til med salt og peber.
  7. Skyl og hak persille fint. Drys retten med persille og server rygende varm med pasta til.
     

Tilberedning – ca. 40 min.

  1. Pil og pres hvidløg. Bland det godt med det hakkede kød, salt og peber i en skål.
  2. Bland mel, paprika og peber i en plastpose. Form det hakkede kød til kødboller med en teske og læg dem i posen med det krydrede mel. Ryst posen godt, så melet fordeles godt på kødbollerne.
  3. Varm olien og halvdelen af smørret i en stor pande. Når det skummer steges kødbollerne ved moderat varme til de er brunede på alle sider - vend dem forsigtigt. Tag dem af panden og læg dem på et stykke køkkenrulle.
  4. Kog pastaen i rigeligt letsaltet vand i 10 min.
  5. Pil løg og skær i tynde skiver. Skyl og halver champignonerne. Smelt det resterende smør på panden, kom løg på, og steg til det er blødt. Kom champignonerne i og lad dem stege med ca. 2 min. Tilsæt tomatpuré, sennep, vin og bouillon. Bland det godt sammen og kom kødbollerne tilbage på panden.
  6. Bring forsigtigt blandingen i kog og lad den simre i 5 min, rør af og til i saucen. Rør creme fraiche i til saucen er lind. Rør af og til. Smag til med salt og peber.
  7. Skyl og hak persille fint. Drys retten med persille og server rygende varm med pasta til.
     

Tilberedning – ca. 40 min.

  1. Pil og pres hvidløg. Bland det godt med det hakkede kød, salt og peber i en skål.
  2. Bland mel, paprika og peber i en plastpose. Form det hakkede kød til kødboller med en teske og læg dem i posen med det krydrede mel. Ryst posen godt, så melet fordeles godt på kødbollerne.
  3. Varm olien og halvdelen af smørret i en stor pande. Når det skummer steges kødbollerne ved moderat varme til de er brunede på alle sider - vend dem forsigtigt. Tag dem af panden og læg dem på et stykke køkkenrulle.
  4. Kog pastaen i rigeligt letsaltet vand i 10 min.
  5. Pil løg og skær i tynde skiver. Skyl og halver champignonerne. Smelt det resterende smør på panden, kom løg på, og steg til det er blødt. Kom champignonerne i og lad dem stege med ca. 2 min. Tilsæt tomatpuré, sennep, vin og bouillon. Bland det godt sammen og kom kødbollerne tilbage på panden.
  6. Bring forsigtigt blandingen i kog og lad den simre i 5 min, rør af og til i saucen. Rør creme fraiche i til saucen er lind. Rør af og til. Smag til med salt og peber.
  7. Skyl og hak persille fint. Drys retten med persille og server rygende varm med pasta til.
     

Tilberedning – ca. 40 min.

  1. Pil og pres hvidløg. Bland det godt med det hakkede kød, salt og peber i en skål.
  2. Bland mel, paprika og peber i en plastpose. Form det hakkede kød til kødboller med en teske og læg dem i posen med det krydrede mel. Ryst posen godt, så melet fordeles godt på kødbollerne.
  3. Varm olien og halvdelen af smørret i en stor pande. Når det skummer steges kødbollerne ved moderat varme til de er brunede på alle sider - vend dem forsigtigt. Tag dem af panden og læg dem på et stykke køkkenrulle.
  4. Kog pastaen i rigeligt letsaltet vand i 10 min.
  5. Pil løg og skær i tynde skiver. Skyl og halver champignonerne. Smelt det resterende smør på panden, kom løg på, og steg til det er blødt. Kom champignonerne i og lad dem stege med ca. 2 min. Tilsæt tomatpuré, sennep, vin og bouillon. Bland det godt sammen og kom kødbollerne tilbage på panden.
  6. Bring forsigtigt blandingen i kog og lad den simre i 5 min, rør af og til i saucen. Rør creme fraiche i til saucen er lind. Rør af og til. Smag til med salt og peber.
  7. Skyl og hak persille fint. Drys retten med persille og server rygende varm med pasta til.
     

Tilberedning – ca. 40 min.

  1. Pil og pres hvidløg. Bland det godt med det hakkede kød, salt og peber i en skål.
  2. Bland mel, paprika og peber i en plastpose. Form det hakkede kød til kødboller med en teske og læg dem i posen med det krydrede mel. Ryst posen godt, så melet fordeles godt på kødbollerne.
    Varm olien og halvdelen af smørret i en stor pande. Når det skummer steges kødbollerne ved moderat varme til de er brunede på alle sider - vend dem forsigtigt. Tag dem af panden og læg dem på et stykke køkkenrulle.
  3. Kog pastaen i rigeligt letsaltet vand i 10 min.
  4. Pil løg og skær i tynde skiver. Skyl og halver champignonerne. Smelt det resterende smør på panden, kom løg på, og steg til det er blødt. Kom champignonerne i og lad dem stege med ca. 2 min. Tilsæt tomatpuré, sennep, vin og bouillon. Bland det godt sammen og kom kødbollerne tilbage på panden.
  5. Bring forsigtigt blandingen i kog og lad den simre i 5 min, rør af og til i saucen. Rør creme fraiche i til saucen er lind. Rør af og til. Smag til med salt og peber.
  6. Skyl og hak persille fint. Drys retten med persille og server rygende varm med pasta til.
     

Tilberedning – ca. 40 min.

  1. Pil og pres hvidløg. Bland det godt med det hakkede kød, salt og peber i en skål.
  2. Bland mel, paprika og peber i en plastpose. Form det hakkede kød til kødboller med en teske og læg dem i posen med det krydrede mel. Ryst posen godt, så melet fordeles godt på kødbollerne.
  3. Varm olien og halvdelen af smørret i en stor pande. Når det skummer steges kødbollerne ved moderat varme til de er brunede på alle sider - vend dem forsigtigt. Tag dem af panden og læg dem på et stykke køkkenrulle.
  4. Kog pastaen i rigeligt letsaltet vand i 10 min.
  5. Pil løg og skær i tynde skiver. Skyl og halver champignonerne. Smelt det resterende smør på panden, kom løg på, og steg til det er blødt. Kom champignonerne i og lad dem stege med ca. 2 min. Tilsæt tomatpuré, sennep, vin og bouillon. Bland det godt sammen og kom kødbollerne tilbage på panden.
  6. Bring forsigtigt blandingen i kog og lad den simre i 5 min, rør af og til i saucen. Rør creme fraiche i til saucen er lind. Rør af og til. Smag til med salt og peber.
  7. Skyl og hak persille fint. Drys retten med persille og server rygende varm med pasta til.
     

Tilberedning – ca. 40 min.

  1. Pil og pres hvidløg. Bland det godt med det hakkede kød, salt og peber i en skål.
  2. Bland mel, paprika og peber i en plastpose. Form det hakkede kød til kødboller med en teske og læg dem i posen med det krydrede mel. Ryst posen godt, så melet fordeles godt på kødbollerne.
    Varm olien og halvdelen af smørret i en stor pande. Når det skummer steges kødbollerne ved moderat varme til de er brunede på alle sider - vend dem forsigtigt. Tag dem af panden og læg dem på et stykke køkkenrulle.
  3. Kog pastaen i rigeligt letsaltet vand i 10 min.
  4. Pil løg og skær i tynde skiver. Skyl og halver champignonerne. Smelt det resterende smør på panden, kom løg på, og steg til det er blødt. Kom champignonerne i og lad dem stege med ca. 2 min. Tilsæt tomatpuré, sennep, vin og bouillon. Bland det godt sammen og kom kødbollerne tilbage på panden.
  5. Bring forsigtigt blandingen i kog og lad den simre i 5 min, rør af og til i saucen. Rør creme fraiche i til saucen er lind. Rør af og til. Smag til med salt og peber.
  6. Skyl og hak persille fint. Drys retten med persille og server rygende varm med pasta til.
     

Næringsindhold pr. person

Energi: 3771 kJ (901 kcal)

Energi (kJ) Energi (kcal) Energi (%)
Protein 785 188 21
Kulhydrat 1897 453 50
Fedt 1089 260 29

Klar til at prøve retnemt?

Meld dig til LIGE NU og få 10 % rabat de første 2 gange og spar op til 284,-. Det er helt uforpligtende og du kan melde dig fra igen fra uge til uge.

tilmeld dig nu