Slip for at spekulere over aftensmaden

Få sunde, komplette måltidskasser med opskrifter og alle råvarer leveret lige til døren.

  • Slip for at finde på aftensmaden
  • Spar tid på indkøb
  • Få nem aftensmad
  • Ingen binding
Tilmeld dig og spar 10 %
Bente S. Sørensen
Jægerspris, DK
Det ER ret nemt!!
Positivt overasket over de lækre måltidskasser, som vi p.t. har fået leveret 8 af...Varerne er friske og velsmagende og det passer fint med portions størrelserne, på trods af 2 halv store drenge og en sulten mand :-)
Og hvor er det fedt - ikke at skulle handle og finde på hele tiden - kan varmt anbefale retnemt.dk :-)

Slip for at spekulere over aftensmaden

Få sunde, komplette måltidskasser med opskrifter og alle råvarer leveret lige til døren.

Slip for at spekulere over aftensmaden

Få sunde, komplette måltidskasser med opskrifter og alle råvarer leveret lige til døren.

  • Slip for at finde på aftensmaden
  • Spar tid på indkøb
  • Få nem aftensmad
  • Ingen binding
Lækker

Kyllingetacos med mangoris — og cremet topping

(baseret på 532 kunders bedømmelse)

Ingredienser

2 dl vildrisblanding
300 g kyllingeinderfilet
2 tsk olie
4 tsk tacokrydderi
½ peberfrugt
½ mango
100 g Philadelphia med hvidløg og urter
6 tacoskaller
Salt og peber

Ingredienser

2 dl vildrisblanding
450 g kyllinginderfilet
2 tsk olie
4 tsk tacokrydderi
½ peberfrugt
½ mango
100 g Philadelphia med hvidløg og urter
6 tacoskaller
Salt og peber

Ingredienser

3 dl vildrisblanding
450 g kyllinginderfilet
3 tsk olie
6 tsk tacokrydderi
3/4 peberfrugt
1 lille mango
150 g Philadelphia med hvidløg og urter
9 tacoskaller
Salt og peber

Ingredienser

3 dl vildrisblanding
600 g kylling
3 tsk olie
6 tsk tacokrydderi
3/4 peberfrugt
1 lille mango
150 g Philadelphia med hvidløg og urter
9 tacoskaller
Salt og peber

Ingredienser

4 dl vildrisblanding
600 g kylling
4 tsk olie
8 tsk tacokrydderi
1 peberfrugt
1 mango
200 g Philadelphia med hvidløg og urter
12 tacoskaller
Salt og peber

Ingredienser

4 dl vildrisblanding
900 g kyllinginderfilet
4 tsk olie
8 tsk tacokrydderi
1 peberfrugt
1 mango
200 g Philadelphia med hvidløg og urter
12 tacoskaller
Salt og peber

Tilberedning

  1. Kog risene i 3 dl vand tilsat ½ tsk salt i 15 min. under låg for svag varme. Sluk for varmen og lad dem trække til resten af retten er færdig.
  2. Tænd ovnen på 125 grader. Skræl mangoen og skær den i tern (se en video om hvordan du gør det på Youtube).
  3. Sæt tacoskallerne i ovnen i 12 min. Skyl peberfrugten, fjern kernerne og skær den i tern. Skær kyllingen i mundrette tern og bland dem med 3 tsk tacokrydderi.
  4. Varm olien på en stegepande og steg kyllingen i 5 min. ved god varme. Rør jævnligt. Tilsæt peberfrugt og 1/4 af mangoternene, rør rundt og steg videre i 2 min.
  5. Rør Philadelphiaosten med resten af tacokrydderiet i en lille skål.
  6. Bland resten af mangoternene med risen.
  7. Fyld tacoskallerne med den stegte kylling, top med oste-blandingen og server med mangoris.

Opskriften er venligst udlånt af Kraft Foods

Tilberedning

  1. Kog risene i 3½ dl vand tilsat ½ tsk salt i 15 min. under låg for svag varme. Sluk for varmen og lad dem trække til resten af retten er færdig.
  2. Tænd ovnen på 125 grader. Skræl mangoen og skær den i tern (se en video om hvordan du gør det på Youtube).
  3. Sæt tacoskallerne i ovnen i 12 min. Skyl peberfrugten, fjern kernerne og skær den i tern. Skær kyllingen i mundrette tern og bland dem med 3 tsk tacokrydderi.
  4. Varm olien på en stegepande og steg kyllingen i 5 min. ved god varme. Rør jævnligt. Tilsæt peberfrugt og 1/4 af mangoternene, rør rundt og steg videre i 2 min.
  5. Rør Philadelphiaosten med resten af tacokrydderiet i en lille skål.
  6. Bland resten af mangoternene med risen.
  7. Fyld tacoskallerne med den stegte kylling, top med oste-blandingen og server med mangoris.

Opskriften er venligst udlånt af Kraft Foods

Tilberedning

  1. Kog risene i 5 dl vand tilsat ½ tsk salt i 15 min. under låg for svag varme. Sluk for varmen og lad dem trække til resten af retten er færdig.
  2. Tænd ovnen på 125 grader. Skræl mangoen og skær den i tern (se en video om hvordan du gør det på Youtube).
  3. Sæt tacoskallerne i ovnen i 12 min. Skyl peberfrugten, fjern kernerne og skær den i tern. Skær kyllingen i mundrette tern og bland dem med 4 tsk tacokrydderi.
  4. Varm olien i en stegepande og steg kyllingen i 5 minutter ved god varme. Rør jævnligt. Tilsæt peberfrugt og en 1/4 af mangoternene, rør rundt og steg videre i 2 min.
  5. Rør Philadelphiaosten med resten af tacokrydderiet i en lille skål.
  6. Bland resten af mangoternene med risen.
  7. Fyld tacoskallerne med den stegte kylling, top med oste-blandingen og server med mangoris.

Opskriften er venligst udlånt af Kraft Foods

Tilberedning

  1. Kog risene i 5 dl vand tilsat ½ tsk salt i 15 min. under låg for svag varme. Sluk for varmen og lad dem trække til resten af retten er færdig.
  2. Tænd ovnen på 125 grader. Skræl mangoen og skær den i tern (se en video her om hvordan du gør det).
  3. Sæt tacoskallerne i ovnen i 12 min. Skyl peberfrugten, fjern kernerne og skær den i tern. Skær kyllingen i mundrette tern og bland dem med 4 tsk tacokrydderi.
  4. Varm olien i en stegepande og steg kyllingen i 5 minutter ved god varme. Rør jævnligt. Tilsæt peberfrugt og en 1/4 af mangoternene, rør rundt og steg videre i 2 min.
  5. Rør Philadelphiaosten med resten af tacokrydderiet i en lille skål.
  6. Bland resten af mangoternene med risen.
  7.  Fyld tacoskallerne med den stegte kylling, top med oste-blandingen og server med mangoris.

Opskriften er venligst udlånt af Kraft Foods

Tilberedning

  1. Kog risene i 7 dl vand tilsat 1 tsk salt i 15 min. under låg for svag varme. Sluk for varmen og lad dem trække til resten af retten er færdig.
  2. Tænd ovnen på 125 grader. Skræl mangoen og skær den i tern (se en video om hvordan du gør det på Youtube).
  3. Sæt tacoskallerne i ovnen i 12 min. Skyl peberfrugt, fjern kernerne og skær den i tern. Skær kyllingen i mundrette tern og bland dem med 5 tsk tacokrydderi.
  4. Varm olien på en stegepande og steg kyllingen i 5 minutter ved god varme. Rør jævnligt. Tilsæt peberfrugt og en 1/4 af mangoternene, rør rundt og steg videre i 2 min.
  5. Rør Philadelphiaosten med resten af tacokrydderiet i en lille skål.
  6. Bland resten af mangoternene med risen.
  7. Fyld tacoskallerne med den stegte kylling, top med oste-blandingen og server med mangoris.

Opskriften er venligst udlånt af Kraft Foods

Tilberedning

  1. Kog risene i 7 dl vand tilsat 1 tsk salt i 15 min. under låg for svag varme. Sluk for varmen og lad dem trække til resten af retten er færdig.
  2. Tænd ovnen på 125 grader. Skræl mangoen og skær den i tern (se en video om hvordan du gør det på Youtube).
  3. Sæt tacoskallerne i ovnen i 12 min. Skyl peberfrugt, fjern kernerne og skær den i tern. Skær kyllingen i mundrette tern og bland dem med 5 tsk tacokrydderi.
  4. Varm olien på en stegepande og steg kyllingen i 5 minutter ved god varme. Rør jævnligt. Tilsæt peberfrugt og en 1/4 af mangoternene, rør rundt og steg videre i 2 min.
  5. Rør Philadelphiaosten med resten af tacokrydderiet i en lille skål.
  6. Bland resten af mangoternene med risen.
  7. Fyld tacoskallerne med den stegte kylling, top med oste-blandingen og server med mangoris.

Opskriften er venligst udlånt af Kraft Foods

Næringsindhold pr. person

Energi: 3780 kJ (903 kcal)

Energi (kJ) Energi (kcal) Energi (%)
Protein 794 190 21
Kulhydrat 1884 450 50
Fedt 1102 263 29

Klar til at prøve retnemt?

Meld dig til LIGE NU og få 10 % rabat de første 2 gange og spar op til 284,-. Det er helt uforpligtende og du kan melde dig fra igen fra uge til uge.

tilmeld dig nu