Slip for at spekulere over aftensmaden

Få sunde, komplette måltidskasser med opskrifter og alle råvarer leveret lige til døren.

  • Slip for at finde på aftensmaden
  • Spar tid på indkøb
  • Få nem aftensmad
  • Ingen binding
Tilmeld dig og spar fragten
Bente S. Sørensen
Jægerspris, DK
Det ER ret nemt!!
Positivt overasket over de lækre måltidskasser, som vi p.t. har fået leveret 8 af...Varerne er friske og velsmagende og det passer fint med portions størrelserne, på trods af 2 halv store drenge og en sulten mand :-)
Og hvor er det fedt - ikke at skulle handle og finde på hele tiden - kan varmt anbefale retnemt.dk :-)

Slip for at spekulere over aftensmaden

Få sunde, komplette måltidskasser med opskrifter og alle råvarer leveret lige til døren.

Slip for at spekulere over aftensmaden

Få sunde, komplette måltidskasser med opskrifter og alle råvarer leveret lige til døren.

  • Slip for at finde på aftensmaden
  • Spar tid på indkøb
  • Få nem aftensmad
  • Ingen binding
HavRet

Cremet pasta med røget laks

(baseret på 877 kunders bedømmelse)

Ingredienser

150 g røget laks i skiver
1 rødløg
1/2 broccoli
250 g pasta
75 g Philadelphia naturel
Dild
Salt og peber
Smør eller olie

Ingredienser

200 g røget laks i skiver
1-2 rødløg
1 broccoli 
375 g pasta
100 g Philadelphia naturel
Dild
Salt og peber
Smør eller olie

Ingredienser

300 g røget laks i skiver
2 rødløg
1 broccoli
500 g pasta
150 g Philadelphia Naturel
Dild
Salt & Peber
Smør eller olie

Ingredienser

400 g røget laks i skiver
3 rødløg
1 broccoli
700 g pasta
200 g Philadelphia naturel
Dild
Salt og peber
Smør eller olie

Tilberedning – ca. 20 min.

  1. Sæt en gryde over med rigeligt vand til pastaen og kog den i ca. 9 min. Gem 1/4 dl af kogevandet.
  2. Pil løget og skær det i tynde skiver. Skyl og del broccoli i små buketter. Svits både løg og broccoli i en sauterpande i lidt smør eller olie ved middel varme i ca. 3 min.
  3. Skær laksen i mindre stykker og tilsæt den til løgene og broccolien og steg med i ca. 2 min. Imens skylles og hakkes dild.
  4. Rør philadelphia osten med 1-2 spsk pastavand og kom det i panden med laks, løg og broccoli.
  5. Smag sovsen til med salt, peber og hakket dild. Vend sovsen forsigtigt med pastaen og varm den. Server evt. med lidt frisk dild på toppen. 

Tilberedning – ca. 20 min.

  1. Sæt en gryde over med rigeligt vand til pastaen og kog den i ca. 9 min. Gem 1/4 dl af kogevandet.
  2. Pil løget og skær det i tynde skiver. Skyl og del broccoli i små buketter. Svits både løg og broccoli i en sauterpande i lidt smør eller olie ved middel varme i ca. 3 min.
  3. Skær laksen i mindre stykker og tilsæt den til løgene og broccolien og steg med i ca. 2 min. Imens skylles og hakkes dild.
  4. Rør philadelphia osten med 1-2 spsk pastavand og kom det i panden med laks, løg og broccoli.
  5. Smag sovsen til med salt, peber og hakket dild. Vend sovsen forsigtigt med pastaen og varm den. Server evt. med lidt frisk dild på toppen.

Tilberedning – ca. 20 min.

  1. Sæt en gryde over med rigeligt vand til pastaen og kog den i ca. 9 min. Gem ½ dl af kogevandet.
  2. Pil løget og skær det i tynde skiver. Skyl og del broccoli i små buketter. Svits både løg og broccoli i en sauterpande i lidt smør eller olie ved middel varme i ca. 3 min.
  3. Skær laksen i mindre stykker og tilsæt den til løgene og broccolien og steg med i ca. 2 min. Imens skylles og hakkes dild.
  4. Rør philadelphia osten med 2-3 spsk pastavand og kom det i panden med laks, løg og broccoli.
  5. Smag sovsen til med salt, peber og hakket dild. Vend sovsen forsigtigt med pastaen og varm den. Server evt. med lidt frisk dild på toppen.

Tilberedning – ca. 20 min.

  1. Sæt en gryde over med rigeligt vand til pastaen og kog den i ca. 9 min. Gem 1 dl af kogevandet.
  2. Pil løget og skær det i tynde skiver. Skyl og del broccoli i små buketter. Svits både løg og broccoli i en sauterpande i lidt smør eller olie ved middel varme i ca. 3 min.
  3. Skær laksen i mindre stykker og tilsæt den til løgene og broccolien og steg med i ca. 2 min. Imens skylles og hakkes dild.
  4. Rør philadelphia osten med 4-5 spsk pastavand og kom det i panden med laks, løg og broccoli.
  5. Smag sovsen til med salt, peber og hakket dild. Vend sovsen forsigtigt med pastaen og varm den. Server evt. med lidt frisk dild på toppen. 

Næringsindhold pr. person

Energi: 3054 kJ (730 kcal)

Energi (kJ) Energi (kcal) Energi (%)
Protein 610 146 20
Kulhydrat 1635 391 54
Fedt 809 193 26

Klar til at prøve retnemt?

Lige nu kan du prøve RetNemt og spare fragten.

tilmeld dig nu