Slip for at spekulere over aftensmaden

Få sunde, komplette måltidskasser med opskrifter og alle råvarer leveret lige til døren.

  • Slip for at finde på aftensmaden
  • Spar tid på indkøb
  • Få nem aftensmad
  • Ingen binding
Tilmeld dig og spar 10 %
Bente S. Sørensen
Jægerspris, DK
Det ER ret nemt!!
Positivt overasket over de lækre måltidskasser, som vi p.t. har fået leveret 8 af...Varerne er friske og velsmagende og det passer fint med portions størrelserne, på trods af 2 halv store drenge og en sulten mand :-)
Og hvor er det fedt - ikke at skulle handle og finde på hele tiden - kan varmt anbefale retnemt.dk :-)

Slip for at spekulere over aftensmaden

Få sunde, komplette måltidskasser med opskrifter og alle råvarer leveret lige til døren.

Slip for at spekulere over aftensmaden

Få sunde, komplette måltidskasser med opskrifter og alle råvarer leveret lige til døren.

  • Slip for at finde på aftensmaden
  • Spar tid på indkøb
  • Få nem aftensmad
  • Ingen binding
Hav

Cremet pasta med røget laks

(baseret på 902 kunders bedømmelse)

Ingredienser

200 g røget laks
1 rødløg
1/2 broccoli
250 g pasta
75 g Philadelphia naturel
1-2 spsk kogevand fra pastaen
Dild
Salt og peber
Smør eller olie






Ingredienser

300 g røget laks
1 rødløg
1/2 broccoli
250 g pasta
75 g Philadelphia naturel
1-2 spsk kogevand fra pastaen
Dild
Salt og peber
Smør eller olie






Ingredienser

300 g røget laks
1-2 rødløg
1 broccoli 
375 g pasta
100 g Philadelphia naturel
1-2 spsk kogevand fra pastaen
Dild
Salt og peber
Smør eller olie






Ingredienser

400 g røget laks
1-2 rødløg
1 broccoli
375 g pasta
100 g Philadelphia naturel
1-2 spsk kogevand fra pastaen
Dild
Salt og peber
Smør eller olie






Ingredienser

400 g røget laks
2 rødløg
1 broccoli
500 g pasta
150 g Philadelphia Naturel
2-3 spsk kogevand fra pastaen
Dild
Salt og peber
Smør eller olie






Ingredienser

600 g røget laks
2 rødløg
1 broccoli
500 g pasta
150 g Philadelphia Naturel
2-3 spsk kogevand fra pastaen
Dild
Salt og peber
Smør eller olie






Ingredienser

600 g røget laks
3 rødløg
1 broccoli
700 g pasta
200 g Philadelphia naturel
4-5 spsk kogevand fra pastaen
Dild
Salt og peber
Smør eller olie






Tilberedning – ca. 20 min.

  1. Kog pastaen i rigelit vand i ca. 9 min, til den er al dente (har lidt bid). Gem 1/4 dl af kogevandet.
  2. Pil løg, skær i tynde skiver. Skyl broccoli, del i små buketter. Skyl og hak dild.
  3. Steg løg og broccoli på en pande i lidt smør eller olie ved middel varme i ca. 3 min.
  4. Skær laksen i mindre stykker. Tilsæt til løg og broccoli, steg med i ca. 2 min.
  5. Rør philadelphia osten med kogevand. Kom det i panden til laks, løg og broccoli.
  6. Smag til med salt, peber og hakket dild. Vend forsigtigt pastaen i sovsen og varm den igennem. Servér evt. med lidt frisk dild på toppen. 


Tilberedning – ca. 20 min.

  1. Kog pastaen i rigelit vand i ca. 9 min, til den er al dente (har lidt bid). Gem 1/4 dl af kogevandet.
  2. Pil løg, skær i tynde skiver. Skyl broccoli, del i små buketter. Skyl og hak dild.
  3. Steg løg og broccoli på en pande i lidt smør eller olie ved middel varme i ca. 3 min.
  4. Skær laksen i mindre stykker. Tilsæt til løg og broccoli, steg med i ca. 2 min.
  5. Rør philadelphia osten med kogevand. Kom det i panden til laks, løg og broccoli.
  6. Smag til med salt, peber og hakket dild. Vend forsigtigt pastaen i sovsen og varm den igennem. Servér evt. med lidt frisk dild på toppen. 


Tilberedning – ca. 20 min.

  1. Kog pastaen i rigelit vand i ca. 9 min, til den er al dente (har lidt bid). Gem 1/4 dl af kogevandet.
  2. Pil løg, skær i tynde skiver. Skyl broccoli, del i små buketter. Skyl og hak dild.
  3. Steg løg og broccoli på en pande i lidt smør eller olie ved middel varme i ca. 3 min.
  4. Skær laksen i mindre stykker. Tilsæt til løg og broccoli, steg med i ca. 2 min.
  5. Rør philadelphia osten med kogevand. Kom det i panden til laks, løg og broccoli.
  6. Smag til med salt, peber og hakket dild. Vend forsigtigt pastaen i sovsen og varm den igennem. Servér evt. med lidt frisk dild på toppen.


Tilberedning – ca. 20 min.

  1. Kog pastaen i rigelit vand i ca. 9 min, til den er al dente (har lidt bid). Gem 1/4 dl af kogevandet.
  2. Pil løg, skær i tynde skiver. Skyl broccoli, del i små buketter. Skyl og hak dild.
  3. Steg løg og broccoli på en pande i lidt smør eller olie ved middel varme i ca. 3 min.
  4. Skær laksen i mindre stykker. Tilsæt til løg og broccoli, steg med i ca. 2 min.
  5. Rør philadelphia osten med kogevand. Kom det i panden til laks, løg og broccoli.
  6. Smag til med salt, peber og hakket dild. Vend forsigtigt pastaen i sovsen og varm den igennem. Servér evt. med lidt frisk dild på toppen. 


Tilberedning – ca. 20 min.

  1. Kog pastaen i rigelit vand i ca. 9 min, til den er al dente (har lidt bid). Gem ½ dl af kogevandet.
  2. Pil løg, skær i tynde skiver. Skyl broccoli, del i små buketter. Skyl og hak dild.
  3. Steg løg og broccoli på en pande i lidt smør eller olie ved middel varme i ca. 3 min.
  4. Skær laksen i mindre stykker. Tilsæt til løg og broccoli, steg med i ca. 2 min.
  5. Rør philadelphia osten med kogevand. Kom det i panden til laks, løg og broccoli.
  6. Smag til med salt, peber og hakket dild. Vend forsigtigt pastaen i sovsen og varm den igennem. Servér evt. med lidt frisk dild på toppen.


Tilberedning – ca. 20 min.

  1. Kog pastaen i rigelit vand i ca. 9 min, til den er al dente (har lidt bid). Gem ½ dl af kogevandet.
  2. Pil løg, skær i tynde skiver. Skyl broccoli, del i små buketter. Skyl og hak dild.
  3. Steg løg og broccoli på en pande i lidt smør eller olie ved middel varme i ca. 3 min.
  4. Skær laksen i mindre stykker. Tilsæt til løg og broccoli, steg med i ca. 2 min.
  5. Rør philadelphia osten med kogevand. Kom det i panden til laks, løg og broccoli.
  6. Smag til med salt, peber og hakket dild. Vend forsigtigt pastaen i sovsen og varm den igennem. Servér evt. med lidt frisk dild på toppen. 


Tilberedning – ca. 20 min.

  1. Kog pastaen i rigelit vand i ca. 9 min, til den er al dente (har lidt bid). Gem 1 dl af kogevandet.
  2. Pil løg, skær i tynde skiver. Skyl broccoli, del i små buketter. Skyl og hak dild.
  3. Steg løg og broccoli på en pande i lidt smør eller olie ved middel varme i ca. 3 min.
  4. Skær laksen i mindre stykker. Tilsæt til løg og broccoli, steg med i ca. 2 min.
  5. Rør philadelphia osten med kogevand. Kom det i panden til laks, løg og broccoli.
  6. Smag til med salt, peber og hakket dild. Vend forsigtigt pastaen i sovsen og varm den igennem. Servér evt. med lidt frisk dild på toppen.


Næringsindhold pr. person

Energi: 3054 kJ (730 kcal)

Energi (kJ) Energi (kcal) Energi (%)
Protein 610 146 20
Kulhydrat 1635 391 54
Fedt 809 193 26

Klar til at prøve retnemt?

Meld dig til LIGE NU og få 10 % rabat de første 2 gange og spar op til 284,-. Det er helt uforpligtende og du kan melde dig fra igen fra uge til uge.

tilmeld dig nu