Slip for at spekulere over aftensmaden

Få sunde, komplette måltidskasser med opskrifter og alle råvarer leveret lige til døren.

  • Slip for at finde på aftensmaden
  • Spar tid på indkøb
  • Få nem aftensmad
  • Ingen binding
Tilmeld dig og spar 10 %
Bente S. Sørensen
Jægerspris, DK
Det ER ret nemt!!
Positivt overasket over de lækre måltidskasser, som vi p.t. har fået leveret 8 af...Varerne er friske og velsmagende og det passer fint med portions størrelserne, på trods af 2 halv store drenge og en sulten mand :-)
Og hvor er det fedt - ikke at skulle handle og finde på hele tiden - kan varmt anbefale retnemt.dk :-)

Slip for at spekulere over aftensmaden

Få sunde, komplette måltidskasser med opskrifter og alle råvarer leveret lige til døren.

Slip for at spekulere over aftensmaden

Få sunde, komplette måltidskasser med opskrifter og alle råvarer leveret lige til døren.

  • Slip for at finde på aftensmaden
  • Spar tid på indkøb
  • Få nem aftensmad
  • Ingen binding
Verden

Tortillas med mildt spicy fyld — og snack grønt

(baseret på 335 kunders bedømmelse)

Ingredienser

350 g gulerødder
275 g hakket oksekød
Olie
½ glas mild tacosauce
Salt og peber
4 tortillas
40 g revet ost
Tilbehør
½ dåse kidneybønner
Salat
½ agurk

TIP: Frys kødet ned, hvis ikke du kan nå at lave retten senest dagen efter levering.

Ingredienser

350 g gulerødder
415 g hakket oksekød
Olie
½ glas mild tacosauce
Salt og peber
4 tortillas
40 g revet ost
Tilbehør
½ dåse kidneybønner
Salat
½ agurk

TIP: Frys kødet ned, hvis ikke du kan nå at lave retten senest dagen efter levering.

Ingredienser

500 g gulerødder
415 g hakket oksekød
Olie
3/4 glas mild tacosauce
Salt og peber
6 tortillas
60 g revet ost
Tilbehør
3/4 dåse kidneybønner
Salat
3/4 agurk

TIP: Frys kødet ned, hvis ikke du kan nå at lave retten senest dagen efter levering.

Ingredienser

500 g gulerødder
550 g hakket oksekød
Olie
3/4 glas mild tacosauce
Salt og peber
6 tortillas
60 g revet ost
Tilbehør
3/4 dåse kidneybønner
Salat
3/4 agurk

TIP: Frys kødet ned, hvis ikke du kan nå at lave retten senest dagen efter levering.

Ingredienser

700 g gulerødder
550 g hakket oksekød
Olie
1 glas mild tacosauce
Salt og peber
8 tortillas
75 g revet ost
Tilbehør
1 dåse kidneybønner
Salat
1 agurk

TIP: Frys kødet ned, hvis ikke du kan nå at lave retten senest dagen efter levering.

Ingredienser

700 g gulerødder
825 g hakket oksekød
Olie
1 glas mild tacosauce
Salt og peber
8 tortillas
75 g revet ost
Tilbehør
1 dåse kidneybønner
Salat
1 agurk

TIP: Frys kødet ned, hvis ikke du kan nå at lave retten senest dagen efter levering.

Ingredienser

1 kg gulerødder
825 g hakket oksekød
Olie
1 glas mild tacosauce
Salt og peber
12 tortillas
150 g revet ost
Tilbehør
1½ dåse kidneybønner
Salat
1½ agurk

TIP: Frys kødet ned, hvis ikke du kan nå at lave retten senest dagen efter levering.

Tilberedning – ca. 20 min.

  1. Skræl og riv gulerødderne.
  2. Tænd ovnen på 200 grader, tag tortillas ud af posen og pak dem ind i alufolie. Varm tortillas i ovnen til resten af retten er færdig. TIP! Du kan også varme dem i microovn så skal de blot have ca 20 sek. pr stk (OBS uden alufolie)
  3. Hæld lidt olie i en gryde og steg kødet til det har skiftet farve, rør i det jævnligt så det deler sig. Kom tacosaucen og gulerødderne i. Kog det sammen ca. 6 minutter. Smag til med salt og peber.
  4. Skyl og tør agurken og skær den i små tern. Skyl salaten og skær den i grove stykker. Skyl og afdryp kidneybønnerne i en sigte.
  5. Servér de varme tortillas og fyld dem med kødsauce, bønner, grønt og reven ost efter smag.

Opskriften er venligst udlånt af Sæson

Tilberedning – ca. 20 min.

  1. Skræl og riv gulerødderne.
  2. Tænd ovnen på 200 grader, tag tortillas ud af posen og pak dem ind i alufolie. Varm tortillas i ovnen til resten af retten er færdig. TIP! Du kan også varme dem i microovn så skal de blot have ca 20 sek. pr stk (OBS uden alufolie!)
  3. Hæld lidt olie i en gryde og steg kødet til det har skiftet farve, rør i det jævnligt så det deler sig. Kom tacosaucen og gulerødderne i. Kog det sammen ca. 6 minutter. Smag til med salt og peber.
  4. Skyl og tør agurken og skær den i små tern. Skyl salaten og skær den i grove stykker. Skyl og afdryp kidneybønnerne i en sigte.
  5. Servér de varme tortillas og fyld dem med kødsauce, bønner, grønt og reven ost efter smag.

Opskriften er venligst udlånt af Sæson

Tilberedning – ca. 20 min.

  1. Skræl og riv gulerødderne.
  2. Tænd ovnen på 200 grader, tag tortillas ud af posen og pak dem ind i alufolie. Varm tortillas i ovnen til resten af retten er færdig. TIP! Du kan også varme dem i microovn så skal de blot have ca 20 sek. pr stk (OBS uden alufolie)
  3. Hæld lidt olie i en gryde og steg kødet til det har skiftet farve, rør i det jævnligt så det deler sig. Kom tacosaucen og gulerødderne i. Kog det sammen ca. 6 minutter. Smag til med salt og peber.
  4. Skyl og tør agurken og skær den i små tern. Skyl salaten og skær den i grove stykker. Skyl og afdryp kidneybønnerne i en sigte.
  5. Servér de varme tortillas og fyld dem med kødsauce, bønner, grønt og reven ost efter smag.

Opskriften er venligst udlånt af Sæson

Tilberedning – ca. 20 min.

  1. Skræl og riv gulerødderne. 
  2. Tænd ovnen på 200 grader, tag tortillas ud af posen og pak dem ind i alufolie. Varm tortillas i ovnen til resten af retten er færdig. TIP! Du kan også varme dem i microovn så skal de blot have ca 20 sek. pr stk (OBS uden alufolie)
  3. Hæld lidt olie i en gryde og steg kødet til det har skiftet farve, rør i det jævnligt så det deler sig. Kom tacosaucen og gulerødderne i. Kog det sammen ca. 6 minutter. Smag til med salt og peber.
  4. Skyl og tør agurken og skær den i små tern. Skyl salaten og skær den i grove stykker. Skyl og afdryp kidneybønnerne i en sigte.
  5. Servér de varme tortillas og fyld dem med kødsauce, bønner, grønt og reven ost efter smag.

Opskriften er venligst udlånt af Sæson

Tilberedning – ca. 20 min.

  1. Skræl og riv gulerødderne.
  2. Tænd ovnen på 200 grader, tag tortillas ud af posen og pak dem ind i alufolie. Varm tortillas i ovnen til resten af retten er færdig.TIP! Du kan også varme dem i microvnen, så skal de have ca. 20 sek pr. stk (OBS uden alufolie)
  3. Hæld lidt olie i en gryde og svits kødet til det har skiftet farve, rør i det jævnligt så det deler sig.. Kom tacosaucen og gulerødderne i. Kog det sammen ca. 6 minutter. Smag til med salt og peber.
  4. Skyl, tør og skær agurken i små tern. Skyl salaten og skær den i grove stykker. Skyl og afdryp kidneybønnerne i en sigte.
  5. Servér de varme tortillas og fyld dem med kødsauce, bønner, grønt og reven ost efter smag.

Opskriften er venligst udlånt af Sæson

Tilberedning – ca. 20 min.

  1. Skræl og riv gulerødderne.
  2. Tænd ovnen på 200 grader, tag tortillas ud af posen og pak dem ind i alufolie. Varm tortillas i ovnen til resten af retten er færdig. TIP! Du kan også varme dem i microovn så skal de blot have ca 20 sek. pr stk (OBS uden alufolie)
  3. Hæld lidt olie i en gryde og steg kødet til det har skiftet farve, rør i det jævnligt så det deler sig. Kom tacosaucen og gulerødderne i. Kog det sammen ca. 6 minutter. Smag til med salt og peber.
  4. Skyl og tør agurken og skær den i små tern. Skyl salaten og skær den i grove stykker. Skyl og afdryp kidneybønnerne i en sigte.
  5. Servér de varme tortillas og fyld dem med kødsauce, bønner, grønt og reven ost efter smag.

Opskriften er venligst udlånt af Sæson

Tilberedning – ca. 20 min.

  1. Skræl og riv gulerødderne.
  2. Tænd ovnen på 200 grader, tag tortillas ud af posen og pak dem ind i alufolie. Varm tortillas i ovnen til resten af retten er færdig. TIP! Du kan også varme dem i microovn så skal de blot have ca 20 sek. pr stk (OBS uden alufolie)
  3. Hæld lidt olie i en gryde og steg kødet til det har skiftet farve, rør i det jævnligt så det deler sig. Kom tacosaucen og gulerødderne i. Kog det sammen ca. 6 minutter. Smag til med salt og peber.
  4. Skyl og tør agurken og skær den i små tern. Skyl salaten og skær den i grove stykker. Skyl og afdryp kidneybønnerne i en sigte.
  5. Servér de varme tortillas og fyld dem med kødsauce, bønner, grønt og reven ost efter smag.

Opskriften er venligst udlånt af Sæson

Næringsindhold pr. person

Energi: 2600 kJ (621 kcal)

Energi (kJ) Energi (kcal) Energi (%)
Protein 546 130 21
Kulhydrat 1326 317 51
Fedt 728 174 28

Klar til at prøve retnemt?

Meld dig til LIGE NU og få 10 % rabat de første 2 gange og spar op til 284,-. Det er helt uforpligtende og du kan melde dig fra igen fra uge til uge.

tilmeld dig nu