Slip for at spekulere over aftensmaden

Få sunde, komplette måltidskasser med opskrifter og alle råvarer leveret lige til døren.

  • Slip for at finde på aftensmaden
  • Spar tid på indkøb
  • Få nem aftensmad
  • Ingen binding
Tilmeld dig og spar fragten
Bente S. Sørensen
Jægerspris, DK
Det ER ret nemt!!
Positivt overasket over de lækre måltidskasser, som vi p.t. har fået leveret 8 af...Varerne er friske og velsmagende og det passer fint med portions størrelserne, på trods af 2 halv store drenge og en sulten mand :-)
Og hvor er det fedt - ikke at skulle handle og finde på hele tiden - kan varmt anbefale retnemt.dk :-)

Slip for at spekulere over aftensmaden

Få sunde, komplette måltidskasser med opskrifter og alle råvarer leveret lige til døren.

Slip for at spekulere over aftensmaden

Få sunde, komplette måltidskasser med opskrifter og alle råvarer leveret lige til døren.

  • Slip for at finde på aftensmaden
  • Spar tid på indkøb
  • Få nem aftensmad
  • Ingen binding
HavRet

Fiskefilet med grovfritter

(baseret på 547 kunders bedømmelse)

Ingredienser

275 g fladfisk
½ æg
1-1½ dl rasp
Salt og peber
Olie
1½ dl remoulade
2 bagekartofler
200 g gulerødder
½ broccoli







Fisk skal opbevares ved 2 grader.
Den skal tilberedes senest dagen efter levering eller fryses ned til den skal bruges.

Ingredienser

415 g fladfisk
½ æg
1-1½ dl rasp
Salt og peber
Olie
1½ dl remoulade
2 bagekartofler
200 g gulerødder
½ broccoli







Fisk skal opbevares ved 2 grader. 
Den skal tilberedes senest dagen efter levering eller fryses ned til den skal bruges.

Ingredienser

415 g fladfisk
1 æg
2 dl rasp
Salt og peber
Olie
2½ dl remoulade
3 bagekartofler
300 g gulerødder
1 broccoli







Fisk skal opbevares ved 2 grader. 
Den skal tilberedes senest dagen efter levering eller fryses ned til den skal bruges.

Ingredienser

550 g fladfisk
1 æg
2 dl rasp
Salt og peber
Olie
2½ dl remoulade
3 bagekartofler
300 g gulerødder
1 broccoli







Fisk skal opbevares ved 2 grader. 
Den skal tilberedes senest dagen efter levering eller fryses ned til den skal bruges.

Ingredienser

550 g fladfisk
1½ æg
2-2½ dl rasp
Salt og peber
Olie
3 dl remoulade
4 bagekartofler
350 g gulerødder
1 broccoli







Fisk skal opbevares ved 2 grader. 
Den skal tilberedes senest dagen efter levering eller fryses ned til den skal bruges.

Ingredienser

825 g fladfisk
1½ æg
2-2½ dl rasp
Salt og peber
Olie
3 dl remoulade
4 bagekartofler
50 g gulerødder
1 broccoli







Fisk skal opbevares ved 2 grader. 
Den skal tilberedes senest dagen efter levering eller fryses ned til den skal bruges.

Ingredienser

825 g fladfisk
2 æg
3 dl rasp
Salt og peber
Olie
4 dl remoulade
6 bagekartofler
500 g gulerødder
2 broccoli







Fisk skal opbevares ved 2 grader. 
Den skal tilberedes senest dagen efter levering eller fryses ned til den skal bruges.

Tilberedning – ca. 30 min.

  1. Tænd ovnen på 225 grader. Skær kartoflerne på langs i store fritter. Vend med olie, salt og peber. Fordel på en bageplade og bag i ovnen 20-25 min.
  2. Hæld rasp krydret med salt og peber og æg på hver sin tallerken. Dup fisken tør med køkkenrulle. Vend først i æg og så i rasp.
  3. Skræl gulerødder, skær i halve. Skyl broccoli, del i buketter. Kog gulerødderne i letsaltet vand ca. 3 min. Tilsæt broccoli og kog yderligere 4 min.
  4. Steg fiskefileterne på en pande med olie, ca. 2 min på hver side.
  5. Server fiskefileterne med ovnfritter, remoulade og grøntsager.

    Opskriften er venligst udlånt af Sæson

Tilberedning – ca. 30 min.

  1. Tænd ovnen på 225 grader. Skær kartoflerne på langs i store fritter. Vend med olie, salt og peber. Fordel på en bageplade og bag i ovnen 20-25 min.
  2. Hæld rasp krydret med salt og peber og æg på hver sin tallerken. Dup fisken tør med køkkenrulle. Vend først i æg og så i rasp.
  3. Skræl gulerødder, skær i halve. Skyl broccoli, del i buketter. Kog gulerødderne i letsaltet vand ca. 3 min. Tilsæt broccoli og kog yderligere 4 min.
  4. Steg fiskefileterne på en pande med olie, ca. 2 min på hver side.
  5. Server fiskefileterne med ovnfritter, remoulade og grøntsager.

    Opskriften er venligst udlånt af Sæson

Tilberedning – ca. 30 min.

  1. Tænd ovnen på 225 grader. Skær kartoflerne på langs i store fritter. Vend med olie, salt og peber. Fordel på en bageplade og bag i ovnen 20-25 min.
  2. Hæld rasp krydret med salt og peber og æg på hver sin tallerken. Dup fisken tør med køkkenrulle. Vend først i æg og så i rasp.
  3. Skræl gulerødder, skær i halve. Skyl broccoli, del i buketter. Kog gulerødderne i letsaltet vand ca. 3 min. Tilsæt broccoli og kog yderligere 4 min.
  4. Steg fiskefileterne på en pande med olie, ca. 2 min på hver side.
  5. Server fiskefileterne med ovnfritter, remoulade og grøntsager. 

Opskriften er venligst udlånt af Sæson

Tilberedning – ca. 30 min.

  1. Tænd ovnen på 225 grader. Skær kartoflerne på langs i store fritter. Vend med olie, salt og peber. Fordel på en bageplade og bag i ovnen 20-25 min.
  2. Hæld rasp krydret med salt og peber og æg på hver sin tallerken. Dup fisken tør med køkkenrulle. Vend først i æg og så i rasp.
  3. Skræl gulerødder, skær i halve. Skyl broccoli, del i buketter. Kog gulerødderne i letsaltet vand ca. 3 min. Tilsæt broccoli og kog yderligere 4 min.
  4. Steg fiskefileterne på en pande med olie, ca. 2 min på hver side.
  5. Server fiskefileterne med ovnfritter, remoulade og grøntsager. 

Opskriften er venligst udlånt af Sæson

Tilberedning – ca. 30 min.

  1. Tænd ovnen på 225 grader. Skær kartoflerne på langs i store fritter. Vend med olie, salt og peber. Fordel på en bageplade og bag i ovnen 20-25 min.
  2. Hæld rasp krydret med salt og peber og æg på hver sin tallerken. Dup fisken tør med køkkenrulle. Vend først i æg og så i rasp.
  3. Skræl gulerødder, skær i halve. Skyl broccoli, del i buketter. Kog gulerødderne i letsaltet vand ca. 3 min. Tilsæt broccoli og kog yderligere 4 min.
  4. Steg fiskefileterne på en pande med olie, ca. 2 min på hver side.
  5. Server fiskefileterne med ovnfritter, remoulade og grøntsager. 


Opskriften er venligst udlånt af Sæson 

Tilberedning – ca. 30 min.

  1. Tænd ovnen på 225 grader. Skær kartoflerne på langs i store fritter. Vend med olie, salt og peber. Fordel på en bageplade og bag i ovnen 20-25 min.
  2. Hæld rasp krydret med salt og peber og æg på hver sin tallerken. Dup fisken tør med køkkenrulle. Vend først i æg og så i rasp.
  3. Skræl gulerødder, skær i halve. Skyl broccoli, del i buketter. Kog gulerødderne i letsaltet vand ca. 3 min. Tilsæt broccoli og kog yderligere 4 min.
  4. Steg fiskefileterne på en pande med olie, ca. 2 min på hver side.
  5. Server fiskefileterne med ovnfritter, remoulade og grøntsager. 


Opskriften er venligst udlånt af Sæson.

Tilberedning – ca. 30 min.

  1. Tænd ovnen på 225 grader. Skær kartoflerne på langs i store fritter. Vend med olie, salt og peber. Fordel på en bageplade og bag i ovnen 20-25 min.
  2. Hæld rasp krydret med salt og peber og æg på hver sin tallerken. Dup fisken tør med køkkenrulle. Vend først i æg og så i rasp.
  3. Skræl gulerødder, skær i halve. Skyl broccoli, del i buketter. Kog gulerødderne i letsaltet vand ca. 3 min. Tilsæt broccoli og kog yderligere 4 min.
  4. Steg fiskefileterne på en pande med olie, ca. 2 min på hver side.
  5. Server fiskefileterne med ovnfritter, remoulade og grøntsager. 


Opskriften er venligst udlånt af Sæson

Næringsindhold pr. person

Energi: 3518 kJ (841 kcal)

Energi (kJ) Energi (kcal) Energi (%)
Protein 672 161 19
Kulhydrat 1440 344 41
Fedt 1406 336 40

Klar til at prøve retnemt?

Lige nu kan du prøve RetNemt og spare fragten.

tilmeld dig nu