Slip for at spekulere over aftensmaden

Få sunde, komplette måltidskasser med opskrifter og alle råvarer leveret lige til døren.

  • Slip for at finde på aftensmaden
  • Spar tid på indkøb
  • Få nem aftensmad
  • Ingen binding
Tilmeld dig og spar fragten
Bente S. Sørensen
Jægerspris, DK
Det ER ret nemt!!
Positivt overasket over de lækre måltidskasser, som vi p.t. har fået leveret 8 af...Varerne er friske og velsmagende og det passer fint med portions størrelserne, på trods af 2 halv store drenge og en sulten mand :-)
Og hvor er det fedt - ikke at skulle handle og finde på hele tiden - kan varmt anbefale retnemt.dk :-)

Slip for at spekulere over aftensmaden

Få sunde, komplette måltidskasser med opskrifter og alle råvarer leveret lige til døren.

Slip for at spekulere over aftensmaden

Få sunde, komplette måltidskasser med opskrifter og alle råvarer leveret lige til døren.

  • Slip for at finde på aftensmaden
  • Spar tid på indkøb
  • Få nem aftensmad
  • Ingen binding
RetLuksuriøs

Kalkunschnitzel med lufttørret skinke — og tomat

(baseret på 783 kunders bedømmelse)

Ingredienser

2 kalkunschnitzler (ca. 300 g)
Basilikum
2-3 skiver lufttørret skinke
125 g cherrytomater
Salt og friskkværnet sort peber
30 g blå ost
Tilbehør:
250 g frisk pasta
65 g grøn pesto
125 g cherrytomater
Basilikumblade


TIP: Frisk basilikum skal opbevares udenfor køleskabet, da det ikke tåler kulde. 


OBS! Ændring af deadline for uge 52 er FREDAG den 21.12 kl. 7 for ALLE KUNDER

Ingredienser

3 kalkunschnitzler (ca. 450 g)
Basilikum
2-3 skiver lufttørret skinke
125 g cherrytomater
Salt og friskkværnet sort peber
30 g blå ost
Tilbehør:
250 g frisk pasta
65 g grøn pesto
125 g cherrytomater
Basilikumblade


TIP: 
Frisk basilikum skal opbevares udenfor køleskabet, da det ikke tåler kulde. 


OBS! Ændring af deadline for uge 52 er FREDAG den 21.12 kl. 7 for ALLE KUNDER

Ingredienser

3 kalkunschnitzler (ca. 450 g)
Basilikum
4 skiver lufttørret skinke
175 g cherrytomater
Salt og friskkværnet sort peber
45 g blå ost
Tilbehør:
375 g frisk pasta
3/4 glas grøn pesto
200 g cherrytomater
Basilikumblade


TIP: Frisk basilikum skal opbevares udenfor køleskabet, da det ikke tåler kulde. 


OBS! Ændring af deadline for uge 52 er FREDAG den 21.12 kl. 7 for ALLE KUNDER

Ingredienser

4 kalkunschnitzler (ca. 600 g)
Basilikum
4 skiver lufttørret skinke
175 g cherrytomater
Salt og friskkværnet sort peber
45 g blå ost
Tilbehør:
375 g frisk pasta
3/4 glas grøn pesto
200 g cherrytomater
Basilikumblade


TIP: Frisk basilikum skal opbevares udenfor køleskabet, da det ikke tåler kulde. 


OBS! Ændring af deadline for uge 52 er FREDAG den 21.12 kl. 7 for ALLE KUNDER

Ingredienser

4 kalkunschnitzler (ca. 600 g)
Basilikum
4-6 skiver lufttørret skinke
250 g cherrytomater
salt og friskkværnet sort peber
60 g blå ost
Tilbehør:
500 g pasta
1 glas grøn pesto
250 g cherrytomater
basilikumblade


TIP: Frisk basilikum skal opbevares udenfor køleskabet, da det ikke tåler kulde. 


OBS! Ændring af deadline for uge 52 er FREDAG den 21.12 kl. 7 for ALLE KUNDER

Ingredienser

6 kalkunschnitzler (ca. 900 g)
Basilikum
4-6 skiver lufttørret skinke
250 g cherrytomater
salt og friskkværnet sort peber
60 g blå ost
Tilbehør:
500 g pasta
1 glas grøn pesto
250 g cherrytomater
basilikumblade


TIP: Frisk basilikum skal opbevares udenfor køleskabet, da det ikke tåler kulde. 


OBS! Ændring af deadline for uge 52 er FREDAG den 21.12 kl. 7 for ALLE KUNDER
 

Tilberedning – ca. 25 min.

  1. Tænd ovnen på 225 grader. Skyl basilikum og cherrytomaterne og halvér derpå cherrytomaterne. Tag basilikum og tomater til tilbehøret fra.
  2. Bank med en kødhammer eller med håndroden schnitzlerne, så de er ensartet flade. Læg kødet i en bradepande beklædt med bagepapir og drys det med salt og peber. Læg først 3-4 blade basilikum og så et stykke lufttørret skinke på hver schnitzel. Fordel tomaterne over kødet og stil det i ovnen i ca. 12-14 min.
  3. Kog pastaen som angivet på pakken.
  4. Tag kødet op på et fad og hæld skyen over.
  5. Fordel osten over retten og servér med al dente kogt pasta, som er vendt med pesto, de halverede cherrytomater samt resterende basilikumblade.

Tilberedning – ca. 25 min.

  1. Tænd ovnen på 225 grader. Skyl basilikum og cherrytomaterne og halvér derpå cherrytomaterne. Tag basilikum og tomater til tilbehøret fra.
  2. Bank med en kødhammer eller med håndroden schnizlerne, så de er ensartet flade. Læg kødet i en bradepande beklædt med bagepapir og drys det med salt og peber. Læg først 3-4 blade basilikum og så et stykke lufttørret skinke på hver schnitzel. Fordel tomaterne over kødet og stil det i ovnen i ca. 12-14 min.
  3. Kog pastaen som angivet på pakken.
  4. Tag kødet op på et fad og hæld skyen over.
  5. Fordel osten over retten og servér med al dente kogt pasta, som er vendt med pesto, de halverede cherrytomater samt resterende basilikumblade.

Tilberedning – ca. 25 min.

  1. Tænd ovnen på 225 grader. Skyl basilikum og cherrytomaterne og halvér derpå cherrytomaterne. Tag basilikum og tomater til tilbehøret fra.
  2. Bank med en kødhammer eller med håndroden schnizlerne så de er ensartet flade. Læg kødet i en bradepande beklædt med bagepapir og drys det med salt og peber. Læg først 3-4 blade basilikum og så et stykke lufttørret skinke på hver schnitzel. Fordel tomaterne over kødet og stil det i ovnen i ca. 12-14 min.
  3. Kog pastaen som angivet på pakken.
  4. Tag kødet op på et fad og hæld skyen over.
  5. Fordel osten over retten og servér med al dente kogt pasta, som er vendt med pesto, de halverede cherrytomater samt resterende basilikumblade.

Tilberedning – ca. 25 min.

  1. Tænd ovnen på 225 grader. Skyl basilikum og cherrytomaterne og halvér derpå cherrytomaterne. Tag basilikum og tomater til tilbehøret fra.
  2. Bank med en kødhammer eller med håndroden schnizlerne så de er ensartet flade. Læg kødet i en bradepande beklædt med bagepapir og drys det med salt og peber. Læg først 3-4 blade basilikum og så et stykke lufttørret skinke på hver schnitzel. Fordel tomaterne over kødet og stil det i ovnen i ca. 12-14 min.
  3. Kog pastaen som angivet på pakken.
  4. Tag kødet op på et fad og hæld skyen over.
  5. Fordel osten over retten og servér med al dente kogt pasta, som er vendt med pesto, de halverede cherrytomater samt resterende basilikumblade.

Tilberedning – ca. 25 min.

  1. Tænd ovnen på 225 grader. Skyl basilikum og cherrytomaterne og halvér derpå cherrytomaterne. Tag basilikum og tomater til tilbehøret fra.
  2. Bank med en kødhammer eller med håndroden schnizlerne så de er ensartet flade. Læg kødet i en bradepande beklædt med bagepapir og drys det med salt og peber. Læg først 3-4 blade basilikum og så et stykke skinke på hver schnitzel. Fordel tomaterne over kødet og stil det i ovnen i ca. 12 min.
  3. Kog pastaen som angivet på pakken.
  4. Tag kødet op på et fad og hæld skyen over.
  5. Fordel osten over retten og servér med al dente kogt pasta, som er vendt med pesto, de halverede cherrytomater samt resterende basilikumblade.

Tilberedning – ca. 25 min.

  1. Tænd ovnen på 225 grader. Skyl basilikum og cherrytomaterne og halvér derpå cherrytomaterne. Tag basilikum og tomater til tilbehøret fra.
  2. Bank med en kødhammer eller med håndroden schnizlerne så de er ensartet flade. Læg kødet i en bradepande beklædt med bagepapir og drys det med salt og peber. Læg først 3-4 blade basilikum og så et stykke skinke på hver schnitzel. Fordel tomaterne over kødet og stil det i ovnen i ca. 12 min.
  3. Kog pastaen som angivet på pakken.
  4. Tag kødet op på et fad og hæld skyen over.
  5. Fordel osten over retten og servér med al dente kogt pasta, som er vendt med pesto, de halverede cherrytomater samt resterende basilikumblade.

Næringsindhold pr. person

Energi: 2822 kJ (674 kcal)

Energi (kJ) Energi (kcal) Energi (%)
Protein 889 212 32
Kulhydrat 1202 287 43
Fedt 731 175 26

Klar til at prøve retnemt?

Lige nu kan du prøve RetNemt og spare fragten.

tilmeld dig nu