4 dages holdbarhed
Kalkunschnitzelruller i tomatsauce med gremolata og kartoffelmos
3.74 (252)
Under 35 min
7 Ingredienser
Italiensk inspireret ret med skøn smag fra gremolata (persille, hvidløg og citronskal) serveret med kartoffelmos smagt til med parmesan.
Italiensk inspireret ret med skøn smag fra gremolata (persille, hvidløg og citronskal) serveret med kartoffelmos smagt til med parmesan.
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Laktose·
- Mælk
Basisvarerne kan indeholde andre allergener
Basisvarer:
- Olie
- Peber
- Salt
Bagekartoffel
3 stk
Hvidløg
1 fed
Bredbladet persille
1 drys
Citron
½ stk
Rapesan revet
3 spsk
Kalkunschnitzel
2 stk
Cherrytomater
½ dåse
Næringsindhold (per portion)
- Energi:
- 694 kcal
- Fedt:
- 17 g
- Kulhydrater:
- 88 g
- Protein:
- 47 g
Oplysninger om allergener
Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.
Sådan gør du
Skræl kartoflerne. Skær i mindre stykker, dæk dem med vand (uden salt) i en gryde og kog møre, ca. 12 min.
Pil hvidløg og hak fint. Skyl og tør persille, hak fint. Riv skal af ½ citron fint. Bland hvidløg, persille og citronskal med 1 spsk revet parmesan til gremolata.
Bank schnitzlerne let og drys med ca. ⅔ af gremolataen (gem resten til serveringen). Rul sammen og luk med en tandstik.
Krydr kødet med salt og peber, brun det godt i olie og tilsæt 200 g tomater og ½ dl vand. Lad det simre under låg i 8-10 min. Vend kødet 1 gang undervejs.
Hæld vandet fra kartoflerne, og mos dem groft. Rør 2 spsk revet parmesan og 3 tsk olie i, og smag til med salt og peber. Drys med resten af gremolataen og servér kartoffelmosen til kalkunrullerne.
Håber maden smager!