2 dages holdbarhed
Kyllingedeller med rustik karrysauce
blomkål og gulerødderNy opskrift
Under 35 min
12 Ingredienser
Enkel og lækker ret, hvor mange børn vil sætte pris på, at deller, grøntsager, ris og sauce ikke er blandet sammen, men kan tilføjes efter ønske.
Enkel og lækker ret, hvor mange børn vil sætte pris på, at deller, grøntsager, ris og sauce ikke er blandet sammen, men kan tilføjes efter ønske.
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Æg
Basisvarerne kan indeholde andre allergener
Basisvarer:
- Olie
- Peber
- Salt
- Vand
Hvidløg
½ fed
Løg
½+½ stk
Hakket kylling
300 g
Æg
½ stk
Basmatiris
135 g
Gulerod
1 stk
Porre
½ stk
Blomkål
1 stykke
Æble
½ stk
Karry
1 pose
Kokoscreme
1 pose
Vand
1½ dl
Dild, frisk
½ pk
Næringsindhold (per portion)
- Energi:
- 692 kcal
- Fedt:
- 22 g
- Kulhydrater:
- 77 g
- Protein:
- 46 g
Oplysninger om allergener
Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.
Sådan gør du
Pil og pres hvidløg. Pil løg, riv den ene portion og gem resten. Rør hvidløg, revet løg, kyllingekød, æg, 1 spsk mel, lidt salt og peber til en sammenhængende og fast fars. Sæt farsen i køleskabet til den skal bruges.
Kog risene som anvist på posen.
Skræl gulerødder og rens porre. Skær i grove stykker på ca. 2x2 cm. Del blomkål i små buketter. Damp grøntsagerne i lidt letsaltet vand i 5-7 min.
Tag farsen ud af køleskabet og form 4-5 små frikadeller pr. person. Varm olie op på en pande ved høj varme. Brun frikadellerne ca. 2 min. på hver side. Skru ned til middel varme og steg dem ca. 7 min. til de er gennemstegte. Vend jævnligt.
Skyl æble og fjern kernehuset. Skær æble og resten af løget i tern. Varm lidt olie op i en gryde og svits karry og løg ca. 2 min. til de er bløde. Tilsæt æble og steg ca. 1 min. under omrøring. Tilsæt kokoscreme og vand og lad saucen koge ca. 4 min. Smag til med salt og peber.
Pluk dild og brug det som pynt. Servér med grønt og ris.
Håber maden smager!