4 dages holdbarhed
Marokkansk bulgur
med kylling, salatost og mynte3.83 (96)
Under 20 min
14 Ingredienser
Med vores 'Nem på 5'-retter kan du nyde velsmagende måltider, der kun kræver 5-10 minutters aktiv tilberedelsestid. Derefter passer retterne mere eller mindre sig selv, indtil de er klar til at blive serveret.
Med vores 'Nem på 5'-retter kan du nyde velsmagende måltider, der kun kræver 5-10 minutters aktiv tilberedelsestid. Derefter passer retterne mere eller mindre sig selv, indtil de er klar til at blive serveret.
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Laktose·
- Gluten·
- Mælk·
- Hvede
Basisvarerne kan indeholde andre allergener
Basisvarer:
- Peber
- Salt
Løg
½ stk
Hvidløg
1 fed
Revet gulerod
100 g
Bulgur
125 g
Grøntsagsbouillon
½ pose
Kyllingeinderfilet
300 g
Ras el hanout
½ pose
Kikærter
½ dåse
Koriander, frisk
1 pk
Mynte, frisk
½ pk
Citron
½ stk
Forårsløg
1 bundt
Rosiner
½ pose
Salatost i kryddermarinade
70 g
Næringsindhold (per portion)
- Energi:
- 731 kcal
- Fedt:
- 24 g
- Kulhydrater:
- 67 g
- Protein:
- 61 g
Oplysninger om allergener
Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.
Sådan gør du
Pil løg og hvidløg. Hak løget fint og pres hvidløg.
Kom det i en gryde med revet gulerod, bulgur, bouillon, ras el hanout, kylling, kikærter uden væde, 3 dl vand og lidt salt og peber. Rør det lidt rundt. Bring i kog og kog under låg i ca. 15 min. Rør rundt i gryden, sluk og lad trække 2-3 min.
Hak koriander og mynte groft. Del citronen i både. Skær forårsløg i skiver.
Kom bulguren ud på et fad. Drys med rosiner og smuldr salatost ud over. Drys det hele med koriander, mynte og forårsløg. Servér med citronbåde.
Håber maden smager!
