Hurtig aftensmad med måltidskasser

XtraNem - klar på 15-20 minutter

Til de dage hvor det hele bare er lidt for hektisk, er XtraNem-ret løsningen med gode genveje til god mad.

Hurtig aftensmad med måltidskasser FORKLARingen er også nem

All inclusive! Vi har fx mikset salaten, lavet saucen eller forstegt kødet, så du på bare 20 minutter kan have aftensmaden klar. Derfor hedder kategorien XtraNem. Det er lette, spændende og ofte klassiske retter på bare 20 min.

Retterne er spændende og ernæringsrigtige

Retternes kulinariske kvaliteter er i top samtidig med at retterne lever op til vores ufravigelige krav til ernæringsrigtighed. Det sikres ved at udviklingen af de XtraNemme retter sker i et tæt samarbejde mellem RetNemt, madskribenter og leverandører. Som altid testes retterne til sidst grundigt inden de præsenteres for vores kunder.

Retterne er ofte børnevenlige, klassiske retter med et lille twist. Endvidere byder vi ofte på forstegte stege eller gryderetter, hvor tilberedningstiden normalt ikke gør det muligt at servere det på en travl hverdagsaften. Og sådan øges også variationen i retterne.

Tilberedningen er nem

I snit er den samlede tilberedningstid 15-20 minutter. Kødet er ofte nænsomt forhånds-tilberedt efter Sous-vide-metoden. Det er en enkel og veldokumenteret måde at tilberede råvarer på. Metoden, som er yderst skånsom, sikrer meget smagfuld mad og høj fødevaresikkerhed.

Tilberedningen foregår ved, at for eksempel brunet kød (eventuelt tilsat krydderi) kommes i en speciel plastpose. Luften suges ud, og kødet varmes i vandbad. Herefter nedkøles posen med kødet hurtigt til 3° C og opbevares på køl, indtil du opvarmer og spiser det. Det hele foregår uden brug af tilsætningsstoffer og kødet  får en god holdbarhed. Maden kan sidenhen opvarmes i posen eller tages ud og eventuelt skæres i skiver inden opvarmning. Metoden anvendes til alle typer kød. Også fisk, fjerkræ, grøntsager og saucer kan tilberedes sous-vide. Sous-vide processen medfører, at kødet bliver dejligt mørt og saftigt. Det skyldes den langvarige opvarmning ved temperaturer under 100 °C, hvor kødet mørner mens centrumtemperaturen langsomt stiger.

Salater og dressinger er ofte næsten serveringsklare og kræver ingen eller kun lidt arbejde i køkkenet. Du kan dermed koncentrere dig om at dække bordet og hygge om familien eller gæsterne.

Kvaliteten er ret god

De XtraNemme retter lever op til kvalitetsniveauet i vores øvrige retter og råvarer. Det betyder at friske varer er grundlaget og 1-5 i hver ret er økologiske. Råvarerne er førstekvalitet og tilsætningsstofferne i de færdige dele er så få som muligt.

Vi samarbejder med nogle af Danmarks bedste ildsjæle, som nænsomt tilbereder kødet for os eller blander salaten med brug af godt håndværk og moderne produktionsforhold.

Vores fokus er som altid på kvaliteten af indholdet – derfor har vi fravalgt emballage, der er flot og ’stylet’. Du vil derfor opleve, at den lækre mad er indpakket i funktionelle, neutrale plastposer - lige klar til at tilberede. Prøv en af vores populære måltidskasser i dag og oplev de mange fordele. Velbekomme!


se alle kategorier
eller