We care - do you?

WeCare er vores afrikansk og asiatisk inspirerede måltidskasser lavet af danske topkokke for at støtte verdens fattige.

alle har reT til mad

RetNemt Måltidskasser laver god mad til danskerne, men vi mener, at alle har ret til mad. Derfor støtter vi CARE Danmarks arbejde blandt verdens fattigste. Du kan også være med til at støtte det gode formål. Når du køber WeCare-retter donerer vi nemlig samtidig 20 kr. pr. måltidskasse til CARE Danmarks arbejde for verdens fattige.

Konceptet går ud på, at kendte danske kokke udvikler opskrifter til RetNemts måltidskasser med inspiration fra rejser til 'støttelandene' fx Tanzania og Laos. Det er foreløbig blevet til 18 spændende retter, som vi løbende tilbyder under overskriften WeCare. Læs mere om retterne og kokkene her.

spis og støt

RetNemt Måltidskasser støtter CARE Danmarks arbejde, fordi det bygger på princippet ’hjælp til selvhjælp’. Det handler om mulighed for klimatilpasning, retten til jord samt bedre muligheder for at handle. Vi håber, du også vil støtte arbejdet, og din støtte er naturligvis helt frivillig. Hver gang du køber en af de lækre WeCare-måltidskasser hos RetNemt, sender vi 20 kr. til CAREs arbejde. Du kan læse mere om CARE Danmarks arbejde her – og støtte yderligere, hvis du har lyst.

SPÆNDENDE MAD MED GOD SMAG I MUNDEN

Opskrifterne er rigtig spændende. Forvent ikke original tanzaniansk eller laotisk mad. Man får noget der er inspireret af Afrika og Asien og de køkkener kokkene har mødt der. På den måde bliver det ikke en totalt fremmed oplevelse, men en god og spændende madoplevelse. Vi håber at du vil give maden en chance, og på den måde også støtte den gode sag. Læs mere om Timm Vladimirs bidrag her eller se video fra Afrika.    Få 10 % rabat de første 2 gange

    Meld dig til lige nu og få leveret måltidskasser 2 gange med 10% rabat - du vælger selv hvilke og hvor mange og sparer op til 284,-

    Det er helt uforpligtende, for du kan altid melde dig fra igen fra uge til uge.

    Prøv retnemt nu med 10% rabat

    Det gode tilbud gælder kun én gang pr. husstand og ikke i sammenhæng med andre rabatter. Du skal selv melde dig fra igen, hvis du ikke ønsker at fortsætte.