Velsmag, masser af grønt og økologi -            i skøn forening

Den nemme vej til spændende og mættende vegetariske retter!

vegetar, flexitar eller pescetar?

Har du intentioner om spise mere vegetarisk, er du flexitar eller vil du bare have en ugentlig kødfri dag, kan det være svært i en travl hverdag at finde ud af hvad et måltid skal bestå af så du får et både sundt, mættende og ikke mindst velsmagende måltid.

Men vi gør det let at få nem, vegetarisk aftensmad! Hos RetNemt Måltidskasser er vores fornemmeste opgave at lade dig slippe for spekulationer, så du kan få både hurtig, ernæringsrigtig og lækker aftensmad. Få indblik i vores vegetarretter nedenfor.

vi gør det nemt at spise sundt og vegetarisk

Vi har hver eneste uge nem, vegetarisk og sund aftensmad til dig, der går op i at spise vegetarisk, flexitarisk eller vil have en kødfri dag. I kategorien VegetarRet har alle vores retter fokus på mæthed, energibalancen og kostfibre, og så er de baseret på 30-60% økologiske råvarer.

Når vi snakker om at spise sund mad, kan mange blive en smule fedtforskrækkede. Men at spise sundt handler ikke bare om at undgå fedt, idet din krop har brug for fedtstoffer. Der er forskel på fedt, og både hvilken type og hvor lidt/hvor meget, du spiser, har betydning for din krops sundhed. Dette har vi naturligvis taget højde for, og de anvendte fedtstoffer i vores retter er derfor af den sunde, umættede slags, som din krop har brug for.

sundhed og kvalitet i fokus

Hos RetNemt Måltidskasser går vi ikke på kompromis med hverken sundhed eller kvalitet. Økologiske råvarer indgår i alle vores retter, og i VegetarRet er 30-60% og af råvarerne økologiske. Som et synligt udtryk for sundheden er mange af vores opskrifter godkendt og forsynet med Nøglehulsmærket.

Derudover lever alle vores VegetarRetter op til en række vigtige grundkriterier, som er:

  • Alle retter er lette at lave, når du følger den udførlige opskrift. Og de kan tilberedes på ca. en halv time.
  • Tilberedningen er skånsom og sørger for at bevare alle de vigtige og sunde næringsstoffer.
  • 30-60% af råvarerne er økologiske.
  • Vi anvender kun førsteklasses varer med maksimal friskhed.
  • Vi tilstræber dansk frugt og grønt når sæson, pris og kvalitet tillader det

Du kan glæde dig til spændende retter som simregryde med veggie bites, æbler og spidskål eller falafel i pitabrød med salat og agurkedressing eller måske fyldte gratinerede tortillas.


Vil du se alle de andre kategorier af retter - klik her.

TILMELD DIG NU
eller