ret gode samarbejdspartnere

Vi samarbejder helst med partnere, der ligesom os er interesseret i at yde høj service og upåklagelig kvalitet. Derfor kan du være sikker på at støtte nogle gode initiativer, når du bestiller måltidskasser hjem fra os.

Diabetesforeningen

Et stærkt stigende antal danskere lider af type 2 diabetes, og ofte er en usund livsstil med overvægt og for lidt motion udslagsgivende for om sygdommen udvikles. Sunde kostvaner er derfor et vigtigt skridt på vejen for at forebygge type 2-diabetes. Da RetNemt måltidskasser er en god og nem måde at skrue et sundt måltid sammen på i en travl hverdag, giver det særdeles god mening at vi har indgået en aftale med DiabetesForeningen om et erhverspartnerskab, hvor vi støtter kampen mod diabetes med et årligt beløb. Læs mere her.

Landbrug & Fødevarer

Landbrug & Fødevarer repræsenterer landbruget og fødevareerhvervet i Danmark. Organisationen er resultatet af en fusion mellem Landbrugsraadet, Danske Slagterier, Dansk Svineproduktion, Dansk Landbrug med Dansk Landbrugs Medier og Dansk Landbrugsrådgivning, samt væsentlige dele af Mejeriforeningens aktiviteter.

Her laver man Danmarks måske bedste opskrifter. Vi har været så heldige at få adgang til disse fremragende opskrifter. Læs mere her.

Dansk Gartneri

Bag hjemmesiden sæson.dk står Dansk Gartneri, som bl.a. står for frugt- og grøntbranchens fælles markedsføring.

Hjemmesiden Sæson sætter fokus på sæsonens frugt og grønt og inspirerer med opskrifter, viden om frugt og grønt samt masser af tips til forbrugerne og især børnefamilierne til en grønnere hverdag. Og det passer jo helt forrygende godt med hvad vi vil i RetNemt.Måltidskasser, så derfor har vi et samarbejde om opskrifter. Se hvad de har at byde på.

Andre samarbejdspartnere

Klik her for at komme til siden med vores vigtigste råvareleverandører.

Brug linket her for at læse om vores opskriftudviklere.

 

Der er mange slags aftensmad!