Sund aftensmad med måltidskasser

Sådan får du sund og nem aftensmad med masser af økologiske råvarer

Du kender det godt – du står i supermarkedet, lidt for sulten, lidt for sent på den. Du har glemt madplanen, eller også minder du dig selv om, at du virkelig snart skal i gang med at lave den madplan. Sådan rigtigt, og ikke bare for en dag eller to ad gangen.

Mange af os har de allerbedste intentioner om at spise sund mad i hverdagen, men hverdagstrummerum kan sluge de gode tanker om fedtfattig mad, når ulvetimen nærmer sig, eller du kommer træt hjem fra arbejde og handler sultent og impulsivt ind i supermarkedet.
   
Men vi har gjort det let at få nem, sund aftensmad! Hos RetNemt Måltidskasser er vores fornemmeste opgave at lade dig slippe for spekulationer, så du kan få både hurtig, fedtfattig, nem og lækker aftensmad. Få indblik i vores sundeste retter nedenfor eller se alle de andre kategorier af retter her.

VI GØR DET NEMT AT SPISE SUNDT

Vi har hver eneste uge nem og sund aftensmad til dig, der går op i, at din kost er så nærende som muligt. I kategorien Ekstra sund har alle vores retter fokus på energibalancen og kostfibre, og så er de baseret på 60-90 % økologiske råvarer.
Når vi snakker om at spise sund mad, kan mange blive en smule fedtforskrækkede. Men at spise sundt handler ikke bare om at undgå fedt, idet din krop har brug for fedtstoffer. Der er forskel på fedt, og både hvilken type og hvor lidt/hvor meget, du spiser, har betydning for din krops sundhed. Dette har vi naturligvis taget højde for, og de anvendte fedtstoffer i vores retter er derfor af den sunde, umættede slags, som din krop har brug for.

Sund aftensmad med måltidskasser Din sikkerhed for sundhed og kvalitet

Hos RetNemt Måltidskasser går vi ikke på kompromis med hverken sundhed eller kvalitet. Økologiske råvarer indgår i alle vores retter, og i Ekstra Sund er mindst 60 % af råvarerne økologiske. Som det synlige udtryk for sundheden er de fleste af vores opskrifter godkendt og forsynet med Nøglehulsmærket.
Derudover lever alle vores Ekstra Sund-retter op til en række vigtige grundkriterier, som er:

Tilberedning
  • Alle retter er lette at lave. Når du følger den udførlige tilberedningsvejledning, bliver du hurtigt en mesterkok!
  • Maden kan tilberedes på ca. en halv time og giver dig både nem sund aftensmad og mere tid til familie og fritidsinteresser
  • Tilberedningen er skånsom og sørger for at bevare alle de vigtige og sunde næringsstoffer.
Råvarekvalitet
  • 70-100% af råvarerne er økologiske
  • Vi anvender kun førsteklasses varer med maksimal friskhed
  • Vi tilstræber at tilpasse råvarerne de skiftende sæsoner og årstider.

Sundhedsprofil
  • Retternes fedtenergiprocent er højest 30, og fedtkilder er naturligvis overvejende de sunde af slagsen
  • Vi spækker retterne med et højt indhold af sprødt frugt/grønt og grove ingredienser – du får 35-55 energi-procent kulhydrat og i gennemsnit 10 gram kostfibre pr. måltid
  • Du får et væld af sunde proteiner! - mængden af kvalitetsfisk/-kød er i gennemsnit 125 g pr. person.

Retnemt at spise ret sundt

Sund på den fede måde!
Sund mad holder kroppen og hjernen i gang! Og vi gør det nemt og hurtigt at få sund og fedtfattig mad i hverdagen. Kan vi fx friste din gane og smagsløg med et stegt andebryst og granatæblesalat, kartoffelporresuppe med æble og lufttørret skinke eller bagt laks med rødkålsråkost? Eller hvad siger du til den populære kylling i paprika-chili rasp og tabouleh?
Én ting er sikkert; vi har et væld af nemme opskrifter med aftensmad til dig, som vil ha’ sund og nem aftensmad.

Madplan, værsgo!

Slip for spekulationer og dårlig samvittighed over, at du ikke får lavet din madplan. Vi laver den for dig – hop fx om bord i næste uges sunde madplan og se, hvordan du får hurtig, fedtfattig og nem aftensmad på middagsbordet.

Mangler du endnu flere nemme aftensmadsideer? Se alle vores retter og find yderligere inspiration her.

RETSUND måltidskasse direkte til din hoveddør

Er du klar til at kaste dig ud i sund og nem aftensmad? Når du tilmelder dig RetSund måltidskasse, får du et bredt udvalg af nemme opskrifter på aftensmad leveret lige til døren. Og du vælger naturligvis selv hvor ofte, vi skal levere friske ingredienser og opskrifter til en nem og sund aftensmad.
 
Vil du inspireres til fedtfattig mad som supplement til din daglige madlavning, kan du købe din sunde måltidskasse direkte uden tilmelding - så bliver det ikke lettere at få nem og sund aftensmad!

Har du spørgsmål til Ekstra Sund eller andre måltidskasser, eller hvordan du kommer i gang med inspirerende sund og nem aftensmad? Læs vores FAQ eller kontakt os!

SE ALLE RETTER
eller