smag politiken

I samarbejde med Politiken giver vi dig aftensmad, hvor der er skruet op for madglæden og ned for opvasken.

Vi gør maden levende – i samarbejde med Politiken 

Det har aldrig været lettere at få mad på bordet. Udbuddet af fast food, take away og convenience-løsninger boomer som aldrig før.

Det samme gør vægtproblemer og livsstilssygdomme. Over halvdelen af befolkningen er overvægtige. Fordi vi spiser den forkerte mad. Fyldt med sukker, fedt og tilsætningsstoffer.

Det vil vi gøre noget ved. Derfor har vi allieret os med Politiken – for i fællesskab at udbrede budskabet om, hvor vigtigt det er at få den rigtige mad – og mad vi selv laver.

TAG FORKLÆDET PÅ IGEN

Sammen med en af Danmarks største aviser vil vi vise endnu flere danskere, at det ikke er et uoverskueligt projekt, at lave sin egen mad.

Heller ikke selv om tiden er knap i en travl hverdag. Mette Mølbak, der er madredaktør på Politiken, har udviklet en række lækre og nemme retter helt eksklusivt til os. Alle baseret på missionen om, at gøre det så let som muligt at lave mad uden at gå på kompromis med smag eller kvaliteten af maden. Vi kan derfor i løbet af de næste måneder præsentere dig for nye spændende retter med fokus på at skyde genveje til nem mad, men hvor velsmagen og sundheden er i top. Hold øje med retterne i kategorien Smag Politiken - aftensmad, hvor der er skruet op for madglæden og ned for opvasken. (foto:Chris Tonnesen)

 
SE ALLE RETTER
eller