Subcategory poster

Opskrifter med torsk

Torsk er en klassisk, lækker fisk, som er både lys og let i kødet. I Danmark er torsken meget populær, når danskerne skal vælge fisk, for med en torskeret kan du nemt og hurtigt tilberede et lækkert måltid. Retter med torsk er især populære, da det fine, hvide kød har en ganske mild smag, som både børn og voksne har lyst til at sætte tænderne i.

Ovnbagt torsk med citronsauce og kartofler
Ovnbagt torsk med citronsauce og kartofler
Torsk-saltimbocca med citronkartofler og melonsalat
Torsk-saltimbocca med citronkartofler og melonsalat
Skindstegt fisk med thaimarinade
Skindstegt fisk med thaimarinade
Fiskefrikadeller med æblesalat og serano-bagte porrer
Fiskefrikadeller med æblesalat og serano-bagte porrer
Gunnars fisk i fad med fyldig tomatsauce
Gunnars fisk i fad med fyldig tomatsauce
Champignon-fisk med små kartofler
Champignon-fisk med små kartofler
Indisk curry med hvid fisk, ris og mangochutney
Indisk curry med hvid fisk, ris og mangochutney
Kullermedaljoner i appelsinsauce med grov pasta
Kullermedaljoner i appelsinsauce med grov pasta
Hvid fisk med stegt spidskål og forårsløg-flødesauce
Hvid fisk med stegt spidskål og forårsløg-flødesauce

FIND SPÆNDENDE OG NEMME OPSKRIFTER MED TORSK LIGE HER

Selv de mest fiskeforskrækkede kan med al sandsynlighed omvendes, da der både findes opskrifter med torsk med masser af krydderier samt de helt traditionelle retter med torsk.
Torskens blide og milde smag lægger op til mange forskellige tilberedningsmuligheder, og du kan både nyde torsken kogt, stegt, rå, røget og marineret. Der er altså rig mulighed for at lave spændende og hurtige retter med torsk, der får mundvandet til at løbe. Her på siden kan du finde opskrifter med torsk, der passer til din og familiens smagsløg. Hos RetNemt har vi samlet forskellige opskrifter med torsk, som du kan lade dig inspirere af.

Der er mange muligheder, når det kommer til retter og opskrifter med torsk. Torsk kan nemlig både anvendes kold i for eksempel en forret med røget torsk. Du kan servere en røget torsk med lun æggestand eller som en let sommerudgave med purløg, radiser og kvark på en skive ristet brød. Vil du gerne have en varm torskeret, kan du som hovedret bage en torsk i ovnen eller grille den. Som tilbehør kan du lave en lun eller kold kartoffelsalat.
En klassisk opskrift med torsk er fiskefrikadeller lavet med torskefars, som især børn vil elske. De går både godt på madpakken eller med en salat og skive brød til om aftenen. Torsk egner sig dog også godt i supper, og du finder også opskrifter med torsk, hvor bagt torsk puttes i suppen. Mangler du en opskrift med torsk, der egner sig til lune sommeraftener? Torsk kan også grilles, og det giver fisken en delikat grillsmag, der går godt med et glas hvidvin en dejlig sommeraften.

Torsk kan spises til alle måltider året rundt, og den kan være et fint alternativ til den dyrere laks. Torsken indeholder nemlig også en lang række sunde fedtsyrer, vitaminer og mineraler, men den er både mere mager og billigere at anskaffe end laksen.

LAD DIG INSPIRERE AF VORES OPSKRIFTER MED TORSK

Hvis du er glad for retter med torsk og samtidig glad for, at det indimellem skal gå lidt stærkt med at få lavet aftensmad? I så fald er du kommet til det helt rette sted. De opskrifter med torsk, du finder her på siden, er nemlig udviklet til at tage kort tid at forberede og tilberede. Det er især noget, børnefamilier sætter stor pris på. Det frigør nemlig mere tid i hverdagen, men uden at gå på kompromis med kvaliteten af aftensmaden.

Hos RetNemt er vi eksperter i at sammensætte lækre opskrifter, som både er sunde, nemme at lave og fyldt med smag. Der er ingen grund til at gå på kompromis med aftensmaden, blot fordi hverdagen er travl. Vil du gøre det endnu nemmere for dig selv at nyde en ret med torsk i ny og næ? Hos RetNemt tilbyder vi også forskellige måltidskasser bestående af forskellige ingredienser og opskrifter. Vi sørger for alle ingredienser og opskrifter, og vi leverer oven i købet også det hele direkte til døren. Nemmere bliver det ikke!