Subcategory poster

Opskrifter med blomkål

Blomkål er en lækker sæsongrøntsag, som hører til sommeren. Det er især hér, du kan få fingrene i store, saftige og danske blomkålshoveder fra lokale gårde og haver. Den mest udbredte type blomkål er det hvide blomkål, men der findes faktisk også grønne og violette blomkål, som kan pifte forskellige blomkålsretter op og bidrage med ekstra smag.

NYE OG VELKENDTE RETTER MED BLOMKÅL, SOM ER NEMME OG HURTIGE AT LAVE

Retter med blomkål falder både i god smag hos børn og voksne, og det skyldes især blomkålshovedets nøddeagtige og sødlige smag - alt efter om det er råt eller tilberedt. Derudover er blomkål også særdeles anvendeligt, da det både kan spises råt, steges, dampes og koges. Du kan altså inkorporere blomkål i et væld af retter, og det er kun fantasien, der sætter grænser.

Hos RetNemt finder du en masse lækre blomkålsopskrifter, og der kommer løbende nye til. Blomkål smager nemlig skønt i alverdens salater, og en rigtig populær ret med blomkål er den populære blomkålssuppe. Det er en sund og nem hverdagsredning derhjemme og et sandt hit hos både børn og voksne. Dyk ned i vores smagfulde retter med blomkål, og find inspiration til forskellige måder at bruge et blomkål på i hverdagen.

Hos RetNemt er vi eksperter i at sammensætte vores egne opskrifter, og du finder både inspiration til spændende og sunde hovedretter, asiatisk og mexicansk mad, gryderetter og meget mere hos os. Fælles for stort set alle opskrifter er, at de skal være hurtige og nemme at lave, da en travl hverdag ikke efterlader meget tid til at eksperimentere og være kreativ i køkkenet.

Vi er vilde med blomkål, og i vores optik kan den nydes hele året rundt - og altså ikke kun om sommeren. Derfor finder du et væld af lækre opskrifter med blomkål, der både egner sig til lunere sommeraftener og køligere vintermåneder. Du kan f.eks. lave blomkålsgratin med hasselnøddeflager og en sprød salat, hvor halvdelen laves til en mos, mens resten forbliver som skønne blomkålsbuketter med bid i.

Du finder til gengæld også retter med blomkål, hvor blomkål serveres som en tilbehør til et stykke kød eller fisk. Lad dig eksempelvis inspirere af vores opskrift på rødspætteruller med dildstegt blomkål, citronsauce og kartofler, som i sandhed er en ægte sommerklassiker. Udover at spise mad med blomkål, hvor blomkålen indgår i sin vante form, kan du også gøre nogle hverdagsklassikere sundere ved at skifte bærende ingredienser ud med blomkål. Du kan f.eks. lave blomkålspizza og toast, hvor du i stedet for den klassiske pizza- og brødbund benytter en blomkålsbund.

SPIS MERE BLOMKÅL I HVERDAGEN MED VORES HURTIGE OG NEMME BLOMKÅLSOPSKRIFTER

Hos RetNemt ønsker vi at gøre det nemmere at lave sunde og lækre retter med blomkål i hverdagen. Find en opskrift på blomkål, hvor den skal koges, som de fleste er vokset op med. Du kan dog også finde en ret med blomkål, hvor blomkålsbuketterne er rå, let kogte, moste eller lynstegte. Hvad end du ønsker en opskrift på en suppe med blomkål, en salat med blomkål eller andre retter med blomkål, kan du finde inspiration her på siden.

Ønsker du at lave hurtig, nem og velsmagende aftensmad? I så fald er du endt det rigtige sted. Udover at tilbyde et væld af opskrifter med blomkål tilbyder vi også måltidskasser, der får smagsløgene til at danse. Du kan vælge imellem 12 forskellige, og vi kan med hånden på hjertet garantere, der er måltidskasser for enhver smag.
Vi leverer alle råvarer, ingredienser og opskrifter direkte til døren, således du slipper for at skulle i supermarkedet i ulvetimen. Al mad bliver leveret i kølekasser, således det kan holde sig frisk. Nemmere bliver det ikke!