Subcategory poster

Cofoco

Så bliver det ikke nemmere – og bedre! Med udgangspunkt i Cofoco Food’s mange signaturretter, og med inspiration fra alle verdenshjørner, har vi lavet en serie af retter, hvor du får den velkendte kvalitet og smag fra Cofoco Food ind i dit eget køkken. Kassen leveres med næsten færdige simreretter samt allerede ordnede grøntsager og frisk tilbehør. På bare 20 minutter er aftensmaden klaret imens bordet dækkes – arbejdstiden er bare 5-10 min. Vi har klargjort alt - det eneste du skal gøre er at varme retten op og servere - velbekomme!.

HVEM ER COFOCO FOOD?

Cofoco blev grundlagt på troen om, at det gode måltid ikke behøver at være dyrt eller svært at få fat i. Cofoco ville skabe restauranter, som gav mulighed for at spise ude ofte og præsentere nye køkkener, som kunne byde københavnere nye oplevelser, men samtidigt også lave mad ud af huset, som indkapslede og videregav restaurantoplevelsen. Det har Cofoco gjort siden 2004, og vil gøre mange år fremover.

Cofoco Food er navnet på Cofocos storkøkken i Kastrup. Et køkken, hvor de udnytter vores erfaringer og know-how til at lave og udvikle fremtidens mad. Hos Cofoco Food står maden som omdrejningspunktet og hjertet i alt, hvad de laver og sammen med Cofoco navnet er det danskernes garanti for overraskelse, kvalitet, tilgængelighed, kokkehåndværk, og vigtigst af alt - stor velsmag.

RETTER MED FOKUS PÅ SMAG OG HURTIG TILBEREDNING

Velsmagen får fuld gas, mens der er skruet ned for tilberedningstiden. Cofoco Food har stegt kødet og på bedst vis komponeret saucen. Det dejlige og nødvendige tilbehør rundt om, har vi sørget for, så I bliver mætte og det hele går op i en højere enhed. Arbejdstiden er kun 5-10 min. Du skal bare varme det i ovnen eller gryden, mens du dækker bordet og anretter salaten og så er middagen serveringsklar!

Glæd dig f.eks. til kylling i rød karry med ris og cashewnødder, sicilianske kødboller i tomatsauce med fuldkornsspaghetti eller fyldig tomatsuppe med croutoner. Den røde tråd er klassiske velsmagende retter med et lille twist.