MÅLTIDSKASSERNES MANIFEST!

I 6 punkter udleverer vi vores inderste - det vi tror på
og lever efter.
SE MERE

NYHEDSBREV

Vil du har opskrifter og tips
til en nemmere hverdag?
SE MERE

ALLE De lækre og sunde retter...

Lækker, nem, hurtig og sund aftensmad

Her kan du se de retter som vi har haft på menuen. Vælg antal personer for for at se priser.

DERFOR HAR VI GODE OPSKRIFTER!

Høje krav og lang udviklingsproces
sikrer gode bedømmelser.
SE MERE

NYHEDSBREV

Vil du har opskrifter og tips
til en nemmere hverdag?
SE MERE


Klar til at prøve retnemt?


tilmeld dig nu

Eller beregn din pris først

Der er ingen form for binding


På denne side får du glæde af alle vores mange forskellige opskrifter. Når du i en travl hverdag for det første ikke lige orker at lave en detaljeret indkøbsliste, for efterfølgende at bruge tid i et propfyldt supermarked, stå i kø i en evighed og herefter også bruge, hvad der føles som det halve af aftenen på at lave maden – så kan du med stor fordel gøre brug af vores mange lækre opskrifter. Her får du nemlig spændende, farverig og smagfuld mad, der kun tager 30 minutter at lave. Og får du samtidig leveret alle råvarer fra en af vores måltidskasser, så bliver det altså ikke meget nemmere.

Madopskrifter

Uanset hvilken type mad du foretrækker, så kan du helt sikkert finde noget, du kan lide, her i vores udvalg af opskrifter. Eksotiske retter dækker over asiatisk mad fra en bred vifte af lande, heriblandt Thailand, Japan, Kina, Indonesien, Vietnam og flere andre. Mange tænker først og fremmest på sushi, når de tænker på asiatisk mad. Og denne japanske spise er bestemt også blevet populær herhjemme i Danmark. Men ud over sushi, så er asiatisk mad som regel masser af friske, sprøde grønsager, ris, nudler, forskellige typer karry, ingefær, basilikum, koriander, chili og mange andre, lækre krydderier. Tager du til Middelhavet og besøger de mange lander der som fx Spanien, Frankrig, Italien, Marokko og Grækenland, så kan du nyde godt af både en god paella, en fyldig lasagne, moussaka, pizza, kødboller og cremede pastaretter. Her er maden knap så spicy, men dog stadig krydret med især hvidløg, basilikum og flere andre mildere krydderier.

I Danmark spiser vi som regel meget varieret, og mange er vilde med at spise både asiatisk, amerikansk, spansk og så videre, men selvfølgelig kan man godt tale om, at der findes nogle helt klassiske, danske retter. Typisk snakker vi om brun sovs og kartofler, stegt flæsk med persillesovs, klar suppe, karbonader med stuvede ærter, hakkebøf med løg og meget andet. Og der findes da sjældent noget bedre end mormors frikadeller med rødkål. Dog er disse danske retter ofte meget fedtholdige, og derfor vælger mange moderne familier kun at spise den slags mad engang imellem.

Fedtfattig og smagfuld mad

Ønsker du at spare på kalorierne og ikke mindst fedtindholdet, så finder du også en masse opskrifter her på siden, der opfylder dine behov for netop dette. Og det behøver slet ikke være hverken dyrt eller tidskrævende at lave sund mad. Alle vores opskrifter tager kun 30 minutter, og hvis du oven i købet får leveret råvarer fra en af vores måltidskasser, så slipper du også for selv at bruge tid på at handle. I vores mange opskrifter med fokus på sund mad, er der sparet på fedtindholdet i både kødet, saucerne og tilbehøret, så du kan servere det for familien og selv spise det med god samvittighed. Her får du masser af lækre grønsager og færre kulhydrater som ris og pasta.

Fra sund mad til selvforkælelse

Ind imellem kan det godt blive lidt kedeligt med sundt og fedtfattigt mad, og føler du derfor for at forkæle dig selv lidt ekstra denne uge, så kan du se vores mange opskrifter på luksuriøs mad her på siden. Men luksuriøs menes der, at der bliver kræset lidt ekstra for råvarerne og valgt noget lidt mere lækkert tilbehør. Her er der ikke tænkt særlig meget i fedt- og kalorieindhold, men mere taget udgangspunkt i, at maden skal være fuld af smag og være yderst indbydende. Får du måltidskasser leveret fra os, så er Ret Luksuriøs-kassen oplagt til de uger, hvor du fx ved, at du får gæster på besøg, eller hvis du blot har en romantisk aftale med din bedre halvdel.

Nemme opskrifter

Alle vores opskrifter er utroligt nemme at følge selv for dig, der ikke normalvis står særlig meget i køkkenet. Du får en komplet ingrediensliste, en simpel fremgangsmåde og en tabel med oplysninger omkring næringsindholdet, så du selv kan vurdere, hvor mange kalorier dagens aftensmad skal indeholde. Mange af vores retter er også særdeles børnevenlige, så du sagtens kan tage junior med i køkkenet og på den måde også skabe kvalitetstid og gøre madlavningen til noget hyggeligt og sjovt for alle familiens medlemmer.