Løgtærte med grønkål
Vegetar
3 dages holdbarhed

Løgtærte med grønkål

4 (234)
Under 40 min
9 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Laktose
    ·
  • Æg
    ·
  • Gluten
    ·
  • Mælk
    ·
  • Hvede

Basisvarerne kan indeholde andre allergener

Basisvarer:
  • Smør
Tærtedej grov
275 g
(Gluten, Hvede)
Hvidløg
1 fed
Løg
1 stk
Rødløg
1 stk
Snittet grønkål
150 g
Tanelli ost
3 pakke
(Mælk, Laktose)
Æg
2 stk
(Æg)
Letmælk
2½ dl
(Mælk, Laktose)
Revet cheddar
100 g
(Mælk, Laktose)
Næringsindhold (per portion)
  • Energi: 1042 kcal
  • Fedt: 65 g
  • Kulhydrater: 67 g
  • Protein: 47 g
Oplysninger om allergener

Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.

Sådan gør du

Tænd ovnen og varm op til 200°C (Varmluft). Rul tærtedejen ud og kom den i en smurt tærteform på ca. 20-24 cm.
 Pil hvidløg og hak det fint. Pil begge slags løg, del dem i halve og skær i tynde skiver. Skyl grønkål. Steg hvidløg og alle løg i lidt smør eller olie ved medium varme til løgene bliver bløde uden det tager farve. Tilsæt grønkål og steg videre til kålen falder lidt sammen.
 Riv Tanelli osten groft. Pisk æg og mælk sammen og tilsæt begge slags ost samt lidt salt og peber.
 Fordel fyldet på tærtedejen og hæld æggemassen over. Bag tærten i 30 min. Stik i den med en kødnål eller spids kniv og tjek om den er gennembagt. Servér tærten rygende varm.
Håber maden smager!