Koreanske bbq-kyllingkøller i spicy ingefærsauce med mango/pak choy-salat
4 dages holdbarhed

Koreanske bbq-kyllingkøller

i spicy ingefærsauce med mango/pak choy-salat
Ny opskrift
Under 30 min
15 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Gluten
    ·
  • Jordnødder
    ·
  • Soja
    ·
  • Nødder
    ·
  • Sennep
    ·
  • Sesamfrø
    ·
  • Hvede

Basisvarerne kan indeholde andre allergener

Basisvarer:
  • Sukker
Basmatiris
135 g
BBQ Kyllingekøller
600 g
(Sennep)
Teriyakisauce
½ pose
(Gluten, Soja, Sesamfrø, Hvede)
Ingefær/hvidløg/chili i olie
½ pose
Sesamfrø
½ pose
(Sesamfrø)
Lime
½ stk
Ingefær/hvidløg/chili i olie
½ pose
Sukker
½ tsk
Mango
½ stk
Pak choy
1 stk
Forårsløg
½ bundt
Koriander, frisk
½ pakke
Lime
½ stk
Srirachasauce
½ pose
Hakkede peanuts
½ pose
(Jordnødder, Nødder)
Forårsløg
Næringsindhold (per portion)
Energi:
1034 kcal
Fedt:
45 g
Kulhydrater:
92 g
Protein:
65 g
Oplysninger om allergener

Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.

Sådan gør du

Tænd ovnen og varm op til 220°C (Varmluft). Læg pakken med kyllingekøller i en skål med lunkent vand i ca. 5 min. 
 Kog risene som anvist på posen.
Tryk kyllingekøllerne forsigtigt fra hinanden i emballagen, før du åbner den. Kom væden fra kyllingen i en lille gryde sammen med teriyakisauce og ingefær/chili olie (resten skal bruges senere) og varm op. Læg køllerne i et stort ovnfast fad, hæld ingefærsaucen over og vend rund. Steg i ovnen 15–20 min. Vend kyllingen undervejs for et mere jævnt resultat. Drys sesamfrø på kyllingen, når der er 5 min. tilbage af stegetiden.
 Pres saften af lime (resten skal bruges senere). Bland det med resten af ingefær/chili olien, sukker og lidt salt i en salatskål. Skræl og skær mango i tern. Skyl og skær pak choy i både. Skyl og skær forårsløg i tynde skiver. Skyl og pluk koriander. Bland mango, pak choy og forårsløg (gem lidt til topping) med dressingen i salatskålen. Lad salaten trække frem til servering. Top salaten med koriander.
Skær resten af limen i både. Top retten med forårsløg, hakkede peanuts og srirachasauce. Servér med ris og limebåde til.
Håber maden smager!