25-35
4 dages holdbarhed
Æggekage med serrano og pasta
Skøn, mættende æggekage med pasta og lækker serranoskinke, frisk babyspinat og cherrytomater. Serveres med ciabatta.
Ingredienser
2 pers
Allergener
- Laktose,
- æg,
- gluten,
- mælk,
- havre,
- hvede
Basisvarerne kan indeholde andre allergener
Basisvarer
- Salt
- Peber
- Olie
Det skal du bruge
Pasta (Gluten, Hvede)
150 g
Æg (Æg)
4 stk
Letmælk (Mælk, Laktose)
1 dl
Babyspinat
50 g
Cherrytomater
125 g
Agurk
½ stk
Lufttørret skinke
4 skiver
Brød (Havre, Hvede)
2 stk
Ernæringsberegning (pr. portion)
- Energi 804 kcal
- Fedt 24 g
- Kulhydrater 103 g
- Protein 45 g
Oplysninger om allergener
Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.
Sådan gør du
- Sæt pastaen over i letsaltet vand og kog 8-10 min. Hæld vandet fra og lad dryppe af i en si.
- Pisk æggene og mælk sammen og krydr med salt og peber. Vend pastaen i.
- Varm lidt olie i en dyb pande. Kom æggemassen på panden, læg låg på og lad det stivne ved svag varme.
- Skyl og tør spinat. Skyl tomaterne og skær i halve. Skyl agurk og skær i små tern. Varm brødene i en brødrister.
- Fordel serranoskinke og grøntsager over æggekagen og servér med brød til.