20-30
3 dages holdbarhed
Salatwraps med sojaglaseret svinekød og radiser
Små salatwrap med svinekød, marinerede radiser, chilidressing og ris.
Ingredienser
2 pers
Allergener
- Laktose,
- gluten,
- soja,
- mælk,
- nødder,
- hvede
Basisvarerne kan indeholde andre allergener
Basisvarer
- Olivenolie
- Salt
- Peber
- Olie
Det skal du bruge
Basmatiris
200 g
Ingefær
½ stk
Løg
½ stk
Hakket gris & kalv
300 g
Sojasauce (Gluten, Soja, Hvede)
¾ spsk
Radiser
125 g
Lime
½+½ stk
Yoghurt naturel (Mælk, Laktose)
½ dl
Chipotle-sauce (Soja)
1 spsk
Hjertesalat
1 stk
Koriander, frisk
½ pakke
Saltede cashewnødder (Nødder)
2 spsk
Ernæringsberegning (pr. portion)
- Energi 874 kcal
- Fedt 33 g
- Kulhydrater 97 g
- Protein 46 g
Oplysninger om allergener
Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.
Sådan gør du
- Kog ris i 3½ dl vand med lidt salt i 12 min. med låg. Sluk og lad trække under låg til resten af retten er færdig.
- Kødfyld: Skræl ingefær og riv det. Pil løg og skær det i skiver. Varm en stegepande op med lidt olie. Steg kødet ved høj varme 1-2 min. og del det imens fra hinanden. Tilsæt løg og ingefær og steg videre 3-4 min. Tilsæt soja og lad det koge helt ind. Smag til med salt og peber.
- Marinerede radiser: Skyl radiser og skær dem i tynde skiver. Pres saften af ½ lime op i en skål og bland med 1 spsk olivenolie. Tilsæt radiserne og lidt salt, vend rundt og lad dem marinere indtil resten er færdig.
- Chilidressing: Rør yoghurt og chipotle-sauce sammen.
- Tilbehør: Skær bunden af salaten og skyl den grundigt. Brug gerne en salatslynge til at tørre den eller lad det dryppe af i en sigte/dørslag. Hak koriander og cashewnødder groft. Skær resten af limen i både.
- Servering: Fyld salatbladene med ris og kød. Top med radiser, cashewnødder og hakket koriander. Servér resten af risene til med chilidressing og limebåde.