25-35
Vegetar
Glutenfri
4 dages holdbarhed
Grillet ost med kartoffelsalat og citron
Ingredienser
2 pers
Allergener
- Laktose,
- mælk,
- sennep,
- svovldioxid
Basisvarerne kan indeholde andre allergener
Basisvarer
- Olivenolie
- Salt
- Peber
Det skal du bruge
Kartofler
400 g
Dijon sennep (Sennep, Svovldioxid)
1 spsk
Honning
½ spsk
Hvidvinseddike (Svovldioxid)
½ spsk
Radiser
30 g
Fennikel
½ stk
Rødløg
½ stk
Grønne bønner
75 g
Kapers
½ glas
Rucola salat
30 g
Grill-ost (Mælk, Laktose)
250 g
Citron
½ stk
Ernæringsberegning (pr. portion)
- Energi 606 kcal
- Fedt 32 g
- Kulhydrater 50 g
- Protein 29 g
Oplysninger om allergener
Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.
Sådan gør du
- Tænd grillen, hvis du ønsker at tilberede retten på grill.
- Kog kartoflerne i letsaltet vand i 20 min. til de slipper, når man stikker i dem. Hæld vandet fra og lad dem afkøle. Del dem i halve.
- Dressing: Bland 2 spsk olivenolie med sennep, honning og hvidvinseddike. Krydr med salt og peber.
- Kartoffelsalat: Skyl grøntsagerne. Skær radiser og fennikel i skiver. Pil og skær løg i både. Kog vand, skold bønnerne og skyl dem i koldt vand. Hæld lagen fra kapers. Bland alle ingredienser med kartoflerne, hæld dressingen over og vend det forsigtigt rundt. Top med rucola.
- Grill: Del citronen i halve og grill den med skærefladen nedad til den har fået farve. Skær osten i centimeter tykke skiver og grill den ca. 1 min. på hver side TIP: du kan også stege citron og ost på en pande i stedet.
- Servér kartoffelsalat med grillet ost og citron.