Pokebowl med laks
20-30
Laktosefri
5 dages holdbarhed

Pokebowl med laks

Pokebowl med ris, syltet løg, sesamdressing, grøntsager, koriander og lime

Ingredienser

Allergener
  • Æg,
  • gluten,
  • fisk,
  • soja,
  • sesamfrø,
  • svovldioxid,
  • hvede

Basisvarerne kan indeholde andre allergener

Basisvarer

  • Sukker
  • Salt

Det skal du bruge

Basmatiris
200 g
Fennikel
½ stk
Æble
½ stk
Syltede rødløg
45 glas
Forårsløg
1 stk
Koriander
1 drys
Sesamfrø (Sesamfrø)
½ spsk
Sesamsauce (Æg, Gluten, Fisk, Soja, Sesamfrø, Hvede)
1 spsk
Teriyaki-sauce (Gluten, Soja, Hvede)
1½ spsk
Varmrøget laks (har været frosset) (Fisk)
200 g
Hvidvinseddike (Svovldioxid)
1 spsk
Lime
½ stk
Agurk
½ stk
Ernæringsberegning (pr. portion)
  • Energi 699 kcal
  • Fedt 16 g
  • Kulhydrater 103 g
  • Protein 35 g
Oplysninger om allergener

Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.

Sådan gør du

  1. Ris: Kog ris i 3½ dl vand med lidt salt i 12 min. med låg. Sluk og lad trække under låg til resten af retten er færdig.  
  2. Fennikel: Skær top og bund af fennikel. Skær den meget tyndt evt. på et mandolinjern. Bland hvidvinseddike, ½ spsk sukker og lidt salt i en skål. Vend det godt med fenniklen og sæt til side.
  3. Sesamfrø: Rist sesamfrø på en tør pande til de får lidt farve.
  4. Grønt: Skyl og skær forårsløg i tynde skiver. Fjern kernehuset fra æblet og skær det i mindre tern. Skær agurken i tern. Pluk korianderen og hak det groft. Del limen i kvarte. 
  5. Laks: Fjern skindet fra laksen. Del den forsigtigt i mindre stykker med en kniv eller fingrene. 
  6. Anret: Fordel risene i skåle og kom teriyakisauce over dem. Læg laks, æbletern, fennikel, forårsløg, agurk og syltet rødløg hver for sig ovenpå risene. Kom sesamdressing på grøntsagerne. Drys med koriander og sesamfrø og servér med limebåde.