Svampepasta med kyllingeinderfilet og grønkål
15-20
4 dages holdbarhed

Svampepasta med kyllingeinderfilet og grønkål

Ingredienser

Allergener
  • Laktose,
  • gluten,
  • soja,
  • mælk,
  • selleri,
  • sennep,
  • svovldioxid,
  • hvede

Basisvarerne kan indeholde andre allergener

Basisvarer

  • Olivenolie
  • Salt
  • Peber
  • Mel
  • Sukker

Det skal du bruge

Champignon
125 g
Kyllingeinderfilet
300 g
Timian
½ tsk
Snittet grønkål
100 g
Pasta (Gluten, Hvede)
200 g
Piskefløde (Mælk, Laktose)
1¼ dl
Grøntsagsbouillon (Selleri)
¼ pose
Sojasauce (Gluten, Soja, Hvede)
½ spsk
Sennep (Sennep, Svovldioxid)
½ spsk
Ernæringsberegning (pr. portion)
  • Energi 870 kcal
  • Fedt 35 g
  • Kulhydrater 82 g
  • Protein 57 g
Oplysninger om allergener

Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.

Sådan gør du

  1. Bring en gryde med rigeligt letsaltet vand i kog.
  2. Skær imens champignon i kvarte. Krydr kødet med timian, salt og peber og skær i mindre stykker ca. 2 cm.
  3. Varm en stegepande op med ½ spsk olivenolie. Steg kødet ved høj varme i 2 min. Kom grønkål på og steg 1 min. Læg kødet og grønkål på et fad og sæt det til side. Brug panden igen.
  4. Kog pastaen ca. 10 min. efter hvor al dente du ønsker den. Hæld vandet fra, men gem lidt til saucen.
  5. Kom ½ spsk olivenolie mere på panden og steg champignonerne ved høj varme i ca. 4 min. Sænk til middelvarme, tilsæt ½ spsk mel og rør rundt. Tilsæt fløde lidt ad gangen og kom bouillon, soja, sennep og 1 tsk sukker i. Kog i 3 min. Smag til med salt og peber.
  6. Kom kød og grønkål i saucen, rør rundt og kog i 2 min. Tilsæt pastaen og ½ spsk af kogevandet og vend det godt rundt.
  7. Servér svampepastaen rygende varm.